Gorillas

Gorillas folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Gorillas

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Over Gorillas

Dat onze samenleving aan het veranderen is, blijkt uit tal van voorbeelden. Eén van de beste voorbeelden is toch wel dat je tegenwoordig online boodschappen kunt bestellen. En dat deze boodschappen vervolgens binnen 10 minuten bij je thuisbezorgd worden. Eén van de partijen die in deze markt één van de pionieren is, is Gorillas. Dit bedrijf is in ons land al behoorlijk hard gegroeid.

Het principe van Gorillas is simpel; je kunt via de Gorillas app een bestelling plaatsen. Deze bestelling komt bij een Gorillas punt bij je in de buurt binnen, waarna op die plek de bestelde producten verzameld worden. De bezorger van Gorillas springt vervolgens direct op zijn/haar fiets en komt de bestelde producten bezorgen. Binnen 10 minuten geniet je zodoende van de producten die je via je smartphone besteld hebt.

Op dit moment is Gorillas nog niet overal in ons land beschikbaar. Deze firma richt zich in eerste instantie alleen op de grote steden, waarna ook de overstap naar andere steden gemaakt zou moeten worden. Als je nu in bijvoorbeeld Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg of Utrecht woont, kun je al gebruikmaken van Gorillas.

Het aanbod van Gorillas is overigens ook steeds uitgebreider aan het worden. In het aanbod vind je handige producten terug, maar ook gewoon hele lekkere producten. Je kunt hierbij denken aan allerlei soorten snacks, aan drankjes, aan ijsjes, aan dierenvoeding en aan cosmeticaproducten. In de app van Gorillas zie je het uitgebreide aanbod direct naar voren komen.

Wil je graag van Gorillas gebruikmaken? De kans bestaat dat je op een wachtlijst terechtkomt, aangezien de vraag naar deze app soms té groot is. Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected] of via de chat in de app van Gorillas. Deze app kun je downloaden via de Google App Store of de App Store van Apple.