Superdry

Superdry folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Superdry

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire Superdry winkels

Tips voor Superdry korting

Folder Superdry

Superdry is een kledingmerk dat in 2003 is opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het merk is ontstaan uit een bedrijf dat al sinds 1985 kleding produceert. De oprichters van Superdry zijn Julian Dunkerton en James Holder die op het idee kwamen voor het merk toen zijn een reis hadden gemaakt naar Tokio. Vandaag de dag staan zijn nog steeds aan de leiding van het bedrijf. Na een welvarende start in het Verenigd Koninkrijk besloot het bedrijf om uit te breiden. Tegenwoordig is de kleding van Superdry in meer dan 100 landen te koop in winkels en via de website van het bedrijf.

Kleding

Als kledingmerk is Superdry gericht op de verkoop van producten aan heren en dames. Het assortiment in de winkels en via de webwinkel van het bedrijf is zeer uitgebreid. Zo zijn er voor heren onder andere producten te koop zoals shorts, T-shirts, hoodies, tassen, jeans, truien, broeken en zwemkleding. Voor dames bestaat het assortiment uit artikelen zoals shirts, topjes, jurken, rokken, T-shirts, sportkleding, leggings, trainingsbroeken, shorts, jeans, broeken, schoenen en ook zwemkleding. Naast een groot aanbod van kleding kun via de website en in de winkels ook accessoires van Superdry kopen zoals ondergoed, sokken, zonnebrillen, tassen, hoeden, petten en handschoenen.

Waarom Superdry

Superdry is een producent van unieke kleding en heeft voor iedereen wel wat in huis. Een voordeel van kleding kopen bij Superdry is dat je het rechtstreeks van de producent koopt. Er zijn geen tussenhandelaren actief als je in de winkels van Superdry of via de webwinkel van het bedrijf een aankoop doet. Koop je in andere winkels kleding van Superdry, dan is dat wel het geval, maar zullen er slechts enkele schakels tussen zitten. Het kopen van kleding via de webwinkel is het meest handig. Op die manier kun je direct een bestelling plaatsen en deze al zeer snel in huis hebben.

Kwaliteit

Superdry wil kleding verkopen voor dames en heren stijlvol is en lang meegaat. De kwaliteit van de producten is dan ook erg belangrijk. Alle artikelen van Superdry worden gemaakt van de beste materialen en worden vervaardigd door echte professionals. Hierdoor heeft de kleding een lange levensduur en kan het tegen een stootje. De kleding van het merk bestaat voornamelijk uit casual kleding die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Ook de service is belangrijk als het aankomt op kwaliteit. Kom je als klant in één van de winkels van Superdry of plaats je een bestelling via de website, dan kun je de best mogelijke kwaliteit aan dienstverlening verwachten van het personeel.

Online aanbod

Het aanbod van kleding en andere producten die je in de winkels van Superdry kunt vinden, is ook verkrijgbaar via de website van het bedrijf. Daar kun je eenvoudig kleding bestellen en thuis laten bezorgen. De kleding wordt dan direct vanuit het merk naar jou toegestuurd en in veel gevallen heb je de bestelling al de volgende dag in huis. Als de kleding die je gekocht hebt niet in de juiste maat geleverd is of als je liever een ander product wilt kopen, dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw bestelling dan eenvoudig retour sturen naar Superdry. Vervolgens kun je een nieuw artikel of hetzelfde product in een andere maat bestellen zonder dat je daarvoor extra kosten zult betalen.

Winkels en webwinkel

De kleding van Superdry wordt in Nederland bij tientallen winkels verkocht. Er zijn veel winkels die onder de naam van Superdry zelf opereren en er zijn winkels van andere merken en bedrijven waar de kleding te koop is. Een bezoek brengen aan de winkels van Superdry heeft meerdere voordelen. Je kunt van het personeel het beste advies krijgen op het gebied van styling en mode bijvoorbeeld. Ook heb je hierdoor de mogelijkheid om de kleding direct te passen en te kopen bij de producent zelf zonder tussenpersonen. Dat laatste geldt ook voor het doen van aankopen via de webwinkel van Superdry.

Nieuwsbrief en folder

Via de website van Superdry en in de winkels worden altijd de nieuwste producten en artikelen verkocht. Als er aanbiedingen zijn of als er bijvoorbeeld nieuwe collecties uitkomen, dan kun je daarover informatie vinden op de website van het bedrijf. Een andere manier om hiervan op de hoogte te blijven is via 1Folders.nl. Op deze website staan regelmatig de nieuwste folders van Superdry met daarin alle aanbiedingen, nieuwe producten en ontwikkelingen met betrekking tot het bedrijf. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om daarnaast nog een aanmelding te doen voor de nieuwsbrief van het bedrijf zelf zodat je via e-mail op de hoogte gehouden wordt van deze ontwikkelingen.

Over Superdry

Ian Hibbs en Julian Dunkerton kwamen in 1985 op de markt met hun bedrijf Cult Clothing. Enige tijd na de oprichting kwam Dunkerton in aanraking met James Holder; een andere ondernemer met een eigen bedrijf genaamd Bench. In 2003 besloten beide partijen om met elkaar te fuseren; het merk Superdry was hier het gevolg van. In 2004 opende Superdry de eerste winkels in Londen en nadien liep het al snel storm.

Bij Superdry kunnen zowel dames als heren naar hartenlust shoppen. Onder andere Jassen, Hoodies, T-shirts, Sportartikelen, Tops, Truien, Jeans & Broeken, Polo’s, Tassen, Accessoires en Schoenen zijn bij Superdry te vinden. Het doel van Superdry is om kleding met vintage Amerikaanse én Japanse graphics te combineren. De kleding van Superdry is van hoge stoffen vervaardigd, heeft unieke details en een aansluitende pasvorm.

Voor het kopen van alle kledingstukken ben je in de webshop aan het juiste adres. In deze website kan je kiezen tussen ‘Herenkleding’ en ‘Dameskleding’ waarbij je vervolgens uit bovengenoemde categorieën kunt kiezen. Bij het bestellen kan je profiteren van gratis verzending én gratis retournering. Bij het retourneren van de kleding is het wel van belang dat je aan de voorwaarden voldoet; deze zijn op de website van Superdry te vinden. De bestelde artikelen heb je normaliter binnen enkele werkdagen in huis.

Behalve de webshop kan je ook bij meerdere officiële Superdry winkels terecht. Deze winkels zijn te vinden in onder andere Utrecht, Amstelveen, Leiden, Amsterdam, Haarlem, Den Bosch en Rotterdam. In deze winkels is het uitgebreide assortiment van het merk te vinden; ook kan je hier terecht voor het retourneren c.q. ruilen van artikelen.

De klantenservice van Superdry is op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur beschikbaar. Je kunt hen bereiken door te bellen naar 020 26 28 131 of te mailen naar [email protected]. Tijdens drukke periodes is het mogelijk dat je met Engelstalig personeel te maken krijgt.