BPG Bouwpartner Groep

BPG Bouwpartner Groep folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor BPG Bouwpartner Groep

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor BPG Bouwpartner Groep korting

Folder BPG Bouwpartner Groep

Als je in de bouw werkt, als bedrijf of als zelfstandige, dan heb je daar natuurlijk wel goed materiaal voor nodig. Dit kun je bij verschillende aanbieders kopen, waarvan BPG Bouwpartner Groep er eentje is. Een kijkje op de site van deze aanbieder laat je zien waarvoor je er allemaal terecht kunt.

Aankopen doen in de vestigingen van BPG Bouwpartner Groep

Op de website van BPG Bouwpartner Groep vind je alle artikelen die ze verkopen. Je kunt deze niet online bestellen want er is geen webshop maar daarvoor dien je naar een van de vestigingen te gaan. Je leest op de site echter wel wat er in het assortiment zit en vindt ook meer informatie over allerlei verschillende bouwproducten. Op de site vind je tevens waar alle vestigingen van BPG Bouwpartner Groep zijn.

Kijk waar je bij BPG Bouwpartner terecht kunt

Om te zien welke vestiging het dichtstbij jou in de buurt is, kun je je postcode invoeren en wordt er voor jou gezocht. Je kunt er tevens voor kiezen op het kaartje en in de lijst te kijken die je op de site vindt. Hierin staan alle vestigingen vermeld en als je op een vestiging klikt, kun je er ook nog meer informatie over lezen. Zo weet je meteen waar je dient te zijn en wanneer je er terecht kunt.

Doe ideeën op met BouwBlad

BPG Bouwpartner Groep brengt ook een magazine uit voor iedereen die op de bouw werkt en ermee te maken heeft. Dit magazine heeft een bepaalde looptijd die er bij vermeld staat. Dit is wel handig want er staan advertenties in van bedrijven die bouwmaterialen aanbieden dus dan weet je ook meteen wanneer je van bepaalde acties gebruik kunt maken. Het magazine staat bekend onder de naam BouwBlad.

Het magazine lees je online of op papier

Als je BouwBlad wilt lezen dan kun je een digitale versie daarvan vinden op de site van BPG Bouwpartner Groep zelf. Het magazine is tevens te vinden op 1Folders.nl, indien er op dat moment een geldige exemplaar is. Wil je het blad liever op papier lezen? Dan vraag je het magazine gewoon even aan via het formulier dat je daarvoor op de site vindt en krijg je dit thuisgestuurd met de post. Het magazine is zo’n drie maanden geldig en daarna verschijnt er weer een nieuw exemplaar.

Zo mis je helemaal niks meer van BPG Bouwpartner Groep

Als er bij BPG Bouwpartner Groep bepaalde acties gelden, dan staan deze altijd op de site. Kijk hiervoor even onder het kopje Acties om de deals te vinden die op dat moment geldig zijn. Zo weet je zeker dat je niks meer mist. Het is aan te raden regelmatig te kijken want de deals veranderen natuurlijk wel eens. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van BPG Bouwpartner Groep dan weet je zeker dat je echt helemaal niks meer mist. Hiervoor hoef je alleen maar je emailadres door te geven via de website. Dit kun je zowel als zakelijke als particuliere klant doen. BPG Bouwpartner Groep is daarnaast actief op social media en kun je volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ook voor diensten en service

Op de website van BPG Bouwpartner Groep kun je niet enkel vinden wat voor producten ze allemaal verkopen in de vestigingen maar ook lezen wat voor services en diensten er worden aangeboden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verhuren van apparaten die je nodig kunt hebben voor een bepaalde klus. Hoef je deze klus maar eenmalig te doen? Dan is het niet altijd de moeite waard om er een compleet nieuw apparaat voor aan te schaffen maar is huren bij BPG Bouwpartner Groep een zeker zo goed idee. Je kunt dit regelen in de vestigingen waar het apparaat beschikbaar is maar online is dat ook mogelijk.

Hier kun je met je vragen terecht

Heb je vragen aan BPG Bouwpartner Groep? Dan kun je deze op verschillende manieren stellen. Stel je vragen aan een medewerker in een van de filialen of op social media. Daarnaast is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice van BPG Groep. Je kunt daarvoor het hoofdkantoor bellen of een mailtje sturen. Met specifieke vragen wend je je het beste tot een van de vestigingen. Dit doe je ook als je een offerte wilt laten maken voor het bouwmateriaal dat je nodig hebt. Alle contactgegevens van iedere vestiging vind je op de site zodat je weet op welke manier je een bepaald filiaal kunt benaderen.

Over BPG Bouwpartner Groep

BPG Bouwpartner Groep is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen. Deze groothandels richten zich op zowel de aannemer als op de ZZP’er. Voor de echte vakman is er meer dan genoeg keus bij de groothandels van BPG Bouwpartner Groep. Bovendien heeft deze keten service en productkennis hoog in het vaandel staan. Op de website valt bijvoorbeeld te lezen dat ‘niemand meer van bouwen en afbouwen weet dan BPG’.

Op de website van de keten is meer informatie te vinden over het assortiment, de vestigingen en de voordelen van de keten. Op het moment van schrijven heeft BPG Bouwpartner Groep 39 vestigingen in ons land. Opvallend daarbij is dat deze vestigingen echt door het gehele land verspreid zitten. In het hoge Noorden is een vestiging te vinden en dat geldt ook voor het verste puntje van Limburg. Op de website van BPG Bouwpartner Groep kan je een compleet overzicht van alle vestigingen vinden; ook staan hier de adresgegevens en openingstijden bij.

Tevens kan je online het gehele assortiment inzien. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Bouwmaterialen, Hout & Plaat, Afbouwmaterialen, Gereedschap, Paint / Non-Paint, IJzerwaren, Elektra, Bouwchemie, Installatie, (werk)Kleding / PBM, Hang- & Sluitwerk en Accessoires.

Het is helaas niet mogelijk om de producten online te bestellen. Wel kan je uiteraard terecht bij één van de vestigingen van BPG Bouwpartner Groep. Deze vestigingen bieden een uitgebreid assortiment aan en bieden onderscheidende services.

Voor vragen staat de klantenservice graag voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 046 4818 700 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met één van de vestigingen. De medewerkers van de vestigingen geven graag passend antwoord op jouw vragen, maar voorzien je ook graag van het juiste advies.