J-Line

J-Line folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor J-Line

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

ALDI Fotoservice
J-Line
Allerhande
Medipoint
Colorland
TransIP
Versio
Fotofabriek
Somfy
Bloomon
Manutan
Vitility
Loekie
Vattenfall
123RF
GooseVPN
Sliponline
Skala

Populaire folders

J-Line weetjes en feiten

 1. Maak van jouw huis jouw thuis; dat is de lijfspreuk van het bedrijf J-Line
 2. Onder het logo van J-Line staat de tekst ‘Pleasure of Living’
 3. Het bedrijf J-Line zag al in 1978 het levenslicht
 4. Alle medewerkers van J-Line beschikken over een ongekende passie voor interieuraccessoires en decoratie
 5. De zussen Liliane en Chris staan – samen met hun partners – aan de wieg van het bedrijf J-Line
 6. Door de jaren heen is J-Line actief geworden in meer dan 100 landen
 7. Twee keer per jaar komt J-Line met een nieuwe collectie op de proppen
 8. In het aanbod van J-Line zijn normaal gesproken pakweg 8000 producten te vinden
 9. J-Line heeft geen uitgesproken voorkeur voor één vaste stijl, maar combineert graag meerdere interieurstijlen met elkaar
 10. Via de store finder op de website van J-Line vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt
 11. J-Line is actief op Pinterest, Facebook en Instagram
 12. In het aanbod van J-Line zijn onder meer meubels, klokken, spiegels, fotokaders en servies te vinden
 13. Op de website van J-Line kun je het uitgebreide aanbod inzien
 14. J-Line is niet alleen in ons land actief, maar ook in de landen die om ons heen liggen
 15. De meeste meubelen die door J-Line aangeboden worden, zijn in verschillende varianten te verkrijgen
 16. Op de website van J-Line vind je per meubelstuk alle relevante informatie, zoals het gebruikte materiaal, de kleur en de afmetingen
 17. Voor het inrichten van jouw woning biedt J-Line eigenlijk alle mogelijke producten aan; van grote meubelstukken tot aan de leukste accessoires
 18. Onder de categorie ‘Woonaccessoires’ vind je bij J-Line zelfs hondenmanden, kalenders en kapstokken
 19. De collecties van J-Line hebben stuk voor stuk een unieke naam, zoals Nordic Retreat en Apricot Frost
 20. Van origine is J-Line een Belgisch merk, maar het merk is nu dus wereldwijd actief
 21. J-Line heeft eigenlijk altijd wel vacatures openstaan; deze vind je op de website van J-Line terug
 22. Het bedrijf J-Line is nog steeds een familiebedrijf; de tweede generatie staat momenteel aan het roer
 23. Door je voor de J-Line nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, trends en aanbiedingen
 24. Voor het verkopen van de producten werkt J-Line samen met allerlei verdelers en verkooppunten
 25. J-Line brengt regelmatig brochures en magazines uit met daarin de nieuwste collecties
 26. Via de website van J-Line kun je veel inspiratie op doen voor de inrichting van jouw woning
 27. J-Line hanteert normaal gesproken twee collecties: één lente-zomer collectie en één herfst-winter collectie

Tips voor J-Line korting

J-Line folder

J-Line by Jolipa is een Belgische interieur groothandel die haar origine vindt in 1978. Het bedrijf is dé trendsetter op het gebied van interieur en decoratie. J-Line by Jolipa is vanaf het ontstaan constant op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelen over de wereld op het gebied van zowel interieur buiten als binnen. J-Line by Jolipa is het bedrijf van de zussen Liliane en Chris. Samen met hun partners hebben zit familiebedrijf opgezet en doordat het hun eigen zaak is, hebben ze alle vrijheid om hun eigen smaak, ideeën en gevoel te volgen. Door deze succesformule te gebruiken heeft het bedrijf vandaag de dag een zeer belangrijke positie bemachtigd in de internationale decoratiebranche. Het bedrijf exporteert haar producten naar maar liefst 100 landen in de wereld.

