Marktkauf Duitsland

Marktkauf Duitsland folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Marktkauf Duitsland

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Tips voor Marktkauf Duitsland korting

Folder Marktkauf(.de)

In Duitsland boodschappen doen is iets dat veel Nederlanders nog wel eens doen. Je kunt ervoor bij allerlei verschillende supermarkten terecht en je bent doorgaans zo bij de oosterburen, zeker als je in de nabijheid van de grens woont. Een van de supermarkten waar je dan ook terecht kunt is Marktkauf. Om te weten wat ze zoal in het assortiment hebben kun je uiteraard een vestiging bezoeken maar een keertje op de site kijken geeft ook al veel duidelijkheid.

Online bladeren door de folder van Marktkauf

Wil je naar Marktkauf om je boodschappen te doen maar wil je eerst weten wat er in de aanbieding is die week? Kijk dan altijd even hier naar de geldende folder. Bij ons op 1Folders.nl vind je folders van talloze aanbieders waarvan Marktkauf er eentje is. Je kunt gewoon door de folder heen bladeren zoals je ook met een papieren versie zou doen of de PDF downloaden als je dat makkelijker vindt.

Kijk goed wanneer wat in de aanbieding is

Het komt voor dat Marktkauf twee verschillende folders tegelijkertijd heeft lopen. Houd dit even goed in de gaten en kijk altijd naar de geldigheidsduur. De meeste folders lopen een week maar het kan zijn dat voor bepaalde producten de ingangsdatum anders is. Dit staat er altijd wel duidelijk bij vermeld zodat jij als klant precies weet wanneer je ervoor terecht kunt en wanneer je korting krijgt. Op de site van Marktkauf staan de aanbiedingen altijd duidelijk vermeld. Je kunt er ook de nodige korting krijgen als je meer exemplaren van hetzelfde product tegelijk aanschaft. Je krijgt dan zogenaamde staffelkorting. Hoe meer stuks je van een bepaald product koopt, hoe lager de prijs per stuk zodat je daar ook het nodige voordeel mee behaalt.

Niks missen met de nieuwsbrief en op social media

Als je geen enkel nieuwtje, actie of promotie van Marktkauf wilt missen dan is het wijs je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze supermarkt. Deze staat bekend als newsletter en je meld je aan door je naam en emailadres door te geven via de website van Marktkauf. Als je aanmelding verstuurd is, krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox en ben je als eerste overal van op de hoogte. Je kunt Marktkauf tevens volgen op Facebook, Pinterest, YouTube en Instagram. Volg er het nieuws, stel er je vragen en lees de recensies die klanten die je reeds voorgingen ook eens door om daar je voordeel mee te doen.

Kijk waar een winkel bij jou in de buurt is

Als je bij Marktkauf naar een van de vestigingen wilt gaan om te shoppen dan kun je op de site vinden waar deze zijn. Zo vind jij snel de winkel die het dichtstbij jou in de buurt is. Het zal je niet verbazen dat je er beslist meer Nederlandse klanten tegenkomt. Naast waar je de winkels vindt kun je informatie lezen over waarvoor je er terecht kunt. zo weet je meteen van welke diensten je in die winkel gebruik kunt maken.

Allerlei tips, tricks en extra informatie vind je op de website

Op de website van Marktkauf vind je tevens allerlei recepten waaruit je kunt kiezen. Ben je op zoek naar lekkere gerechten en wil je wel eens wat anders maken? Kijk dan of je een recept naar je smaak kunt vinden en zet eens een keer een andere maaltijd op tafel. Op de website van Marktkauf vind je ook allerlei informatie over voeding. Dit is altijd interessant om te lezen en zo leer je niet alleen meer over eten maar kun je dit ook bewust en gezond doen. Met de app van Marktkauf die je eenvoudig via de site kunt downloaden kun je tevens allerlei informatie krijgen en mis je niks meer. Via de app kun je voor korting sparen zodat je je aankopen nog voordeliger in huis haalt.

Zo stel je je vragen aan Marktkauf

Heb je een vraag aan Marktkauf? Stel deze dan via social media of in een van de vestigingen van deze supermarkt. Kom je er dan nog niet goed uit of wil je je vraag liever elders stellen? Neem dan contact op met de klantenservice van Marktkauf. Deze is telefonisch bereikbaar en je kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de site vindt. Kijk altijd even bij de veelgestelde vragen op de site of die van jou daartussen staat. Zo vind je namelijk snel je antwoord en hoef je niet verder meer te zoeken.

Over Marktkauf Duitsland

De Marktkauf holding is in Duitsland één van de grootste handelsondernemingen. Deze onderneming richt zich met name op de handel in de foodretail, waarvoor de keten gebruik maakt van behoorlijk veel vestigingen in Duitsland. Als je op de website van Marktkauf een kijkje gaat nemen, dien je eerst jouw woonplaats in te voeren. Vervolgens krijg je direct een lijst te zien met de vestigingen die bij jou in de buurt te vinden zijn. Mocht je in één van de grensgebieden wonen, is het aan te raden om een plaatsje vlak over de grens op te zoeken en die plaats in de tool in te voeren. Je ziet dan direct waar de dichtstbijzijnde Marktkauf vestiging voor jou te vinden is.

Door vervolgens op één van de vestigingen te klikken, kom je uit op de website van de betreffende vestiging. Op die website vind je direct meer informatie over het aanbod van Marktkauf, over de aanbiedingen die voor die week geldig zijn en over de verschillende services. De vestigingen van Marktkauf verkopen niet alleen eten & drinken, maar bieden ook nog aanvullende services aan. Zo kan je in sommige vestigingen van Marktkauf terecht voor een lunchmenu, voor verse salades en voor een zogeheten partyservice. Daarbij maak je eigenlijk gebruik van de catering van Marktkauf, bijvoorbeeld als je een feestje geeft.

Door het uitgebreide aanbod en de verschillende services weet Marktkauf zich op een positieve manier te onderscheiden. Dat dit goed werkt, blijkt wel uit de (jaar)cijfers van deze handelsonderneming. Het bedrijf is onwijs succesvol te noemen en is momenteel in handen van de Edeka Group. Mede door de Marktkauf vestigingen is de Edeka Group de grootste supermarketen in Duitsland.

Wil je meer informatie over Marktkauf? Dan dien je contact op te nemen met één van de vestigingen van deze handelsonderneming. Je vindt deze contactgegevens op de website van de betreffende vestiging.