Jansen Totaal Wonen

Jansen Totaal Wonen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jansen Totaal Wonen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Over Jansen Totaal Wonen

In de jaren 30 van de vorige eeuw begon de familie Jansen met hun eigen bedrijf. Dit bedrijf maakte door de jaren heen naam als ‘Jansen Totaal Wonen’. Meerdere fysieke vestigingen heeft dit bedrijf weten te openen, terwijl het bedrijf nog steeds in de handen dezelfde familie is gebleven. Kwaliteit, service en het aanbieden van de beste meubelen zit nog steeds in het DNA van deze familie.

Bij Jansen Totaal Wonen ben je voor allerlei meubelen en accessoires aan het juiste adres. Dit blijkt ook uit als je een kijkje in de webshop neemt. In de webshop van Jansen Totaal Wonen kun je namelijk uit vier verschillende categorieën kiezen: Wonen, Keukens, Slapen en Accessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van leuke producten; deze producten zijn stuk voor stuk van bekende merken en daarmee van een prima kwaliteit.

Tevens is het via de webshop mogelijk om veel inspiratie op te doen. Klik daarvoor in de menubalk op ‘Inspiratie’ en laat je verrassen. Ook voor advies ben je bij Jansen Totaal Wonen overigens aan het juiste adres. Je kunt je online laten adviseren, maar je kunt ook langsgaan in één van de fysieke vestigingen. Deze winkels zijn te vinden in Huissen; in deze plaats heeft Jansen Totaal Wonen meerdere gespecialiseerde winkels zitten.

Wil je graag producten bij Jansen Totaal Wonen bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk. Vul je winkelmandje met de gewenste producten en je ziet direct wat de bezorgkosten zijn. Overigens is het altijd gratis om de spullen af te halen in de winkel van Jansen Totaal Wonen. Mocht je niet tevreden met de ontvangen producten zijn, heb je 14 dagen de tijd om deze producten te retourneren.

Heb je vragen? Je kunt langsgaan in de winkel in Huissen, maar je kunt ook bellen naar 026 326 99 00 of een mail sturen naar [email protected].