Aldi Süd Duitsland

Aldi Süd Duitsland folders

Aldi Süd Duitsland Folder

Aldi Süd Duitsland Folder

Geldig van 17-06 t/m 22-06

Profiteer nog 7 dagen van deze Aldi Süd Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Aldi Süd Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Aldi Süd Duitsland Folder

Aldi Süd Duitsland Folder

Geldig van 24-06 t/m 29-06

Profiteer nog 14 dagen van deze Aldi Süd Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Aldi Süd Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Aldi Süd Duitsland Folder

Aldi Süd Duitsland Folder

Geldig van 01-06 t/m 30-06

Profiteer nog 15 dagen van deze Aldi Süd Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Aldi Süd Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Nieuws

Aldi Süd stapt over op welzijnsvriendelijker rundvlees

Sinds begin april heeft supermarktketen Aldi Süd een belangrijke stap gezet naar het verbeteren van dierenwelzijn door uitsluitend vers Duits rundvlees aan te bieden van dieren uit houderijsystemen 3 en 4. De overgang naar systemen met meer dierenwelzijn vindt zes jaar eerder plaats dan gepland. Deze beslissing volgt op eerdere stappen van Aldi Süd om het dierenwelzijn te verbeteren. Eerder schakelde de supermarktketen al over op houderijsystemen met meer oog voor dierenwelzijn wat betreft melk en vers kalkoenvlees.

Tips voor Aldi Süd Duitsland korting

Aldi Süd Duitsland

Aldi Süd Duitsland is een winkelketen die je vindt in Zuidwest-Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Oost-Europa. Zoals je kunt verwachten is er ook een Aldi Nord Duitsland. Deze keten richt zich met name op de Noord-Duitsland, West-Europa en Zuid-Europa.

Het ontstaan van Aldi Süd Duitsland

Aldi Süd Duitsland is ontstaan in 1961. Toen is de Aldi gesplitst in Aldi Nord en Aldi Süd. De reden voor deze splitsing is een ruzie tussen de twee broers Theo en Karl Albrecht. Deze twee broers hebben de supermarktketen Aldi overgenomen van hun vader. Ze kregen ruzie over de vraag of er nu wel of geen sigaretten verkocht mochten worden in de Aldi. Hierdoor hebben de twee broers het bedrijf gesplitst. In 2022 is besloten om de Aldi Süd Duitsland en Aldi Nord Duitsland weer te fuseren tot één Aldi. De voornaamste reden is de toegenomen concurrentie. Beide winkelketens hebben flink wat marktaandeel moeten inleveren aan ketens zoals de Lidl, Edeka en Rewe. Door deze fusie kan de Aldi flink investeren in het moderniseren en digitaliseren van de winkels. Ook kan er dan makkelijker in personeel geïnvesteerd worden.

Winkelen bij Aldi Süd Duitsland

De Aldi staat bekend als één van de grootste discount supermarkten in Duitsland. Aldi was dus 39 jaar lang opgedeeld in Aldi Süd en Aldi Nord, maar de twee bedrijven zullen dit jaar weer fuseren tot één Aldi. Aldi Süd Duitsland heeft altijd een groter assortiment gehad dan Aldi Nord. Ook als je kijkt naar het kwaliteitsniveau wint Aldi Süd het van Aldi Nord. In Nederland heb je te maken met de Aldi Nord keten. Ga je over de grens, dan kun je zowel de Aldi Nord als de Aldi Süd variant tegenkomen.

Aldi XXL

De grootste Aldi Süd winkel vind je in het Duitse Ruhrgebied. Daar heb je van Aldi Süd een vestiging die zo’n 2.000 vierkante meter groot is. Je kunt deze supermarkt in Mülheim ook wel een hypermarkt noemen. Qua assortiment is hier niet veel meer te vinden dan in de kleinere supermarkten van Aldi Süd. Je hebt in deze winkel vooral veel meer ruimte. Deze XXL-Aldi is zo groot door het samenvoegen van twee panden. Er zat in één van deze twee panden al een Aldi gevestigd. En ze hebben het ander naastliggende pand erbij kunnen kopen, waardoor de verkoopruimte nog zo’n 300 vierkante meter groter kon worden.

