Teufel

Teufel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Teufel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Teufel korting

Folder Teufel

Goed geluid als je bijvoorbeeld naar muziek luistert of een film bekijkt is uitermate belangrijk. Ook in je eigen huis. Om dan te kunnen genieten van kwalitatief goed geluid kun je het beste degelijke speakers in huis halen. Kies je voor speakers en andere geluidsapparatuur van Teufel, dan weet je ook zeker dat je iets goeds aanschaft.

Wat maakt Teufel voor producten?

Teufel maakt verschillende producten als het om sound gaat. Een kijkje op de eigen website leert dat je er terecht kunt voor het volgende. Zo ontwikkelt Teufel homecinema sets en kun je er terecht als je op zoek bent naar een soundbar of stereo. Je bent er ook aan het juiste adres voor een smartspeaker, Bluetooth, hoofdtelefoons en allerlei accessoires op het gebied van geluid. Neem eens rustig een kijkje vanuit je luie stoel zodat je weet wat er allemaal te koop is.

Bestellen is zo gepiept bij Teufel

Op de eigen website van Teufel kun je in de webshop allerlei artikelen kopen. Kies de juiste categorie om binnen te zoeken en kijk daarin naar het product dat jij wilt hebben. Heb je gevonden wat je zoekt? Dan hoef je er maar op te klikken en kun je alle beschikbare informatie over het product lezen. Zo weet je ook beter wat je aanschaft. Lijkt het je wel wat? Dan plaats je het product in het winkelkarretje en kun je verdergaan met bestellen. Nog even verder rondkijken en winkelen kan uiteraard ook altijd.

Kijk ook in de Sale van Teufel

Wil je graag een product van Teufel bestellen maar dien je ook een beetje op je uitgaven te letten? Kijk dan eens in de Sale van Teufel. Onder dit kopje vind je op de site de volgende categorieën: Actuele acties, Bundels en Outlet. Zo kun je dus op meerdere manieren besparen als je een product van dit merk wilt aanschaffen. Je bespaart sowieso al door rechtstreeks bij Teufel te bestellen omdat er dan geen tussenhandel aan te pas komt en je direct met de producent zelf te maken krijgt.

Dubbel voordeel als je rechtstreeks bij Teufel shopt

De actuele acties bij Teufel willen nog wel eens variëren dus het is zeker aan te raden regelmatig een kijkje te nemen op de site wat er op een bepaald moment geldig is. Bij iedere actie staan altijd alle voorwaarden en de geldigheidsduur vermeld, zodat je weet waar je aan toe bent en wanneer je er gebruik van kunt maken. Als je rechtstreeks shopt bij Teufel kun je ook de nieuwste producten met korting aanschaffen. Dat betekent dubbel voordeel want je betaalt niet voor de tussenhandel en krijgt daarbovenop ook nog eens korting.

Speciale kortingscodes en vouchers

Daarnaast heeft Teufel speciale acties die op met name social media en via de eigen blog gekoppeld worden aan wedstrijden waarmee wat te winnen valt. Daarnaast werken ze met kortingscodes en vouchers die je als prijs kunt winnen en kunt inwisselen als je een bestelling plaatst. Deze korting is niet alleen te verkrijgen voor online bestellingen maar is ook geldig in een van de filialen van Teufel in Duitsland. De voor Nederland dichtstbijzijnde filialen zijn gevestigd in Essen, Keulen en Berlijn. Alle gegevens over de winkels, zoals openingstijden en adresgegevens vind je op de site van Teufel. Er zijn nog meer filialen te vinden maar deze zijn nog verder weg gelegen vanaf Nederland gezien.

De nieuwsbrief automatisch in je mailbox

Als je bij Teufel gebruik wilt maken van aanbiedingen en acties dan zul je deze niet terugvinden in een papieren folder. Ze hebben er bewust voor gekozen om de aanbiedingen online te doen, zodat er geen papier voor gebruikt wordt en het milieu dus niet extra belast wordt op die manier. Wil je steeds op de hoogte gehouden worden over alle acties en de laatste trends op het gebied van geluid? Meld je dan even aan voor de nieuwsbrief van Teufel. Je hoeft dan zelf niet meer steeds op de site te kijken voor alle nieuwtjes maar krijgt de nieuwsbrief gewoon automatisch in je mailbox. Ook leuk: je krijgt er ook een voucher bij ter waarde van €20 die je bij je volgende aankoop kunt gebruiken.

Volg Teufel ook op social media

Echt helemaal niks meer missen van Teufel en als eerste op de hoogte zijn van alle trends en nieuws? Volg Teufel dan op social media. Ze zijn actief op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube en hebben ook een eigen magazine. Zo mis je niks meer en kun je meteen de nodige inspiratie opdoen als het om geluid gaat.

Over Teufel

In 1979 werd door de heer Peter Tschimmel het bedrijf Teufel Audio opgericht. Tschimmel wilde met zijn bedrijf luidsprekeronderdelen en hoogwaardige hifi speakers ontwikkelen. Deze producten werden vervolgens aan de vakhandel verkocht. Het ging al snel de goede kant op met het bedrijf. Dit van origine Duitse bedrijf was in 1996 bijvoorbeeld de eerste fabrikant zogeheten THX-gecertificeerde speakers in Duitsland. Na die lancering wist Teufel zelfs wereldwijd het grootste aanbod van speakers te creeren. Mede daarom werd in 1997 door Teufel de eerste online winkel geopend. We kunnen dus met recht spreken van een internationaal en groot bedrijf. Teufel Audio is momenteel in meerdere landen actief, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Bij Teufel ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van alles wat met audio te maken heeft. Dat zie je direct als je in de webshop terechtkomt. Je kunt namelijk kiezen tussen de volgende categorieën: Home Cinema, Soundbar, Stereo, Multiroom, Bluetooth, Koptelefoon, Gaming, Sale en Accessoires. Onder de noemer Bluetooth vind je onder meer verschillende bluetooth speakers, terwijl je de onder de noemer Stereo allerlei speakers, luidsprekers en volledige stereo installaties kunt vinden.

Bij het bestellen van de producten zie je direct staan of je verzendkosten dient te betalen. De ervaring leert dat veel producten gratis verzonden worden door Teufel. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je maar liefst 8 weken de tijd om de producten uit te proberen. Als je er vervolgens niet tevreden mee bent, kan je de producten gratis retourneren. De exacte retourvoorwaarden zijn op de website van Teufel te vinden.

Voor meer informatie over het retourneren, over de producten en over mogelijke aanbiedingen kan je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 020 808 3195. De klantenservice is dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar.