Beddenleeuw

Beddenleeuw folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Beddenleeuw

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Beddenleeuw korting

Beddenleeuw

Beddenleeuw staat voor comfortabel slapen dat betaalbaar is voor iedereen. Bij Beddenleeuw verkopen ze boxsprings tegen een scherpe prijs. Ze produceren kwalitatief hoogwaardige bedden en ze leveren direct aan jou. Dus zonder tussenkomst van winkels en groothandels. En dat merk je aan de prijs.

Voordelen van Beddenleeuw boxsprings

Een boxspring van Beddenleeuw is altijd door deze fabrikant zelf gemaakt. En dat heeft een aantal voordelen, namelijk een snelle levering van de bedden, de beste prijs en de mogelijkheid om de boxspring te personaliseren. Ook zijn de boxsprings van Beddenleeuw makkelijk in elkaar te zetten. Als je een boxspring bij Beddenleeuw bestelt, dan wordt die binnen tien werkdagen geleverd. Lukt dat niet? Dan staat dat aangegeven bij jouw bestelling. Beddenleeuw belt altijd even om de leverdatum te bespreken.

De producten van Beddenleeuw

Beddenleeuw heeft naast betaalbare boxsprings ook andere producten. Je kunt er matrassen, toppers, kussens, beddengoed en accessoires kopen. Houdt 1Folders.nl goed in de gaten voor goede aanbiedingen van de producten van Beddenleeuw.

Matrassen van Beddenleeuw

De matrassen van Beddenleeuw worden geproduceerd in de fabriek in Nederland. Ook wordt ieder matras gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je een hoogwaardig goed en veilig product koopt. Je krijgt standaard twee jaar garantie op de matrassen van Beddenleeuw. Er zijn verschillende type matrassen te koop. Je kunt kiezen uit een zachte, medium of harde ligging. En er is keuze uit een pocketvering matras, koudschuim matras en polyether matras. Het is verstandig om een matras te kopen die geschikt voor de houding waarin je slaapt. Slaap je op je buik? Dan is een hard matras aan te raden. Anders is de kans groot dat je in een kuil komt te liggen en dan overstrek je je rug. Hier kun je op den duur klachten van krijgen. Als je een zijslaper bent, dan moet het matras juist niet te hard zijn. Het is wel belangrijk dat je heupen en schouders goed ondersteund worden. En als je op je rug slaapt, dan moet het matras ook niet te hard zijn.

Toppers van Beddenleeuw

Beddenleeuw heeft ook een aantal toppers die je kunt kopen. Deze toppers worden allemaal in de fabriek in Nederland gemaakt en gecontroleerd. Met een topper verhoog je de instaphoogte met gemiddeld vier tot acht centimeter. Dat is afhankelijk van de dikte van de topper. Hierdoor neemt je slaapcomfort toe. Een topper is eigenlijk een dun matras dat op het normale matras komt te liggen. Je hebt bij Beddenleeuw de keuze uit 1-persoons en 2-persoons toppers.

Voordelen van een topper

Een topper op je bed heeft een aantal voordelen. Allereerst verhoogt het je bed met vier tot acht centimeter. Dit kan ervoor zorgen dat je net iets comfortabeler je bed in en uit kunt stappen. Ook is het opmaken van je bed een stuk makkelijk, doordat je alleen de bovenste matraslaag hoeft te verschonen. Ook verlengt een topper de levensduur van het onderliggende matras. Dit matras is vaak duurder en zal door de topper minder snel slijten. Een laatste voordeel van een topper is dat je nu makkelijk van twee eenpersoonsbedden een tweepersoonsbed kunt maken. Door de topper heb je geen naad meer in het midden van het bed. Het geeft dus veel comfort.

Kussens van Beddenleeuw

Bij Beddenleeuw kun je ook terecht voor een nieuw hoofdkussen. Ook deze worden in de fabriek in Nederland geproduceerd. Je kunt kiezen uit een gelkussen, een kussen van traagschuim, of een kussen met aroma. Het ligt aan je slaaphouding, maar ook aan je eigen voorkeuren welk kussen bij jou past.

Beddengoed van Beddenleeuw

Uiteraard kun je bij Beddenleeuw ook beddengoed voor je bed kopen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. Ook verkoopt Beddenleeuw matrasbeschermers. Hierdoor bescherm je je matras tegen vocht. Je matras gaat dan langer mee. Naast het beddengoed heeft Beddenleeuw ook diverse dekbedden. Je kunt hier terecht voor alles wat met je bed te maken heeft.

Accessoires van Beddenleeuw

Naast bedden, matrassen, kussens en beddengoed kun je hier ook diverse accessoires voor je slaapkamer kopen. Denk bijvoorbeeld aan een hocker, een dekenkist, een tv-meubel. Dit alles kan in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal als je boxspring gemaakt worden. Op deze manier heb je één geheel in je slaapkamer.

Showroom van Beddenleeuw

Wil je de producten van Beddenleeuw komen bekijken? Dan kan dat in de showroom. Die is gevestigd in Zaltbommel. Hier kun je alle boxsprings, matrassen en accessoires bekijken en testen. De showroom is van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur en 17 uur zonder afspraak te bezoeken. Op zaterdag moet je wel even een afspraak maken. De showroom is dan geopend van 9 uur tot 13 uur.

Over Beddenleeuw

Ben je op zoek naar een hoogwaardig bed of een hoogwaardige boxspring? Voor deze producten ben je bij de Nederlandse firma Beddenleeuw aan het juiste adres. Deze firma heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van boxsprings die in eigen land gefabriceerd worden. Mede dankzij dat gegeven is Beddenleeuw in staat om de beste boxsprings snel te leveren.

In de afgelopen jaren heeft Beddenleeuw haar assortiment beetje bij beetje uit weten te breiden. Zo biedt het bedrijf op dit moment boxsprings, matrassen, toppers, accessoires, kussens en beddengoed aan. Als je op de website van deze firma op ‘Producten’ klikt, kun je het uitgebreide assortiment zien. Hierbij kun je ook verschillende producten met elkaar vergelijken, zodat je snel tot de beste keuze kunt komen.

Mocht je besluiten om één van de producten van Beddenleeuw te kopen, kun je gebruik maken van een slaapgarantie van 2 maanden. Bevalt binnen de eerste twee maanden het gekochte matras, de gekochte boxspring of de gekochte kussens niet? Dan kun je deze binnen deze termijn – onder bepaalde voorwaarden – retourneren.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Je kunt deze producten op elk gewenst adres laten bezorgen, waarvoor Beddenleeuw gebruik van haar eigen bezorgdienst maakt. Deze bezorgdienst komt op een afgesproken tijdstip de bestelde artikelen leveren. Let wel op: deze artikelen worden tot aan de voordeur geleverd; je kunt er dus niet van uit gaan dat de leveranciers van Beddenleeuw het boxspring voor je plaatsen in de badkamer.

Als je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen producten bent, heb je 2 maanden de tijd om deze te retourneren. Hierbij is het wel van belang dat je de retourinstructies opvolgt. Heb je hier vragen over? Of heb je vragen over bijvoorbeeld een bepaald product? Je kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar [email protected]. Ook kun je via Facebook en Instagram contact opnemen met de klantenservice van deze firma.