Coop Compact

Coop Compact folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Coop Compact

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Over Coop Compact

In 1891 werd de supermarktketen Coop opgericht in Zaandam. In deze plaats werd de eerste supermarkt geopend, waarna nog vele supermarkten zouden volgen. Zeker in de afgelopen jaren heeft Coop meer en meer supermarkten in ons land weten te openen. Dat is onder meer te danken aan de overname van bijvoorbeeld 54 winkels van C1000. Ook heeft in 2018 Coop nog 51 supermarkten van Emté overgenomen.

Door de jaren heen heeft Coop ook verschillende concepten ontwikkeld. Zo valt er onderscheid te maken tussen supermarkten met de naam Coopo en supermarkten met de naam Coop Compact. De naam Coop Compact staat voor kleinere buurt- en dorpssupermarkten.

Deze supermarkten zijn altijd in handen van zelfstandige ondernemers. Deze ondernemers maken gebruik van de franchise formule van Coop, waardoor ze van meerdere voordelen genieten. Zo genieten ze bijvoorbeeld van de schaalvoordelen op het gebied van inkoop. Een belangrijk kenmerk van de Coop Compact supermarkten is dat deze supermarkten relatief klein zijn. Je vindt deze supermarkten dan ook hoofdzakelijk in de kleinere dorpjes of in kleinere wijken van grote stede.

Wil je graag achterhalen of er een Coop Compact supermarkt bij jou in de buurt te vinden is? Op de website van Coop kun je jouw woonplaats invoeren, waarna een tool direct de dichtstbijzijnde supermarkt weergeeft.

Als je naar een Coop Compact supermarkt gaat, tref je in de supermarkt mogelijk ook rekken met unieke producten. Dit zijn producten die door de zelfstandige ondernemers zelf aangeboden worden; dit gaat dus verder buiten Coop om.

Heb je vragen over dit unieke concept van Coop? Dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Coop. Daarvoor kun je contact opnemen via Facebook of Instagram. Het advies is echter om contact op te nemen met de Coop supermarkt bij jou in de buurt. De medewerkers van deze supermarkt kunnen jouw vragen perfect beantwoorden.