ING

ING folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ING

Vergelijkbare winkels

ABN Amro
ING
DFS banken
Aon direct
Blackstone
Bloem Financieel Adviseurs
De jong
Dela
Inshared
Interpolis
Rabobank
United consumers
Yarden

Populaire folders

Tips voor ING korting

Folder ING

Een bank heeft iedereen nodig. En dan bedoelen we eentje waar je je geldzaken kunt regelen, niet eentje om op te zitten als je thuis bent. Er zijn verschillende banken in Nederland waar je je financiën kunt regelen, waarvan ING er eentje is. Wil je een andere bank of sta je op het punt een rekening te openen? Kijk dan eens goed rond waar je zoal terecht kunt zodat je de juiste keuze maakt voor je geldzaken.

Veel informatie is op de website te vinden

Denk je dat ING wel geschikt is? Dan lees je het beste eerst wat informatie over deze bank door op de eigen website zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt bij ING zowel als particuliere als zakelijke klant terecht dus ook als je een eigen zaak wilt openen, ben je er aan het juiste adres. Op de site vind je allerlei informatie die je kunt raadplegen zodat je weet of ING de juiste keuze voor je is.

Folders van ING met informatie

Veel aanbieders zoals winkels brengen met regelmaat een folder met acties of informatie uit. Als ING een informatiefolder uitbrengt, dan kun je er zeker van zijn dat je deze hier vindt. Wij hier bij 1Folders.nl hebben namelijk een dermate groot aanbod aan allerlei verschillende folders zodat de kans er eentje te vinden waar jij naar op zoek bent, alleen maar groter wordt. Kijk daarom altijd even of er een speciale folder te vinden is zodat je weet waar je aan toe bent.

Via social media mis je geen enkel nieuwtje over ING meer

Als je ING wilt volgen om niks meer te missen dan doe je dat het handigste via social media. De bank is actief op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en YouTube. Zo mis je geen enkel nieuwtje meer en kun je er terecht als je vragen hebt. Lees er de ervaringen van andere mensen die reeds klant zijn bij deze bank. Zo weet je meteen wat zij ervan vinden en kun je beter voor jezelf bepalen of deze bank voor jou geschikt is.

Maak een afspraak met ING voor advies en informatie

Op de site zelf vind je al veel informatie van en over ING. Zo kun je er bijvoorbeeld blogteksten lezen over hoe je een rekening opent, hoe beleggen in zijn werk gaat en hoe je zelf je bankzaken kunt regelen met Mijn ING. Als je meer wilt weten dan neem je het beste contact op met ING. Je kunt dit telefonisch doen maar het is ook mogelijk een afspraak te maken met een medewerker. Zeker als je een bedrijf start wil je je zaakjes daarvoor netjes in orde hebben, dus het is altijd aan te raden dit eerst te doen.

Laat goed uitleggen wat er allemaal mogelijk is op financieel gebied

Misschien heb je wel een lening nodig om je bedrijf te kunnen starten of wil je een hypotheek afsluiten om een woning te kunnen kopen. Of wil je een spaarrekening openen voor je kinderen of meer met je geld doen dan alleen sparen? Voor al dit soort zaken neem je dan het beste even contact op met de bank zelf. Je kunt er zelf al veel informatie over lezen maar omdat iedere situatie nu eenmaal weer anders is, is het slim je goed te laten voorlichten door een medewerker van ING zodat je precies weet wat er mogelijk is.

Regel zelf je bankzaken met Mijn ING

Op de site van ING vind je veel informatie over Mijn ING. Zo kun je inloggen op je eigen rekening en veel bankzaken zelf regelen zonder dat je daar de bank nog bij nodig hebt. Zo behoud je een goed overzicht en weet je waar je financieel staat. Kom je er even niet goed uit? Dan kun je chatten met ING of een berichtje sturen via Twitter. Zo word je probleem snel opgelost en kun je verder bankieren en er zeker van zijn dat je financiën op orde zijn en zo blijven.

Punten sparen die je bij andere webshops kunt verzilveren

Bij ING kun je punten sparen die je kunt inwisselen bij aankopen in diverse andere webshops. Dat betekent dat je via de site van ING leuke cadeaus voor jezelf of voor een ander kunt kopen waarbij je punten verzilvert. Zo krijg je een aardige korting en hoef je zelf minder bij te betalen. Kijk altijd even op de site wat je zoal met je spaarpunten kunt doen en waar je deze kunt inwisselen.

Over ING

In het verleden waren in ons land allerlei verzekeringsmaatschappijen en betaaldiensten in de handen van de Nederlandse overheid. Uiteindelijk zijn meerdere van deze bedrijven gefuseerd en daardoor ontstond in 1991 de ING. Deze benaming is de afkorting van ‘Internationale Nederlanden Groep’. Na de fusie ging het al snel hard met deze bank, aangezien ING uitgroeide tot één van de grootste banken in ons land.

Ook hedendaags speelt ING een belangrijke rol in de Nederlandse economie. Het bedrijf heeft gigantisch veel werknemers, heeft veel kantoren door het gehele land en biedt ook veel verschillende producten en diensten aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ING terecht voor bijvoorbeeld een betaalrekening, een spaarrekening, een lening, een verzekering, een pensioen, een hypotheek of voor het beleggen.

Deze bank houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van bovengenoemde producten, maar heeft ook een belangrijke maatschappelijke rol. Zo bestaat er het ING Nederland fonds, waarmee initiatieven worden gesteund die Nederland vooruit helpen. Ook houdt deze bank zich veelvuldig bezig met het sponsoren van sportwedstrijden.

Op de website van de ING kan je een compleet overzicht vinden van alle producten/diensten die aangeboden worden. Via deze website kan je ook direct een afspraak maken bij één van de kantoren; bij die kantoren ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van bepaalde producten en voor het stellen van jouw vragen. Ook kan je via de website een compleet overzicht vinden met alle vestigingen van de ING. Je kunt daardoor direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging voor jou te vinden is.

Heb je meer vragen? Daarvoor kan je direct contact opnemen met de klantenservice van de ING. Je dient je daarvoor wel eerst aan te melden met jouw ING Account. Ook kan je een live chat starten of kan je jouw vraag via Facebook/Twitter sturen.