Bakkerij en kruidentuin

Wat wel vernieuwend is van deze Aldi XXL is dat deze winkel beschikt over een echte bakkerij. Hier vind je allerlei bakkerijproducten. Deze producten worden op verschillende momenten op een dag afgebakken. Zo heb je altijd verse bakkerijproducten bij deze Aldi XXL. Een ander leuk ding om te benoemen is de kruidentuin bij deze XXL Aldi. Er worden in deze vestiging van de Aldi zes verschillende soorten kruiden in de winkel geteeld en geoogst.

Click & Collect bij Aldi Süd

Aldi Süd is in het Verenigd Koninkrijk onlangs een proef gestart met het online bestellen van boodschappen. Ze noemen dat Click & Collect. Dit begon allemaal met het kunnen bestellen van boxen met 22 basisproducten. Dit was bij Aldi Süd in het Verenigd Koninkrijk zo’n succes dat ze verder zijn gaan experimenteren met Click & Collect. Het is succesvol gebleken en misschien kun je binnenkort ook in andere landen bij Aldi Süd gebruikmaken van Click & Collect.

Aanbiedingen bij Aldi Süd Duitsland

Bij Aldi Süd in Duitsland kunt je naast voedingsmiddelen ook allerlei huishoudelijke artikelen, computerartikelen, speelgoed en andere producten kopen. Hiervoor kun je de website 1Folders.nl goed in de gaten houden. Hierin staan naast allerlei aanbiedingen van voedingsmiddelen ook vaak de aanbiedingen van andere producten weergegeven. Er komt wekelijks een folder uit met alle aanbiedingen.

Online bestellen bij Aldi Süd Duitsland

Je kunt helaas je boodschappen nog niet online bestellen bij Aldi Süd Duitsland. Als je gebruik wilt maken van de aanbiedingen en acties van deze Duitse supermarktketen, dan zul je toch echt zelf naar een winkel in Duitsland moeten gaan. Als je in het Zuidoosten van Nederland woont, dan heb je een hele grote kans dat er een Aldi Süd winkel bij jou in de buurt is. Woon je verder weg van Duitsland, of in het noorden van Nederland dicht bij de Duitse grens? Dan is de kans groot dat je een Aldi Nord vestiging zult treffen. Het assortiment is hier vaak iets minder uitgebreid en minder luxe. In totaal zijn er 8.267 vestigingen van Aldi. Dat zijn alle Aldi Nord en de Aldi Süd vestigingen samen.

Over Aldi Süd Duitsland

De geschiedenis van de Duitse discountketen Aldi is echt uniek te noemen. Deze discountketen werd namelijk in 1946 in de Duitse plaats Essen opgericht door de broers Karl Albrecht en Theo Albrecht. Beide broers konden het aan het begin prima met elkaar vinden, maar daar kwam na verloop van tijd verandering in. De broers gingen zich aan elkaar irriteren en stevenden uiteindelijk op een ‘scheiding’ af.

Die scheiding kwam uiteindelijk in 1961 daadwerkelijk tot stand. Volgens de verhalen konden de broers het niet eens worden over de verkoop van tabak, waarna de gehele keten in twee delen opgesplitst werd. In het Noorden van Duitsland vind je vestigingen van Aldi Nord, terwijl je in het Zuiden van Duitsland de vestigingen van Aldi Süd vindt.

Als je bijvoorbeeld in het Zuiden van Duitsland op vakantie bent, wil je mogelijk voor een voordelig bedrag boodschappen gaan doen. Nou, daarvoor ben je bij Aldi Süd aan het juiste adres. Deze discountketen is namelijk in staat om allerlei artikelen tegen de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. Het doen van boodschappen bij Aldi Süd is daardoor vrij voordelig te noemen.

Op de Duitse website van Aldi Süd vind je meer informatie over het assortiment van deze keten. Als je op ‘Angebote’ klikt, krijg je eigenlijk het volledige assortiment voorgeschoteld. Voor Duitse inwoners is het zelfs mogelijk om online bestellingen te plaatsen, maar dat is voor ons helaas niet mogelijk.

Via deze website kun je wél achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is. Daarvoor kun je klikken op Aldi Filialen. Je krijgt dan direct een overzicht te zien én je kunt ook een Duitse woonplaats invullen. De tool toont dan direct aan waar je de filialen kunt vinden.

Heb je vragen? Daarvoor kun je het beste (in het Duits) een online contactformulier vinden. Dit formulier vind je als je op de website op ‘Hilfe & Kontakt’ klikt.