Wave

Wave folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Wave

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Wave weetjes en feiten

 1. Wave is hét kwaliteitsmerk in de wereld afzuigkappen
 2. Wave loopt voorop als het gaat om de huidige trends
 3. De hedendaagse ontwerpen n het Wave programma bieden een breed scala aan mogelijkheden, passend in ieder keukenontwerp waarbij niets te wensen overlaat
 4. Wave biedt afzuigkappen van de beste kwaliteit aan
 5. De afzuigkappen van Wave zijn voorzien van geluidsstille ventilatoren
 6. De ventilatoren van Wave houden de keuken vrij van geuren en dampen
 7. Wave heeft een eigen advies team; dit team staat graag voor je klaar
 8. Waar dan ook in Nederland en België staat het Wave team paraat om samen tot interieuroplossingen van de keuken te komen
 9. Het advies team van Wave is het beste op de hoogte van alle ins & outs ten aanzien van de producten
 10. Voor Wave is het een sport om nu al aan de eisen van morgen te voldoen
 11. De laatste trends van Wave kun je volgen via Instagram
 12. Op de website van Wave kun je een brochure downloaden
 13. Het kantoor van Wave is gevestigd in Oosterhout in de provincie Noord-Brabant
 14. Wave Kitchen Products heeft een showroom in Zevenhuizen
 15. Het team van Wave is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur telefonisch te bereiken
 16. Als je algemene vragen over producten van Wave hebt, kun je het informatie aanvraag formulier invullen op de website
 17. Als je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen van Wave, kun je het retour aanvraag formulier invullen op de website
 18. Bij Wave zijn er een aantal voorwaarden waarop een retour beoordeeld wordt
 19. Wave is ook te volgen op Facebook
 20. De slogan van Wave Kitchen Products is ‘Fashion. For kitchen’
 21. Wave Kitchen Products gelooft dat een afzuigkap niet alleen functioneel is
 22. Wave Kitchen Products vindt een afzuigkap ook een decoratieve bijdrage aan jouw keuken
 23. Wave Kitchen Products kan exact het model leveren dat jij voor ogen hebt, omdat Wave zich volledig in afzuigkappen gespecialiseerd heeft
 24. In de nieuwste collecties van Wave worden techniek en design volledig met elkaar geïntegreerd
 25. De afkorting voor Wave Kitchen Products is WKP
 26. De klantenservice van Wave Kitchen Products is bereikbaar op 0162 47 26 26 en via [email protected]
 27. Het is niet mogelijk om online het aanbod van Wave Kitchen Products te bekijken
 28. Voor het kopen van een Wave afzuigkap moet je in de showroom in Zevenhuizen zijn
 29. Wave werkt op dit moment hecht samen met Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Steel en Arpa

Tips voor Wave korting

Wave folder

In 1997 zag het bedrijf Wave Kitchen Products het levenslicht. Wave is een hoogwaardig kwaliteits merk en maakt afzuigkappen. Deze afzuigkappen lopen voor op de actuele trends en bieden jou als klant een afzuigkap waar je trots op kunt zijn. Dankzij het brede aanbod van verschillende designs passen de afzuigkappen van Wave in vrijwel elk keukenontwerp. De techniek is van topkwaliteit en zal je niet in de steek laten. De materialen die gebruikt worden zijn enkel en alleen van de beste kwaliteit. Als je een Wave koopt, weet je dat je een fluisterzachte afzuigkap hebt die je keuken goed vrijhoudt van geuren en dampen.

Afzuigkap

Voor een keuken is de afzuigkap natuurlijk onmisbaar. Het is belangrijk om goede keukenventilatie te hebben voor het behoud van jouw keuken en interieur. Zo voorkom je namelijk dat dampen je muren aantasten en geuren niet blijven hangen. Wave heeft zich compleet gespecialiseerd in afzuigkappen en daardoor weet je ook dat je een topkwaliteit product krijgt. Daarnaast kan je precies de afzuigkap die jij wilt hebben. Je kunt namelijk bij ze terecht voor een standaard afzuigkap, maar je kunt ook een afzuigkap op maat laten maken. Zo sluit deze helemaal aan bij je wensen en voorkeuren en daarmee bij je interieur. De firma ziet het als een uitdaging om dan het ontwerp met de techniek te laten kloppen.

Perfect

Elke afzuigkap die Wave produceert moet tot in het kleinste detail perfect zijn. Alles moet zorgvuldig afgewerkt zijn van het wegwerken van de schroeven tot het spuitwerk, bij alles moet naar perfectie gestreefd worden vindt het bedrijf. Juist door zo te werk te gaan, wordt de collectie steeds beter en meer uitgebouwd. Er worden verschillende materialen, ontwerpen en technieken gebruikt om de afzuigkappen te maken en elk product wat Wave maakt is uniek. Ze hebben zelfs een afzuigkap gemaakt met een lederen hoes. Alles om voorop te lopen op de mode en elke klant te geven wat hij of zij zoekt.

