Rossmann Duitsland

Rossmann Duitsland folders

Rossmann Duitsland Folder

Rossmann Duitsland Folder

Geldig van 06-05 t/m 28-07

Profiteer nog 35 dagen van deze Rossmann Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Rossmann Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Tips voor Rossmann Duitsland korting

Folder Rossmann

In Nederland kun je bij allerlei drogisterijen terecht voor verzorgingsproducten, geneesmiddelen, cosmetica, geurtjes en diverse andere zaken. Dit kan zowel bij een online drogist gekocht worden als bij tal van fysieke winkels. Kom je wel eens in Duitsland en wil je daar naar een drogisterij toe? Loop dan eens binnen bij Rossmann.

Bestelling kun je vooraf online doen

Wil je liever eerst weten wat Rossmann allemaal in het assortiment heeft? Dan neem je hier alvast een kijkje op de website van de drogist. Het is ook mogelijk bestellingen te plaatsen in de webshop maar of deze naar Nederland verstuurd kunnen worden dien je even te checken. Een bestelling plaatsen en dan zelf afhalen in een vestiging van Rossmann is uiteraard altijd en voor iedereen mogelijk. Doe je dit op voorhand, dan weet je zeker dat je wanneer je bij de drogist bent ook alles hebt en niet voor niets gegaan bent.

Neem eerst een kijkje in de reclamefolder van Rossmann

Bij Rossmann wordt een reclamefolder uitgegeven. Deze is doorgaans een kleine week geldig en als de aanbiedingen verlopen zijn wordt er een nieuwe folder uitgebracht. Het is dus zaak dat je regelmatig kijkt wat er in de folder staat omdat dit nog al eens wisselt. De folder vind je altijd op de website van Rossmann zelf maar de kans dat deze op sites te vinden is waarop folders van talloze aanbieders (niet alleen drogisterijen) bij elkaar verzameld staan, is aanzienlijk.

Shoppen in Duitsland kan beslist de moeite waard zijn

Drogisterijartikelen zijn in Duitsland over het algemeen een stuk goedkoper dan in Nederland dus als ze dan ook nog eens in de aanbieding zijn, loont het wel de moeite daar naartoe te gaan. De folder is uiteraard wel in het Duits maar dat zal voor de meeste mensen weinig problemen opleveren en bovendien kan foto’s en plaatjes kijken altijd. Veel producten die hier verkocht worden hebben ze daar ook dus die zijn meteen herkenbaar voor jou als Nederlandse klant. Zeker als je dichtbij de Duitse grens woont loont het de moeite om daar eens een keertje naartoe te rijden.

Bestellen werkt zoals bij elke andere webwinkel

Als je een bestelling wilt doen bij Rossmann die je zelf in een filiaal gaat ophalen dan werkt dat hetzelfde als bij een bestelling die je bij iedere willekeurige webshop doet. Plaats de spulletjes die je wilt hebben in het winkelmandje (Warenkorb) en als je bent uit geshopt ga je over tot betalen en bestellen. Er zijn verschillende manieren om te betalen waaronder met een creditcard dus dat is vanuit Nederland altijd mogelijk.

Mis niks meer met en de nieuwsbrief en via social media

Wil je geen enkel nieuwtje omtrent Rossmann meer missen of ervoor zorgen dat je als eerste van alle acties en promoties op de hoogte bent? Meld je dan aan voor de newsletter van Rossmann. Geef hiervoor je naam en emailadres door via de website en je ontvangt de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Zo krijg je alle nieuws maar ook tips en tricks en de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties. Rossmann is daarnaast actief op social media. Je vindt de drogist op Facebook, YouTube, Instagram en Twitter.

Zo neem je contact op met Rossmann

Heb je vragen aan Rossmann, bijvoorbeeld over een bepaald product? Dan kun je deze altijd stellen via een van de kanalen op social media. Heb je een algemene vraag, kijk dan altijd even of deze tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Rossmann. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt de klantenservice bellen, een appje of een mailtje sturen of het contactformulier dat je op de site vindt invullen en versturen.

Doe een geschenkbon cadeau

Wil je nu graag een cadeautje voor iemand kopen bij Rossmann dan kun je eerst de site raadplegen wat er allemaal te koop is er ideeën proberen op te doen. Weet je het dan nog niet goed of weet je niet helemaal zeker waar de ontvanger van houdt? Koop dan voor hem of haar een cadeaubon van Rossmann. Deze heet in het Duits een Geschenkgutschein en kun je online bestellen. De cadeaubon kun je laten versturen via de mail zodat de ontvanger deze snel heeft en kan printen indien gewenst. Zo heb je altijd een geschikt cadeau en kan degene die het gekregen heeft er zelf wat leuks voor uitzoeken bij Rossmann in een van de filialen.

Over Rossmann Duitsland

Rossmann is de op één na grootste drogisterij van Duitsland. Deze keten werd in 1972 opgericht, waarna het bedrijf een gigantische groei door wist te maken. Hedendaags kent het bedrijf meer dan 2100 winkels en in totaal werken er ruim 33.000 medewerkers bij het bedrijf. Het bedrijf is opgericht door de heer Dirk Rossmann.

Het bedrijf heeft onwijs veel vestigingen in Duitsland, waarbij veel vestigingen ook in de grensgebieden aanwezig zijn. Als je bijvoorbeeld in Overijssel, Gelderland of Limburg woont, is een tochtje naar Duitsland zeer interessant. Het doen van boodschappen is immers vaak goedkoper in Duitsland. Door een bezoekje aan één van de vestigingen van Rossmann te brengen, kan je ook veel geld besparen op gezondheids- en verzorgingsproducten.

In de online webshop kan je een indruk krijgen van het uitgebreide assortiment van Rossmann. Helaas is het niet mogelijk om de bestellingen in Nederland te laten bezorgen. Wat je wel kunt doen, is de bestelling bij één van de Rossmann filialen te laten bezorgen. Vervolgens kan je bij dat filiaal de bestelling ophalen; voor een volledig overzicht van de Rossmann filialen kan je de website van het bedrijf raadplegen.

In het assortiment zijn onder meer producten voor baby’s, producten voor mannen en producten voor vrouwen te vinden. Onder meer make-up, huidverzorging, huishoudelijke artikelen en gezondheidsartikelen maken een groot onderdeel uit van het assortiment van Rossmann.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kan je het beste langsgaan bij één van de Rossmann filialen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Rossmann, maar de communicatie daarmee verloopt enkel in het Duits. Indien dat geen probleem is, kan je mailen naar [email protected] / [email protected] of bellen naar 05139 943 99 99. Je kunt ook bellen naar 0800 76 77 62 66 als je specifieke vragen over de filialen van deze Duitse drogisterijketen hebt.