Tuincentrum Eurofleur

Tuincentrum Eurofleur folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Tuincentrum Eurofleur

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Tuincentrum Eurofleur winkels

Tips voor Tuincentrum Eurofleur korting

Tuincentrum Eurofleur folder

In het midden van Nederland staat het grootste tuincentrum van het gebied in Leusden. Dit is namelijk Tuincentrum Eurofleur. Je hebt de beschikking over een winkeloppervlakte van 20.000 m2 en daar kun je dus al snel vinden wat je zoekt. Het zal niet vaak zijn dat je zonder wat moois de winkel uit zult lopen. Dit tuincentrum is al in 1972 opgericht en is uitgegroeid tot 1 van de grootste tuincentra in de regio. Er is 1 vestiging van dit bedrijf in Leusden en aangezien het zo mooi centraal ligt, is het een zeer interessante locatie voor de hele regio Midden-Nederland.

Uitgebreid assortiment

Je kunt bij Tuincentrum Eurofleur niet alleen terecht voor super mooie bloemen en planten, ze bieden nog veel meer aan. Zo kun je er ook bomen, houtwerk, sierbestrating en tuinmeubelen krijgen. Tevens verkoopt Tuincentrum Eurofleur ook tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinverlichting, barbecues en nog veel meer tuinaccessoires. Je kunt er zelfs terecht voor woonaccessoires en producten voor dieren. Als je echt van kerst houdt en een mooie kerstshow wilt bekijken, dan zou je Tuincentrum Eurofleur in de winter moeten bezoeken. Je kunt dan genieten van 1 van de grootste kerstshows van Nederland. Deze heeft een oppervlakte van rond de 5000 m2.

Elke dag vers

Elke dag weer gaan de inkopers van Tuincentrum Eurofleur naar de bloemen- en plantenveiling in Aalsmeer om de mooiste artikelen in te kopen voor jou als klant. Zo weet je dus dat er elke dag verse bloemen en planten binnenkomen in het tuincentrum. Dit maakt ook dat Tuincentrum Eurofleur het assortiment bijna dagelijks aan kan vullen en je dus elke dag wel mooie bloemen of planten kunt aanschaffen. Doordat ze rechtstreeks van de veiling inkopen, kunnen ze alles voor de scherpste prijzen aanbieden. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de kwaliteit minder is, ze kopen namelijk enkel A+ kwaliteit. Dit is de beste kwaliteit.

Vakkundige medewerkers

Als je bij Tuincentrum Eurofleur binnenloopt, zul je je direct welkom voelen. De medewerkers hebben een passie voor bloemen en planten en houden van het buitenleven. Dit is dan ook waarom ze je perfect kunnen adviseren. Ze kennen de winkel op hun duimpje en kunnen je precies vertellen waar je vindt wat je zoekt. Ook als je niet helemaal weet welke bloemen of planten jij voor je tuin of huis nodig bent, kunnen de medewerkers van Tuincentrum Eurofleur je voorzien van passend persoonlijk advies. Ook als het op de laatste trends aankomt, zijn zij altijd op de hoogte en kunnen je laten zien hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden.

Goede kwaliteit producten

Zoals gezegd werkt Tuincentrum Eurofleur enkel met goede kwaliteitsproducten. Dit geldt niet alleen voor de bloemen en planten, maar ook voor bijvoorbeeld de tuinmeubelen of het tuingereedschap. Door advies te vragen aan de medewerkers van Tuincentrum Eurofleur zul je altijd het artikel wat je zoekt vinden. Niet iedereen heeft even groene vingers en zal dus niet helemaal weten hoe bepaalde planten of bloemen verzorgd moeten worden. Hiervoor kun je een van de medewerkers even het beste om tips vragen. Ze kennen alle planten en bloemen en weten precies hoe je deze het langste in leven houdt.

Goede kwaliteit producten

Zoals gezegd werkt Tuincentrum Eurofleur enkel met goede kwaliteitsproducten. Dit geldt niet alleen voor de bloemen en planten, maar ook voor bijvoorbeeld de tuinmeubelen of het tuingereedschap. Door advies te vragen aan de medewerkers van Tuincentrum Eurofleur zul je altijd het artikel wat je zoekt vinden. Niet iedereen heeft even groene vingers en zal dus niet helemaal weten hoe bepaalde planten of bloemen verzorgd moeten worden. Hiervoor kun je een van de medewerkers even het beste om tips vragen. Ze kennen alle planten en bloemen en weten precies hoe je deze het langste in leven houdt.

