Cruise Travel

Cruise Travel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Cruise Travel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Cruise Travel korting

Cruise Travel

Cruise Travel heeft vanaf 1986 een actieve rol die ervoor zorgt dat reizigers goed voorzien zijn van cruise mogelijkheden en accommodatie. Zij hebben als geen ander kennis en ervaring met de schepen, rederijen en eindbestemmingen. Voor hen maakt het niet zoveel uit of jij gaat cruisen met als doel om te ontspannen of te werken. Bij elke gelegenheid zorgen ze ervoor dat jij je kunt inleven op de cruise en kunt genieten van de geweldige service.

Bij Cruise Travel, cruise mogelijkheden als geen ander

Allereerst mag je bij Cruise Travel ervoor kiezen als je gebruik wilt maken van de zee- of rivier cruise diensten. Aan de hand van deze eerste keuzen komen een tal van aanbevelingen, eindbestemmingen, datum mogelijkheden en vaargebieden open te staan. Cruise Travel neemt je letterlijk overal mee waar je dan ook zou willen wezen. Ze bieden cruise mogelijkheden naar gebieden zoals de Middellandse Zee, het Caraïbisch gebied, Alaska, IJsland, Panamakanaal en nog meerdere bestemmingen waar je nog allemaal aan kunt denken. Mocht het zijn dat je wilt cruisen maar toch niet weet welke eindbestemming je prefereert, dan zorgen ze zelf voor een scala aan pakketten waarvan je kan profiteren. Het deskundig personeel adviseert jou en het enige dat zij van jou verwachten is dat je aanwezig bent en je laat meeslepen in de ongekende avonturen.

Voldoende rederijen om uit te kiezen

Alle eindbestemmingen kun je zien vanuit een breed scala aan combinaties. Cruise Travel werkt samen met genoeg rederijen zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, Princess Cruises, Ponant Cruises, die jou comfortabele cruiseschepen op wereldwijde routes bieden. Bij alle rederijen kun je reeds voor een redelijke prijs gebruik maken van het aanbod. Kies dus één uit naar keuze en Cruise Travel regelt de rest zelf voor jou.

Meer over de procedures en diensten

Behalve het schenken van genoeg cruise mogelijkheden en rederijen, hebben ze ook overige pakketten en diensten. Zij hebben de eigen VIP club, welke je kunt bereiken na het boeken van de diverse reizen via CruiseReizen.nl. Het eigen platform genaamd CruiseReizen TV, waar zij iedere week nieuwe video’s voor jou plaatsen en de ervaringen, kennis en beelden van de verschillende schepen en bestemmingen delen is ook heel bijzonder. Verder is er ook sprake van een eigen drankenpakket, waarbij je zelf enkele van jouw favoriete dranken mag samenstellen voor een redelijke prijs en tot slot kun je via hen op een eenvoudige wijze jouw visum aanvragen, om die vervolgens aan boord te kopen. Bezoek de website en laat je beter informeren over deze diensten.

De partners

Naast het genot heeft Cruise Travel ook wel aandacht voor de psychische zorg. Zij zijn daarom trots om aan te kondigen dat CruiseReizen.nl de donateur is van MIND. MIND is een organisatie die zorgt voor inspiratie, steun en informatie om op de juiste manier om te gaan met psychische problemen. Naar hun mening krijgt de psychische zorg meer aandacht vanuit de politiek en de samenleving, alleen omdat zij gezamenlijk streven naar een mentaal gezonde jeugd. Om deze redenen hebben zij de stap genomen om de ondersteuning in de vorm van een donateur te verlenen aan deze organisatie. Dit gelukt hen nog steeds doordat ze jou als klant hebben.

Neem contact op met de deskundige Cruise Travel klantenservice

Reizen brengt behalve een leuke tijd ook wel wat vragen met zich mee. Bij al deze vragen of onduidelijkheden is Cruise Travel bereid jou wegwijs te maken. De reisdeskundigen op de klantenservice afdeling zijn aanwezig en bereidt je uit elke situatie te halen en van genoeg informatie te voorzien. Het team geeft de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, waar je volledig jezelf kunt uiten en zij daarop kunnen inspelen. Via de website kun je selecteren uit een persoonlijk advies aan de telefoon, persoonlijk advies per e-mail of actuele reisinformatie en veiligheidsadviezen. Kies één of meerdere manieren om hen te laten weten waarmee je zit en laat hen jou verder adviseren.

Abonneer op de Cruise Travel nieuwsbrief en ontvang meteen korting

Geld besparen op een cruise trip is waar de meesten van de klanten van Cruise Travel naar uitkijken. En deze mogelijkheid bieden zij zeker. Bij hen kun je nog altijd gebruik maken van de uitzonderlijke en concurrerende cruise aanbiedingen. Bij Cruise Travel bieden ze ook optimaal uitgebreide informatie over de cruise reizen en ze zouden het heel fijn vinden om die informatie aan jou door te spelen. Om op de hoogte te blijven van de acties en opkomende evenementen, kun je direct bij het betreden van de website jouw aanhef, eventuele titel, naam en e-mailadres voor hen achterlaten. Je hebt je dan aangemeld voor meer nieuws. Overige aanbiedingen kun je ook hier zien op de website 1Folders.nl.

Over Cruise Travel

Wil jij ook van een geweldige cruise gaan genieten? Dan ben je bij de onderneming Cruise Travel aan het juiste adres. Deze onderneming omschrijft zichzelf namelijk als dé specialist op het gebied van cruises. In de afgelopen jaren zijn de cruises weer een stuk populairder geworden en dat is onder meer Cruise Travel te danken. Deze onderneming is immers in staat om een prima prijs-kwaliteitsverhouding te leveren én biedt een uitgebreid aanbod van cruises aan.

Op de website van Cruise Travel vind je eigenlijk alle informatie over de verschillende cruises die je kunt maken. Als je door de jouw gewenste cruise online hebt gevonden, is het ook mogelijk om deze direct te boeken. Je bent daarbij dus verzekerd van scherpe prijzen. Voordat het zo ver is, moet je uiteraard wel eerst de gewenste cruise zien te vinden.

Je kunt daarvoor op de website van Cruise Travel gebruik maken van de volgende filters/categorieën: Zeecruises, Riviercruises en Cruises met vluchten. Ook kan je nog kiezen voor de categorie ‘Actieprijzen’, waardoor je van nóg lagere prijzen kunt gaan genieten.

Ook is het mogelijk om gebruik van de filterfunctie te maken, waarbij je jouw voorkeuren met betrekking tot vaargebied en rederij door kunt geven. De website van Cruise Travel toont vervolgens de mogelijke cruises aan. Heb je op die manier de gewenste cruise gevonden? Boek deze direct online en let daarbij goed op de voorwaarden; kijk bijvoorbeeld of het mogelijk is om achteraf nog de boeking te wijzigen of te annuleren.

Kan je advies gebruiken? Of heb je specifiek vragen over bijvoorbeeld één van de cruises? Je kunt daarvoor bellen naar 0341 201 762 of mailen naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.