HarmanKardon

HarmanKardon folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor HarmanKardon

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor HarmanKardon korting

Folder Harman Kardon

De speakers van Harman Kardon bieden je een ongeëvenaarde kwaliteit met een iconisch ontwerp. Bekijk de brede selectie van draadloze, bluetooth speakers, computer speakers en soundbars. De iconische koptelefoons zijn de perfecte partner voor een actieve levensstijl. De koptelefoons combineren een verfijnd design met subliem geluid. Geniet van een onvergetelijke geluidservaring in je auto met de geluidsinstallatie van Harman Kardon.

Waarvoor kun je terecht bij Harman Kardon?

Harman Kardon is een Amerikaans bedrijf dat een dochteronderneming is van de techgigant Samsung. Harman Kardon biedt een grote collectie van audio-apparatuur aan voor voertuigen en thuisgebruik. In de webshop vind je een breed assortiment van speakers, koptelefoons en audio-apparatuur voor je auto.

Kijk of er een actuele folder van Harman Kardon is

Harman Kardon brengt regelmatig een folder uit met de actuele aanbiedingen. Deze folder kun je uiteraard altijd vinden op 1Folders.nl. Bekijk de folder op je gemak om te zien welke aanbiedingen er op dat moment lopen bij Harman Kardon. In de folder staat altijd precies aangegeven hoe lang de aanbiedingen gelden zodat je precies weet hoe lang je er nog gebruik van kunt maken. Is er geen folder beschikbaar, dan kun je altijd de site van Harman Kardon checken. Mochten er bepaalde acties of aanbiedingen zijn, dan kun je zeker hier bekijken.

Lees alle informatie over de artikelen in de webshop

In de webshop van Harman Kardon vind je een handig overzicht van alle producten. Bekijk de verschillende categorieën pagina’s, zoals Home Audio, Koptelefoons en AutoMotive. Je kunt gebruik maken van de handige filters om gerichter te zoeken. Bekijk de diverse producten en lees meer over de functies en het design. Lees alles over de specificaties en bekijk de reviews van andere klanten. Heb je je oog laten vallen op een van de Harman Kardon items, dan kun je deze eenvoudig in je winkelmandje plaatsen.

Maak een account aan als je een bestelling doet

Wil je een bestelling plaatsen in de webshop van Harman Kardon? Het is verstandig om dan een eigen account aan te maken. Plaats je je eerste bestelling in de webshop, dan hoef je enkel enkele gegevens op te geven. Wil je later nog een bestelling plaatsen, dan heb je enkel je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit scheelt je veel tijd en moeite in de toekomst. Op je eigen account kun je ook je bestellingen bekijken en volgen.

Mis niks meer met de nieuwsbrief van Harman Kardon

Mis geen enkele actualiteit van Harman Kardon meer door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zijn er nieuwe producten in de collectie van Harman Kardon, dan weet je dit meteen. Mochten er bepaalde acties of aanbiedingen zijn, dan weet je direct wanneer je daar gebruik van kan maken. Ga naar de website en vul je e-mailadres in. Door middel van deze eenvoudige aanmelding ontvang jij automatisch de nieuwste nieuwsbrief in je mailbox.

Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen op de site staat

Heb je een vraag over een bepaald product? Of ben je benieuwd naar de diverse betaal- en verzendmogelijkheden? Dan kun je op de website een link vinden naar het Harman Kardon Support Center. Bekijk verschillende populaire categorieën, zoals Order Status, Retourzendingen, Garantie of Verzendkosten. Staat je vraag of antwoord er niet tussen, dan kun je contact opnemen met de helpdesk van Harman Kardon.

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je een vraag of een bepaalde wens voor Harman Kardon? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen en in het weekend bereiken. Je kunt ervoor kiezen om te bellen of maak gebruik van de handige chat die je op de website kunt vinden. Ten slotte is het ook mogelijk om een mail te sturen. Je mail zal altijd binnen één werkdag beantwoord worden.

Over HarmanKardon

Het Amerikaanse bedrijf HarmanKardon werd al in 1953 in Amerika opgericht. Vanaf het allereerste moment richtte dit bedrijf zich op één specifiek soort product; audio apparatuur voor in huis en voor in de auto. Dit audio apparatuur is eigenlijk in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar statussymbool. Zo adverteren meerdere luxe automerken met speciale HarmanKardon speakers voor in de auto’s.

Hedendaags is HarmanKardon in handen van het Zuid-Koreaanse Samsung. Onder de vleugels van Samsung is het assortiment verder uitgebreid, waardoor het bedrijf nog harder wist te groeien. Mocht je in ons land de audio apparatuur van HarmanKardon willen kopen, heb je daarvoor meerdere mogelijkheden. Je kunt dit doen bij één van de vele wederverkopers in ons land, maar je kunt ook rechtstreeks bij HarmanKardon de audio apparatuur aanschaffen.

Je kunt daarvoor gebruik maken van de Nederlandse webshop van dit merk. In deze webshop vind je het prachtige aanbod terug onder de volgende categorieën: Citation Serie, Home Audio, Koptelefoons, Automotive, Outlet en Sale. Zo op het eerste oog lijkt het assortiment wellicht niet al te uitgebreid, maar in alle categorieën vind je een verrassend uitgebreid en gevarieerd aanbod van audio apparatuur.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze geheel gratis laten verzenden naar elk gewenst adres in Nederland. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen bij je bezorgd, waarna je 14 dagen de tijd hebt voor een eventuele retournering. Om deze retournering in gang te zetten, dien je een stappenplan via de website van HarmanKardon op te volgen.

Heb je vragen? De klantenservice van HarmanKardon staat op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar +31 207 96 09 86 of een online contactformulier invullen.