Online winkelen

Wil je graag winkelen bij Tuincentrum Eurofleur, maar woon je er niet in de buurt? Of winkel je liever gewoon vanuit huis? Dat is bij Tuincentrum Eurofleur ook geen probleem. Via de website van het tuincentrum kun je gewoon het hele assortiment bekijken en daar ook direct bestellen. Alle producten staan per categorie verdeeld. Door een categorie te klikken krijg je alle bijbehorende producten te zien. Deze kun je dan weer filteren op onder meer kleur, prijs en materiaal. Zo krijg je enkel in beeld wat ook echt jou voorkeur geniet. Dit maakt het zoeken naar het juiste product des te makkelijker en heb je in een mum van tijd gevonden wat je zoekt.

Leuke tuintips en folder

Op de website van Tuincentrum Eurofleur kun je eveneens leuke tuintips vinden. Deze worden elke maand opnieuw uitgebracht en zo kun je verschillende leuke ideeën opdoen als je even niet meer weet wat je met je tuin aanmoet. Tuincentrum Eurofleur werkt ook met leuke aanbiedingen en kortingsacties. Om te zien welke op het moment gelden, kun je het beste even naar 1Folders.nl gaan. Op deze webpagina wordt steeds de nieuwste folder van Tuincentrum Eurofleur geplaatst. Deze kun je digitaal doorbladeren en vervolgens de leukste koopjes scoren. In de folder staan ook de actuele trends op het gebied van je tuin en de inrichting ervan.

Over Tuincentrum Eurofleur

Tuincentrum Eurofleur is een tuincentrum met één vestiging; in Leusden is Tuincentrum Eurofleur gevestigd op de Ursulineweg 44. Dankzij de centrale ligging is het tuincentrum ook interessant voor inwoners van bijvoorbeeld Soest en Amersfoort. Dit tuincentrum biedt niet alleen planten aan, maar ook bomen, houtwerk, sierbestrating, tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinverlichting, barbecues, andere tuinaccessoires, woonaccessoires en zelfs allerlei artikelen voor dieren. In de wintermaanden weet Eurofleur zich te onderscheiden door één van de grootste kerstshows van Nederland te organiseren. Naar eigen zeggen is dit zelfs de grootste kerstshow van Midden-Nederland met een oppervlakte van zo’n 5000 vierkante meter.

Als je liever online shopt, ben je ook bij Tuincentrum Eurofleur aan het juiste adres. In de webshop van dit tuincentrum kan je namelijk allerlei soorten producten aanschaffen. Je vindt in de webshop bijvoorbeeld de volgende categorieën: Tuinmeubelen, Barbecues, Parasols, Tuinplanten, Cadeaubon, Assortiment en Aanbiedingen. Onder het kopje ‘assortiment’ kan je het volledige aanbod van het grootste tuincentrum van Midden-Nederland vinden.

Als je online artikelen bij Tuincentrum Eurofleur gaat bestlelen, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. Het tuincentrum biedt namelijk gratis verzending aan. Ben je niet tevreden met de artikelen die je gekocht hebt? Dan heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te retourneren. Dit recht heb je niet op levende producten; planten en dieren kunnen niet geretourneerd worden.

Voor een bezoekje aan het grootste tuincentrum van Midden-Nederland kan je het adres ‘Ursulineweg 44 te Leusden’ in je navigatiesysteem invoeren. De openingstijden van het tuincentrum zijn ruim te noemen; op werkdagen van 09.00 tot 18.00. Op vrijdagavond is het tuincentrum zelfs tot 21.00 geopend. In het weekend is het tuincentrum op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor vragen staat de klantenservice van Tuincentrum Eurofleur voor je klaar; 033 434 78 78 of via de mail ([email protected]). Je kunt ook een online contactformulier invullen of in het tuincentrum aan één van de medewerkers je vragen stellen.