Volkswagen

Volkswagen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Volkswagen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Populaire Volkswagen winkels

Tips voor Volkswagen korting

Folder Volkswagen

Volkswagen is een bekende autofabrikant uit Duitsland. Het bedrijf kent wereldwijde bekendheid op het gebied van auto’s en bedrijfswagens. De geschiedenis van het merk begint in 1934 wanneer Ferdinand Porsche in opdracht van Adolf Hitler een auto ontwerpt voor de gewone man. Deze wagen wordt al snel Volkswagen genoemd, een auto voor het volk. Na de Tweede Wereldoorlog komt de productie gestaag weer op gang en wordt de Volkswagen Kever volop geproduceerd. Het oorspronkelijke model Kever wordt uiteindelijk vanaf 1936 tot en met 2001 geproduceerd. 1950 is het jaar dat de Transporter T1 zijn intrede doet. Een bus die veelzijdig gebruikt kan worden als bedrijfswagen, voor personenvervoer of als camper.

Kever en Transporter

In de loop van de jaren is Volkswagen uitgegroeid tot een wereldwijd bekend automerk. Bekende modellen zijn onder meer de Kever die van 1936 tot en met 2001 geproduceerd werd en vandaag de dag nog dagelijks het straatbeeld in vele steden bepaald. Op het gebied van bedrijfsauto’s en wagens met veel ruimte is de Transporter serie zeer beroemd. Het eerste model, de Transporter T1 wordt geproduceerd van 1950 tot en met 1967. Deze bus kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen waaronder een basisuitvoering, als personenbus, als bedrijfsauto en als camper. Het model dat daarop volgt, de Transporter T2, wordt geproduceerd vanaf 1968 tot en met 2003. Daarna volgen in 1979 de Transporter T3, in 1990 de T4, in 2002 de T5 en in 2006 wordt het nieuwste model de T6 Multivan in gebruik genomen.

Overige modellen

Naast de Kever en de Transporter modellen, zijn er veel meer auto’s die geproduceerd worden door Volkswagen. Andere bekende auto’s van het merk zijn onder meer de New Beetle, die als opvolger van de Kever diende en de Volkswagen Golf. Van de Volkswagen Golf werd het eerste model, de Golf I, halverwege de jaren ’70 van de vorige eeuw in productie genomen. Daarna volgden de Golf II, Golf III, Golf IV, Golf V, Golf VI, Golf VII en de Golf VII GP. Andere modellen die veel op de weg te vinden zijn, zijn auto’s zoals de Volkswagen Polo, Volkswagen Touran, Volkswagen Touareg en Volkswagen Passat.

Bedrijfsauto’s

Naast personenauto’s staat Volkswagen ook bekend om de productie van bedrijfsauto’s. De bekende Volkswagen Transporter T1 was in eerste instantie op de markt gebracht als betaalbare bedrijfsauto. Later volgden de andere Transporter modellen en werden er ook andere bedrijfswagens toegevoegd aan het aanbod. Vandaag de dag bestaat het aanbod van bedrijfswagens uit de Volkswagen Transporter T6 Multivan, de Volkswagen Crafter, de Volkswagen Caddy en de Volkswagen Amarok.

Duurzaamheid

Als producent van auto’s die wereldwijd de weg op gaan, is het belangrijk dat je klanten ook kunt blijven binden. Daarnaast is het voor Volkswagen ook belangrijk dat er wordt gewerkt aan een duurzame leefomgeving voor iedereen, behoud van milieu en terugbrengen van afval en energieverbruik. Op het gebied van duurzaamheid heeft Volkswagen vandaag de dag dan ook een breed aanbod van verschillende elektrische auto’s. Een aantal modellen zoals de Volkswagen Up en de Volkswagen Golf zijn ook verkrijgbaar als elektrische auto. Hiermee kun je rijden zonder uitstoot van schadelijke stoffen en zonder dat er brandstof gebruikt hoeft te worden.

Verkooppunten

Volkswagen is als leverancier van auto’s en bedrijfswagens al sinds 1947 actief op de Nederlandse markt. Sinds die tijd zijn er in Nederland meer dan 35 miljoen auto’s van het merk verkocht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je bij nagenoeg elke autogarage wel een nieuwe of tweedehands model van een Volkswagen kunt kopen. In Nederland alleen al zij er al bijna 150 officiële dealers van het merk te vinden. Daar kunnen klanten terecht voor het kopen van een nieuwe auto van Volkswagen, een tweedehands model, onderhoud of reparaties. Ook voor de aanschaf van een bedrijfswagen is het mogelijk om en bezoek te brengen aan deze locaties.

Nieuwsbrief en folder

Er wordt bijna elk jaar wel minstens 1 nieuw model Volkswagen op de markt gebracht. Ook zijn er vaak nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en omtrent het bedrijf zelf. Als je op de hoogte wilt blijven van al het nieuws en de aanbiedingen van Volkswagen, dan kun je ervoor kiezen om regelmatig de website van het bedrijf in de gaten te houden of door je aan te melden voor de nieuwsbrief via de website. Als je kijkt op 1Folders.nl, dan kun je ook altijd de nieuwste informatie krijgen met betrekking tot Volkswagen en de auto’s die verkocht worden. Op deze website staan altijd de nieuwste magazines en folders die door het bedrijf uitgebracht worden.

Over Volkswagen

Op 28 mei 1937 werd in Berlijn het merk Volkswagen opgericht. Dit merk is uitgegroeid tot één van de meest populaire en toonaangevendste automerken in heel de wereld. OP elk continent kom je onwijs veel auto’s van dit merk tegen, waarbij Volkswagen zelfs twee van de meest verkochte auto’s ter wereld in het assortiment had/heeft. De Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf behoren tot de top vijf qua meest verkochte auto’s ter wereld.

Het is helaas niet altijd koek en ei bij Volkswagen. Enige tijd geleden kwam het merk in opspraak vanwege het dieselschandaal. Dit schandaal zorgde voor een flinke beschadiging van de reputatie. Ook kwam dit hele schandaal Volkswagen financieel gezien absoluut niet goed uit. Hoe dan ook; Volkswagen heeft zich op weten te richten en biedt momenteel een uitgebreid assortiment van modellen aan.

Voor het uitzoeken van de modellen kan je gebruik maken van de website van Volkswagen. Op deze website kan je volledige auto’s samenstellen, huidige kortingsacties bekijken en meer informatie over onder meer Elektrisch Rijden, Service & Onderhoud en Private Lease vinden.

Qua dealers is Volkswagen uiteraard prima vertegenwoordigd in ons land. In elke uithoek van ons land vind je Volkswagen dealers, waar je terecht kunt voor het aanschaffen van een nieuwe auto. Ook ben je hier aan het juiste adres om jouw auto op een professionele manier te laten onderhouden. Met de ‘Dealer Locator’ op de website van Volkswagen kan je de dichtstbijzijnde dealer van het merk vinden.

Via onder meer Instagram, Twitter en Facebook kan je op de hoogte blijven van het merk. Daarnaast kan je ook via Twitter en Facebook in contact komen met de klantenservice. De klantenservice is ook bereikbaar via 0800 555 7000 en via de mail [email protected]. Uiteraard kan je voor al jouw vragen ook terecht bij één van de 200 Volkswagen dealers in ons land.