Kras

Kras folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kras

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Tips voor Kras korting

Kras folder

Kras is begonnen als een lijndienst van paard en wagen en werd in 1922 opgericht door Johan Kras. Kras zorgde voor het vervoer tussen Ammerzoden en ‘s Hertogenbosch. Bijna 20 jaar later werd de concurrentie groot en begon Kras met het organiseren van groepsvervoer, dagtochten en leuke uitstapjes. Langzaam maar zeker werd Kras groter en weer 20 jaar later kwam de eerste touringcar en begon Kras met touringcarreizen. Dit was een gat in de markt en werd een absoluut doorslaand succes. Eind jaren 60 konden senioren ook bij Kras terecht voor een ouderenreis en er werden 3 bestemmingen aangeboden; Valkenburg, Ardennen en Luxemburg.

Groepsreizen

Doordat deze touringcar reizen voor senioren zo’n groot succes werden, besloot Kras om ook voor andere leeftijdsgroepen reizen te organiseren. Kras had al traditionele reisbureaus en de meeste mensen boekten daar hun reis. De reisbrochures werden de nieuwe marketing tools en toen Kras ook de mogelijkheid gaf om reizen via de telefoon te boeken, groeide het bedrijf enorm hard. Er komt een nieuw kantoor bij in Ammerzoden en wordt het een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Hoe een klein bedrijf en klein idee tot zoiets groots uit kan groeien, laat innovatie en visie zien van de oprichter.

Groter reisaanbod

In 2000 wordt Kras een dochter van TUI Nederland en hierdoor kon Kras nog veel meer bieden. Dankzij de mogelijkheid gebruik te maken van het netwerk van TUI werd het reisaanbod nog groter en konden bestemmingen geboden worden die nog niet eerder beschikbaar waren voor een groter publiek. In die tijd zorgde Kras ervoor dat China een zeer populaire vakantiebestemming werd voor ons Nederlanders. In diezelfde tijd begint Kras ook met een website en bood als 1 van de eersten de mogelijkheid vakanties gewoon online te boeken. Dit was in die tijd een grote primeur en maakt dat Kras nog veel meer bekendheid genoot.

Kras blijft ontwikkelen

Een aantal jaren later ging Kras verder als Kras.nl en werd het de vakantiediscounter waarbij de focus vooral lag op de verkoop van reizen via internet. Het bedrijf heeft een zeer rijke historie en dankzij de ervaring weet Kras precies wat jij als reiziger wil, en past daar het aanbod op aan. Aangezien de wensen van jou als reiziger uniek zijn en vandaag de dag anders zijn dan in het verleden, blijft Kras ontwikkelen en kennis vergaren om haar klanten zoals jij zo goed mogelijk van dienst te zijn en zoveel mogelijk te kunnen bieden. Er komen nog steeds weer nieuwe bestemmingen bij en Kras doet er alles aan om de nieuwste en mooiste bestemmingen voor jou beschikbaar te maken.

100 jaar reiservaring

De firma heeft bijna 100 jaar aan reiservaring en je kunt er aankloppen voor bestemmingen in meer dan 80 landen in de hele wereld. Of je nu met je auto op vakantie wilt, met het vliegtuig, de bus of trein, Kras heeft voor elke reiziger wat wils. Met Kras samen kun je je vakantie tot in details uitwerken en regelen. Het is mogelijk om met je gezin, vrienden of geliefde een vakantie bij Kras te boeken, maar je kunt ook een grote groepsreis bij Kras regelen. Voor een rondreis kun je eens kijken naar Amerika, Zuid-Amerika en bijvoorbeeld China. Wat je ook wilt, bij Kras kun je het vinden.

Mooie deal

Zo’n 70% van alle reizigers boekt een reis met Kras en dit komt omdat de firma zoveel te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een gave actieve wintersportvakantie, maar ook een zon, zee, strand vakantie is mogelijk. Daarnaast biedt Kras ook verschillende stedentrips aan en kun je voor een fiets- of wandelvakantie ook bij Kras boeken. Het bedrijf heeft ook een groot aanbod weekendjes weg als bijvoorbeeld een wellness weekend, of een theatervoorstelling met een overnachting. Wat je ook zoekt, Kras heeft het en ook voor een betaalbare prijs. Er zit altijd wel een mooie deal tussen.

Folder en nieuwsbrief

Om te weten wat het bedrijf je allemaal te bieden heeft, zou je de webpagina even moeten bekijken. Hier staan alle reizen op en kun je deze filteren op jouw voorkeuren. Wil je graag de meest actuele aanbiedingen van Kras bekijken? Dan zou je de folder van de firma op 1Folders.nl kunnen bekijken. Ook op de website zelf staan de reizen welke met korting aangeboden worden. Tevens kun je Kras op Social Media volgen en zo het laatste nieuws en leuke aanbiedingen in de gaten houden. Kras heeft ook een nieuwsbrief. Op de website kun je je hiervoor aanmelden en zo krijg je de nieuwste reizen, laatste acties en leuke evenementen gewoon in je postvak in.

Over Kras

Voordelige autovakanties, zonvakanties, stedentrips, rondreizen, busreizen en cruises. Dat is eigenlijk de volledige expertise van Kras. Deze reisorganisatie is al in 1922 opgericht in Ammerzoden. De heer Johan Kras begon deze reisorganisatie met een verbinding tussen Ammerzoden en Den Bosch. Deze verbinding was destijds nog met paard en wagen. Wie had kunnen denken dat Kras tegenwoordig één van de grootste reisorganisaties van het land is? Tegenwoordig is Kras onderdeel van de Duitse multinational TUI Group.

Via de online kanalen biedt Kras uiteenlopende vakanties aan. Als je op hun website terecht komt, krijg je onder meer de volgende categorieën te zien: Zonvakanties, Rondreizen, Cruises, Riviercruises, Autovakanties, Weekendje weg, Singlereizen en Actieve vakanties. Voor alle personen c.q. gezinnen zijn er wel geschikte vakanties bij Kras te boeken. Op hun website kan je jouw bestemming aangegeven, het soort reis en de vertrekdatum + periode. De zoekmachine van Kras gaat vervolgens voor jou aan de slag om de perfecte vakantie te vinden.

Mocht je hulp nodig hebben, kan je terecht bij de klantenservice. De gespecialiseerde medewerkers staan ook voor je klaar om je van advies te voorzien. Samen kunnen jullie zodoende op zoek gaan naar de perfecte vakantie. De klantenservice is op maandag tot en met zaterdag tussen 08.30 en 23.00 bereikbaar. Ook op zondag is de klantenservice bereikbaar tussen 10.00 en 23.00 uur. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 088 0885 886. Je kunt ook terecht in één van de reisbureaus van Kras.

Het is ook aan te raden om Kras op bijvoorbeeld Facebook en Twitter te volgen. Via die kanalen kan je inspiratie op doen voor heerlijke vakanties. Via de website kan je je tevens aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze wekelijkse nieuwsbrief staat vol met de nieuwste reizen en aanbiedingen. Kras stunt namelijk met grote regelmaat met flinke kortingen op de meest gave reizen.