Qwic

Qwic folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Qwic

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Qwic korting

Folder QWIC

Als je een nieuwe fiets wilt aanschaffen dan kun je dit ook online doen. Bij een aanbieder zoals QWIC kun je in de webshop terecht als je op zoek bent naar een elektrische fiets. Ze hebben een uitgebreid assortiment waaruit je een keuze kunt maken dus grote kans dat er ook voor jou de ideale elektrische fiets tussen te vinden is.

Ga voor een proefrit naar de showroom/het testcenter

Als je een fiets bij QWIC wilt kopen, dan kun je eens rustig op de site kijken wat er in het assortiment zit. Vind je dit nu niet zo handig of wil je gewoon liever eerst de fiets in het echt bekijken? Dan is dat altijd slim om te doen want het is best een aardige investering. Om een fiets van QWIC in het echt te bekijken ga je naar de showroom. Deze zit in Amstelveen en is vijf dagen per week geopend. Je kunt er zo binnenlopen maar ook een afspraak maken om een proefrit te doen in het testcenter en alle informatie te krijgen die je maar wilt van een fietsexpert.

Kijk waar ze QWIC fietsen bij jou in de buurt verlopen

Is Amstelveen nu even niet zo handig voor je om naar toe te gaan? Dan kun je ook bij een fietsenhandelaar bij jou in de buurt kijken voor een QWIC fiets. Deze worden ook verkocht door andere dealers zodat je daar een proefrit kunt maken en kunt informeren naar wat er allemaal mogelijk is met een elektrische fiets. Om alle verkooppunten te vinden, kun je op de website van QWIC je postcode of woonplaats invoeren en krijg je ze allemaal te zien. Zo vind je snel het dichtstbijzijnde verkooppunt van QWIC.

Online brochure of op papier?

Als je de fietsen liever niet op de site wilt bekijken maar het handiger vindt om een brochure te bekijken dan kun je deze ook aanvragen bij QWIC. Je kunt een papieren brochure aanvragen zodat je deze met de post thuisgestuurd krijgt. Je kunt de brochure ook gewoon downloaden via de site als je dat handiger vindt en op papier wilt besparen.

Niks meer missen met de nieuwsbrief en op social media

Wil je niks meer missen van alle ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen en QWIC? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dit doe je door je emailadres en je persoonlijke gegevens door te geven via de website van QWIC. Geef daarbij ook even aan of je al een fiets van ze hebt of (nog) niet. Helemaal niks meer missen? Volg QWIC dan op social media. De fietsenaanbieder is actief op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn. Nieuws gaat snel op social media dus zo mis je helemaal niks meer.

Ook elektrische fietsen voor bedrijven mogelijk

Een elektrische fiets van QWIC kun je natuurlijk als particulier aanschaffen maar het is ook voor bedrijven mogelijk een fiets voor hun werknemers te kopen, via een speciaal plan. Hiervoor is een folder beschikbaar gesteld door QWIC die je online kunt vinden. De folder staat ook op websites waarop folders van tal van aanbieders (niet alleen van fietsen) terug te vinden zijn dus kijk daar eens of je deze folder of wellicht een andere van QWIC kunt vinden.

Kijk altijd of er acties te vinden zijn

Kijk ook altijd even op de site van QWIC of op die van een fietsendealer bij je in de buurt of er een leuke aanbieding te vinden is als jij een elektrische fiets wilt aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of er korting te krijgen is op de aankoopprijs of dat je er handige accessoires bij krijgt. Denk ook eens aan een iets ouder model om te kopen. Deze zijn prima maar omdat je niet voor het nieuwste van het nieuwste gaat, zal de aankoopprijs lager uitvallen dan bij het meest recente model elektrische fiets.

Denk ook eens aan een tweedehands model

Er zijn ook elektrische fietsen te koop die eerder een andere eigenaar hadden. Deze worden volledig nagekeken en voor de nieuwe gebruiker in orde gebracht. Kijk daar eens naar als je wel graag een elektrische fiets wilt hebben maar er niet zo’n groot budget voor hebt. Bij een erkende fietsenhandelaar vind je deze fietsen ook vaak in het assortiment. Op zowel nieuwe als gebruikte elektrische fietsen krijg je gewoon garantie dus als er iets niet goed mee is, kun je met problemen altijd bij de handelaar of bij QWIC zelf terecht waar uiteraard getracht zal worden het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Over Qwic

In de afgelopen jaren zijn de elektrische fietsen steeds populairder geworden. Dat is onder meer te danken aan het Nederlandse bedrijf Qwic. Al sinds 2006 is dit bedrijf actief met het ontwikkelen van innovatieve en duurzame elektrische fietsen. Het bedrijf heeft zodoende een flinke rol gehad in de opkomst van de elektrische fietsen.

Tegenwoordig vind je bij Qwic een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen. Naar eigen zeggen biedt Qwic de beste kwaliteit elektrische fietsen met een innovatief karakter aan. Zowel dames als heren en kinderen kunnen elektrische fietsen bij Qwic kopen. Om de zoektocht zo soepel mogelijk te verlaten verlopen, heeft het bedrijf de fietsen in vier categorieën onderverdeeld. Op de website van het merk kom je namelijk de volgende categorieën tegen: Sportief, Comfort, Stad en Compact. Per categorie vind je vervolgens meerdere, hoogwaardige elektrische fietsen terug. Fietsen waarmee jij jarenlang veilig en snel van plek A naar plek B kunt reizen.

Het advies van het bedrijf is om de fietsen altijd bij één van de officiële winkels te kopen. In deze winkels kan je namelijk proefrijden op de fiets, kan het stuur en het zadel perfect ingesteld worden en kan je perfect de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Via de winkel locator op de website kan je direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Feit is dat de Qwic behoorlijk veel officiële verkooppunten in Nederland heeft, waardoor je altijd wel een verkooppunt in de buurt hebt.

Heb je vragen over specifieke fietsen of wil je van advies voorzien worden? Dan is het aan te raden om naar één van de officiële verkooppunten te gaan. Je kunt er echter ook voor kiezen om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Qwic. Dat is mogelijk via een online contactformulier. Ook is online een sectie met veelgestelde vragen te vinden, waar je mogelijk al het antwoord op jouw vraag kunt vinden.