DFS banken

DFS Banken folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor DFS Banken

Vergelijkbare winkels

ABN Amro
ING
DFS banken
Aon direct
Blackstone
Bloem Financieel Adviseurs
De jong
Dela
Inshared
Interpolis
Rabobank
United consumers
Yarden

Populaire folders

Tips voor DFS Banken korting

Folder DFS Banken

In 1969 werd het Britse bedrijf DFS Banken opgerichten. Het bedrijf richtte zich in het begin voornamelijk op het maken, verkopen en leveren van banken. De focus lag op banken van de beste kwaliteit. Door het grote succes in Engeland kan het bedrijf snel de overstap maken naar het buitenland. Inmiddels is DFS Banken ook uitgegroeid in Nederland tot een van de grootste aanbieders van banken van hoogwaardige kwaliteit.

Groot assortiment van banken van hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar een nieuw bankstel? Dan ben je bij DFS Banken aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een groot aanbod van diverse bankstellen die bekend staat om de uitstekende kwaliteit en optimaal zitcomfort. In diverse steden kun je langs bij deze winkel zoals, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Heerlen. Het is ook mogelijk om het assortiment online te shoppen in de handige webshop van DFS Banken.

Alle promoties vind je terug in de handige folder van DFS Banken

Ben je benieuwd naar de laatste aanbiedingen van DFS Banken? Bekijk dan de actuele acties van de winkel in de laatste folder. Deze folder kun je bekijken op 1Folders.nl. In de folder staat ook vermeld hoe lang de acties nog geldt en hoe lang je er nog gebruik van kunt maken als klant. Staat de folder van DFS Banken niet online? Check dan de website van DFS Banken. Mochten er actuele aanbiedingen zijn, dan vind je deze hier zeker terug.

Plaats je bestelling in de webshop of telefonisch

In de webshop van DFS Banken kun je terecht voor het uitgebreide assortiment. De webwinkel is overzichtelijk ingedeeld met handige categorieën, zoals Stoffen banken, Leren banken, Hoekbanken, Modulaire banken, Relax banken, Fauteuils & Relaxfauteuils en Eetkamer. Per categorie vind je een divers aanbod van verschillende stijlvolle banken. Maak gebruik van de handige zoekfilters waarmee je gericht kunt zoeken op een bepaalde kleur, grootte, merk of materiaal. Elke bank is voorzien van een uitgebreide productomschrijving met daarbij de bijbehorende fotos´s, specificaties, afmetingen en materialen. Heb je een keuze kunnen maken voor een van de DFS banken? Plaats het item dan in je winkelmandje en rond de bestelling af met een veilige betaling. Je kunt je bestelling ook telefonisch plaatsen. Op de website vind je ook meer informatie over de verschillende filialen en je kunt op zoek gaan naar het dichtstbijzijnde filiaal van DFS Banken.

Bekijk en volg je bestelling op je persoonlijke account van DFS Banken

Wil je een bank bestellen bij DFS Banken? Dan is het handig om een account aan te maken. Je aanmelden bij DFS Banken is zeer eenvoudig. De webshop heeft enkele gegevens van je nodig, zoals je naam, geboortedatum en adres. Maak een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee je de volgende keer eenvoudig kunt inloggen in de webshop. Op je persoonlijke account kun je verschillende adressen bewaren en je bestellingen bekijken en volgen.

Bekijk de veelgestelde vragen op de website van DFS Banken

Heb je een algemene vraag over de banken van DFS Banken? Ga dan naar de veelgestelde vragen pagina op de website. Hier vind je handige onderwerpen zoals Bezorging, Betaling of Onderhoud. Onder deze kopjes vind je diverse veelgestelde vragen. De kans is groot dat je vraag hierbij staat waardoor je snel antwoord krijgt op je vraag.

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je een vraag over een specifieke bank van DFS Banken of heb je een vraag over de status van je bestelling? Je kunt dan contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je doen door het online contactformulier in te vullen of door te mailen. Een klantenservice medewerker zal spoedig contact met je opnemen. Heb je een vraag over een van de banken? Dan kun je beste langsgaan bij een van de filialen waar je gebruik kunt maken van de persoonlijke service.

Over DFS Banken

In 1969 zag het bedrijf DFS banken het levenslicht in Engeland. In dat land richtte het bedrijf zich op het maken, verkopen én leveren van bankstellen. De focus lag hierbij echt op bankstellen van een hoge kwaliteit; juist die focus sloeg al snel in Engeland aan. Aangezien het bedrijf in eigen land vrij hard wist te groeien, kon het ook de overstap naar het buitenland maken.

In de afgelopen jaren heeft DFS banken haar intrede dan ook in veel verschillende landen gemaakt. Ook in ons land is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde aanbieder van hoogwaardige banken. Dat is óók terug te zien in de hoeveelheid winkels van DFS banken in ons land; in Cruquius, in Rotterdam, in Heerlen, in Den Haag, in Eindhoven en in Breda zijn de winkels van deze firma te vinden.

Via de website van DFS banken kun je ook het uitgebreide assortiment inzien. Op deze website kun je daarvoor kiezen tussen de volgende productcategorieën: Stoffen banken, Leren banken, Hoekbanken, Modulaire banken, Relax banken, Fauteuils & Relaxfauteuils en Eetkamer. Per categorie vind je een divers aanbod van de meest fraaie banken. Over de kwaliteit van deze banken hoef je je ook geen zorgen te maken.

Wil je vervolgens één van de producten gaan bestellen? Dat is uitsluitend mogelijk in één van de winkels van deze firma. Je kunt echter sinds enige tijd ook online een bestelling plaatsen; daarvoor kun je bellen naar 0800 0135.

Heb je een vraag over een specifieke bank? Of wil je een vraag over jouw bestelling stellen? Je kunt daarvoor een online contactformulier op de website van DFS banken invullen. Als je een vraag over één van de producten hebt, kun je het beste deze vraag in één van de filialen van DFS banken stellen.