Kamera Express

Kamera Express folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kamera Express

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Populaire Kamera Express winkels

Tips voor Kamera Express korting

Folder Kamera Express

Als je graag fotografeert of filmt dan heb je daar natuurlijk wel goede apparatuur voor nodig. Deze kun je in diverse winkels halen maar online uitzoeken en bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanbieder waarbij je terecht kunt voor verschillende camera’s, voor advies en om ideeën op te doen is Kamera Express. Je kunt er zowel in de webshop als in een van de filialen terecht om een camera aan te schaffen.

Wacht tot er leuke aanbiedingen zijn

Bij Kamera Express kun je ook korting krijgen op bepaalde artikelen. Heb je altijd al graag een bepaald model camera willen hebben maar gaat deze boven het budget? Wacht dan tot deze wordt afgeprijsd of tot er nieuwe modellen in de collectie komen. In het laatste geval maken de andere modellen plaats voor de nieuwe en zijn ze vaak met de nodige korting te koop. Ze zijn er zeker niet minder om en als jij niet persé het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben is een dergelijk model natuurlijk ook gewoon goed.

Neem ook eens een kijkje in de Sale

Veel winkeliers en webshops geven regelmatig een folder uit met aanbiedingen. Kun je deze nu niet online vinden of krijg je die niet in de bus dan wil dat niet zeggen dat je geen gebruik kunt maken van acties. Zo kun je bij Kamera Express kijken in de een van de winkels wat er in de aanbieding is en bij de webshop een kijkje nemen in de Sale. Hier vind je de op dat moment geldende aanbiedingen zodat jij toch een goede camera kunt aanschaffen maar daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Kijk uit naar een tweedehands model

Als je geld wilt besparen op een camera kun je er ook voor kiezen een tweedehands model aan te schaffen. Deze zijn goed in orde want ze worden volledig nagekeken voordat ze te koop worden aangeboden. Zo heb jij een goede camera tegen een lagere prijs. Heb je al een camera waar je zelf niks meer mee doet en wil je een andere? Dan kun je je eigen camera ook inruilen.

Kijk waarvoor bepaalde acties gelden

Op de website van Kamera Express vind je alle acties die op een bepaald moment gelden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan korting op bepaalde merken, gratis accessoires, cashbackacties enzovoort. Het loont altijd om eerst te kijken welke acties gelden voordat je een camera aanschaft. Je zult niet van iedere actie gebruik willen maken maar met wat geluk zit er wel iets bij dat in jouw voordeel kan werken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om niks meer te missen

Wel op zoek naar een nieuwe camera maar weet je nog niet goed wat je precies wilt hebben? Kijk dan ook eens onder het kopje Nieuws & Inspiratie dat je op de website vindt. Hier kun allerlei informatie vinden. Denk hierbij aan fotografietips, informatie over bepaalde producten, inspiratie thema’s en een keuzehulp zodat jij het juiste product kiest. Ook staan er de acties bij vermeld zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Hetgeen je overigens ook niet doet als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Kamera Express. Deze verschijnt meerdere malen per maand en je krijgt deze na aanmelding automatisch in je mailbox. In de nieuwsbrief vind je informatie over onder andere workshops, aanbiedingen en acties en alles wat je meer wilt weten op foto- en filmgebied.

Vraag maar raak

Heb je nu een camera gevonden die je wel wat lijkt maar kun je nog niet voldoende met de informatie die erbij staat? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Kamera Express. Deze is zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Je mag je vraag ook stellen op een van de social media kanalen waarop Kamera Express actief is. Kamera Express vind je op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn dus grote kans dat jij ook op een van deze kanalen zit.

Ga de camera naar keuze eerst in het echt bekijken

Liever eerst de camera in het echt zien voordat je deze koopt? Ga dan naar een van de winkels van Kamera Express. Op de website kun je lezen waar deze zijn en wanneer ze geopend zijn. Een goede camera is niet voordelig en je wilt natuurlijk wel dat je iets goed koopt waar jij goed mee uit de voeten kunt. Vraag altijd om meer informatie als je iets wilt weten. Goed advies is belangrijk bij een dergelijke aankoop want je wilt er immers wel veel plezier aan beleven.

Over Kamera Express

Bij Kamera Express kunnen fotograven, hobby-fotograven en andere geïnteresseerde naar hartenlust shoppen. In het uitgebreide assortiment vallen onder meer camera’s, objectieven en accessoires. Naar eigen zeggen is Kamera Express de grootste superstore van de Benelux binnen de fotografiemarkt.

De producten zijn bij onder meer 18 winkels in Nederland te koop. Deze winkels bevinden zich in onder meer Almelo, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Je vindt in deze winkels een uitgebreid assortiment én gespecialiseerd personeel terug. Dit personeel kan je perfect adviseren op het gebied van een nieuw te kopen camera, objectief en/of verschillende accessoires.

Het uitgebreide assortiment van Kamera Express is ook via de online webshop verkrijgbaar. In de webshop heb je de keus uit de volgende categorieën: Foto, Video, Objectieven, Studio & Licht, Accessoires, Beeld & Geluid, Computer, Tweedehands en Sale. Met name de categorie tweedehands is opvallend; bij Kamera Express ben je dus óók aan het juiste adres voor tweedehands camera’s en objectieven.

Als je een bestelling onder de 50 euro plaatst, betaal je slechts € 3,99 aan verzendkosten. Boven de 50 euro krijg je de verzending zelfs volledig gratis. Een bestelling die op een werkdag voor 23:59 geplaatst is, krijg je de volgende dag al in huis. Wil je graag de bestelling nog dezelfde dag ontvangen? Dat is mogelijk tegen een extra tarief van € 4,99.

Binnen 14 dagen is het vervolgens mogelijk om de bestelde artikelen te retourneren. De kosten hiervoor komen voor eigen rekening. Voor meer informatie omtrent het retourneren kan je contact opnemen met de klantenservice. De Kamera Express klantenservice is op werkdagen geopend en bereikbaar via Facebook, een live chat en op telefoonnummer 085 88 88 013. Daarnaast kan je ook nog een mailtje sturen naar [email protected] .

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Kamera Express of volg het bedrijf via Facebook, Twitter of YouTube.