Showrooms

De showrooms van Wave bevinden zich in Zevenhuizen en Oosterhout. In Oosterhout is het een echte Wave Kitchen Product showroom en de DTC Showroom deelt het bedrijf met vier andere innovatie firma’s. In welke showroom je ook komt, de adviseurs weten waar ze over praten. Ze kennen de collecties als hun broekzak en kunnen je helpen om de juiste afzuigkap te vinden. Zoals gezegd kun je kiezen voor een standaard product, maar kun je ook voor maatwerk gaan. Door een rondje te lopen door de showroom en zo alle producten te bekijken, kom je erachter wat het beste voor jou is.

Maatwerk

Mocht je toch voor maatwerk gaan, dan kun je dit aangeven bij de medewerkers. Zij kunnen je helpen om de perfecte afzuigkap te maken welke perfect in je interieur past. Als je niet helemaal weet wat je zoekt, dan kun je ook de adviseurs om hulp vragen. Door je voorkeuren en wensen door te geven aan ze, kunnen ze een mooie passende en persoonlijke afzuigkap voor je creëren. Zo weet je zeker dat deze compleet gemaakt is naar jouw smaak en ook echt aansluit bij jouw woonstijl. Door te kiezen voor Wave weet je in ieder geval dat je een afzuigkap hebt van de hoogst mogelijke kwaliteit die met de grootste precisie is afgewerkt.

Website

Voordat je naar de winkel gaat, kun je op de website alvast wat inspiratie opdoen. Hier staan verschillende soorten afzuigkappen online en kun je alvast een selectie maken van wat je mooi vindt. Hetzelfde geldt voor als je niet goed weet wat je wilt. In dat geval kun je even op de impressie pagina kijken. Op deze pagina vind je de nieuwste collectie van het bedrijf en hoe deze is toegepast op verschillende soorten interieurs. Dit kan je helpen om een keuze te maken voor een afzuigkap. De brochure ook wel het Wave Fashion Boek genoemd, staat ook op de website. Hier staat de nieuwste collectie van dat jaar in. Deze folder is ook te vinden op 1Folders.nl.

Nieuws en folder

Om op de hoogte te blijven van Wave kun je het beste de webpagina van de firma in de gaten houden. Zodra er een nieuwe collectie is, komt deze als eerste op de site te staan. Ook op Facebook plaatst het bedrijf al het laatste nieuws en kun je hier ook inspiratie vandaan halen voor een gave afzuigkap of keukeninterieur. Voor de openingstijden, contactgegevens en adresgegevens van de showrooms, moet je ook even naar de website. Hierop vind je alles wat je nodig bent om bij de showrooms te komen en eventueel een afspraak te maken.

Over Wave

Voor veel mensen is de keuken een belangrijke plek. Het is een plek waar dagelijks tijd doorgebracht wordt en waar de heerlijkste gerechten klaargemaakt worden. Bij het koken heb je meerdere producten nodig, waaronder een afzuigkap. Wave is leverancier van een prachtige afzuigkap. Een afzuigkap die écht onderdeel uitmaakt van de gehele keuken. Op de website van Wave wordt dit als volgt treffend omschreven: “De afzuigkap: een meubelstuk”.

Naast de prachtige afzuigkap is Wave ook gespecialiseerd in keukenverlichting. Met de juiste verlichting breng je veel sfeer aan in je keuken én heb je te allen tijde perfect zicht op je kookgerei. Bij het ontwerpen van de keukenverlichting maakt Wave gebruik van duurzaam materiaal. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van de afzuigkappen. In veel situaties worden de verlichting en de afzuigkap ook op elkaar afgestemd. Hierdoor creëer je een prachtige keuken inclusief de juiste verlichting.

Alle producten van Wave kunnen bekeken worden in de showroom in Zevenhuizen. De nieuwste afzuigkappen van het merk staan tentoongesteld bij Dekker Zevenhuizen: te vinden op de Nijverheidscentrum 2 te Zevenhuizen. Een andere mogelijkheid is om naar het hoofdkantoor van Wave te gaan. Op de Meidoornlaan 52d in Oosterhout vind je óók een showroom van Wave terug.

Wil je graag in contact komen met de klantenservice? Dan kan je bellen naar 0162 – 47 26 26 of een mailtje sturen naar [email protected] of [email protected]. Ook via Facebook is Wave bereikbaar. De showroom in Oosterhout is overigens op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur open.

Alle producten van Wave kunnen, onder bepaalde voorwaarden, geretourneerd worden. Hiervoor kan je via de website van Wave een retourformulier downloaden. Ook kan je bij dit retourformulier alle retourvoorwaarden vinden.