Productlijn met professionele trendwatchers

15 jaar geleden werd het J-Line merk de wereld ingeroepen en daarmee gaf het bedrijf vorm aan de eigen passie voor woondecoraties. Ze konden in deze productlijn hun eigen inspiratie en passie kwijt. 2 keer per jaar brengen ze een gloednieuwe en trendsettende collectie uit. Dit zijn dan de lente-zomer en herfst-winter collecties. Deze collecties hebben alles wat er op dat moment helemaal de trend is en de firma volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ze maken gebruik van professionele trendwatchers die voor het bedrijf echt alles in de gaten houden. Op deze manier wordt de nieuwe collectie optimaal voorbereid met de grootste precisie en het grootste vakmanschap.

Ruim assortiment tot je beschikking

Het interieur bedrijf heeft een zeer ruim assortiment met zo’n beetje 8000 artikelen uit verschillende productcategorieën. Of je nu zoekt naar meubels, decoratie, verlichting of tuinaccessoires bij J-Line ben je aan het juiste adres. Het maakt niet uit welke stijl je voorkeur heeft. Bij J-Line vindt je stijlen van klassiek, vintage, industrieel, modern, barok tot exotisch. Zo kun jij alle woonruimtes in jouw huis voorzien van het interieur in de stijl van jouw keuze of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Veel verschillende collecties

Op de website van J-Line kun je heel eenvoudig zien wat het merk te bieden heeft. Zo kun je heel veel inspiratie opdoen door de website te kijken. Je kunt de verschillende collecties bekijken en zo alvast bedenken hoe je het zelf wil inrichten. Ze hebben de verschillende collecties zo verdeeld dat het erg overzichtelijk blijft. Ook heeft het ontwerpteam bij elke collectie uitgelegd hoe ze tot de combinaties komen en waarom. Als je een collectie gekozen hebt, heb je de mogelijkheid het lookbook te openen. Hier vind je alle gedetailleerde foto’s van de producten en kun je bekijken of het echt wat voor jou en je huis is en of het bij jouw wensen aansluit.

Verdeeld in categorieën

Als je de producten liever per categorie wilt bekijken dan kan dit ook gewoon op de website. Onder het kopje producten vind je alle categorieën bij elkaar en dit maakt het erg overzichtelijk. Als je dan op een bepaalde categorie klikt, krijg je het complete aanbod van die categorie te zien. Je kunt dan ook weer kiezen uit subcategorieën als je op zoek bent naar een specifiek artikel. Het is ook heel eenvoudig de resultaten weer te filteren. Je kiest dan gewoon de kleur of kleuren die je zoekt en het soort materiaal. Dat brengt het ruime aanbod terug naar datgene dat je echt zoekt.

Dichtstbijzijnde winkels

J-line heeft helaas geen webshop, maar op de website is wel te vinden waar de dichtstbijzijnde winkel is. Tot nu toe zijn in Nederland 4 winkels die het merk verkopen en welke dit zijn kun je makkelijk op de kaart zien op de website. Door je postcode of adres in te vullen, krijg je gelijk te zien welke het dichtst bij jou is. Daarnaast krijg je dan ook gelijk alle contactgegevens en de openingstijden te zien. Door op het kopje stories te klikken op de website, kom je bij al het nieuws van J-Line. Of het nu over de lancering van de nieuwste collectie gaat of ander nieuws over de interieur groothandel, daar kun je alles vinden.

Social Media

Het is ook mogelijk jezelf te abonneren op de nieuwsbrief. Op de website vul je gewoon je e-mailadres in en je ontvangt al het nieuws over J-Line gewoon in je inbox. Ook is J-Line te vinden op social media. Zo hebben ze Facebook, Instagram en Pinterest en op alle platformen plaatsen ze hele mooie foto’s van de verschillende collecties. Het is zo heel makkelijk om hier een keuze te maken wat je echt mooi vindt en ook deze foto’s op te slaan.

Over J-Line

De geweldige woondecoratie en woonaccessoires van J-Line by Jolipa zijn inmiddels zeer bekend in de interieur en decoratie wereld. Het merk, dat ontstaan is in 1978, word inmiddels verkocht over de hele wereld. Het is een echt familiebedrijf waar service nog heel erg belangrijk is. Ook is J-line op veel (internationale) beurzen te vinden met de nieuwste collecties producten. Het assortiment is inmiddels zeer uitgebreid met duizenden artikelen in allerlei stijlen. Er wordt dan ook 2 keer per jaar een nieuwe collectie uitgebracht. Bekijk ook zeker het J-Line magazine voor de laatste inspiratie en collectie.