Morres

Morres folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Morres

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Morres korting

De specialist voor jouw interieur design

Wij bij Morres zijn zeker tot meer dan 100 jaar geleden van start gegaan met deze geweldige beleving. Van klein meubelmakerij zijn we uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor het gerieflijk wonen en slapen. We mogen nu met grote trots aankondigen dat we met onze formule niet alleen de juiste producten voor jouw huis aanbieden, maar ook goede adviezen geven die leiden tot de nieuwste concepten die het thuisgevoel verhogen.

Ons assortiment

We willen een bijdrage leveren om niet alleen het wonen, maar ook het slapen prettig te maken. Thuis zijn moet na een lange werkdag een gevoel van rust bij jou teweegbrengen. Bij ons tref je genoeg variatie in onze Morres collectie die het alledaagse in het huis aangenamer maken en toch wel het gevoel van unieke plek creëert. Voor het wonen kun je kiezen van banken tot tapijten terwijl je voor het slapen kunt kiezen voor boxsprings en nachtkastjes. De kinderen komen ook aan bod voor decoratie en accessoires die te maken hebben met onze woonstoffering, zon verwering en raamdecoratie. Hoofdkussens en dekens ontbreken absoluut niet aan deze collectie.

Genoeg inspiratie om uit te kiezen

Er zijn genoeg manieren om jouw woonhuis in te richten en we helpen je graag om hieruit een keuze te maken. De inspiratie voor het wonen en slapen kun je verkrijgen uit onze lookbook, gastenboek, blogs en de evenementen die we organiseren. Bekijk ook onze nieuwsbron genaamd Morres TV, waar je niet alleen meer inspiratie uit kan halen, maar ook direct kunt lezen over nieuwtjes die wij als bedrijf zelf met jou willen delen. Voor elke stijl in de verschillende ruimten in jouw woning hebben we wel altijd een uniek en uitzonderlijk alternatief.

We bieden service op maat

Aansluitend op onze collectie, hebben we ook ruime diensten die we aan je bieden. Ons team bestaat uit specialisten die aan de hand van jouw persoonlijke wensen aanbevelingen doen over de beste combinaties en samenvoegingen die een ruimte het best een geheel nieuw leven inblazen. Daarnaast zijn we ook erop gericht het slapen als geen ander te ondersteunen en ervoor te waken dat je in elk geval een hele goede nachtrust ervaart. Teruggeven aan de klanten doen we heel graag en hebben daarom de kadokaart geïntroduceerd. Hierop kun je sparen om in de nabije toekomst daar voordeel uit te halen. Via onze website bezoek je ons ook en kijkt natuurlijk uit naar de voordelen van Morres.

Breng een bezoek aan onze Morres woonwinkel

In onze woonwinkel ben je niet alleen terecht voor het beter bezichtigen van de artikelen. Hier kun je ook van dichtbij mooie combinaties zien die zeker nieuwe ideeën stimuleren. Met het deskundig winkelpersoneel kun je het assortiment nalopen en heb je in elk geval de ruimte om bij elk aanbod een deel van de achtergrondinformatie van de deskundige te vernemen. Vanuit onze website maak je een afspraak, waarna wij jou heel graag verwelkomen in onze fysieke shop.

Maak gebruik van de Morres klantenservice

Onze klanten zien graag een duidelijke en goed ingerichte website. In elk geval is dat ons uitgangspunt geweest en onze leidraad voor het samenstellen van de mooi geordende en kleurrijke website. De beschrijving van elk product is erbij gevoegd en de specificaties zijn duidelijk, waardoor je een betere voorstelling krijgt van wat het product precies inhoudt. Dit maakt het proces van kopen alleen maar gemakkelijk en worden onnodige obstakels voorkomen. Maar als er toch wel wat onduidelijkheden mochten zijn, dan kun je gerust onze klantenservice inroepen. We hebben ook genoeg manieren voor je bedacht hoe je snel met ons in contact komt. Deze manieren zijn via de live chat op de website zelf, het contactformulier die je kunt inzenden, ons e-mailadres waarnaar je jouw vragen kunt mailen en ons telefoonnummer waarop je ons snel kunt spreken. Over het algemeen ervaren klanten het telefonisch contact toch vaak als sneller contact voor het opvragen van kleine detail informatie waarna zij het kopen voortzetten.

Algemene voorwaarden

De klantrelatie met jou onderhouden we het liefst op basis van enkele specifieke afspraken. Hiervoor hebben we de voorwaarden netjes op een rij geplaatst. Voor het doornemen van de voorwaarden word je naar de website verwezen alwaar alle informatie over het bestellen, betalen en bezorgen netjes speciaal voor jou erbij staat.

Schrijf je in en geniet altijd van onze acties

We willen onze tijd met jou spannend houden en je blijvend op de hoogte stellen over nieuwtjes, acties en leuke evenementen. Mis onze meldingen daarom niet en geef jouw gegevens op en we zorgen ervoor dat je alle berichten rechtstreeks van ons in de inbox te zien krijgt. Op 1Folders.nl kom je meer informatie tegen over alle reguliere aanbiedingen en acties.

Over Morres

In Hulst werd in 1909 een kleine meubelmakerij geopend. Al snel kwam de focus meer en meer op het verkopen van meubelen te liggen. Nu, ruim 110 jaar later, kan gesteld worden dat de groei ongekend is. Morres is namelijk uitgegroeid tot een gigantsiche aanbieder van woonattributen. Dit blijkt onder meer uit de gigantische showroom van dit bedrijf. Deze showroom is gevestigd in Hulst en is ruim 40.000 vierkante meter groot.

In deze showroom vind je eigenlijk allerlei attributen voor in huis. Je kunt hierbij denken aan banken, aan tafels, aan kasten en aan andere meubelen. Ook voor verlichting, woondecoratie, keukenitems en woonstoffering ben je bij Morres echter aan het juiste adres. Al deze producten vind je in de winkel in Hulst, maar ook in de online webshop.

Via de webshop kun je gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Je geniet van een uitgebreid aanbod en een prima functionerende webshop. Om je een indruk van het aanbod te geven; Morres werkt met meer dan 250 merken samen! Als je eenmaal de gewenste producten gevonden hebt, kun je deze snel bestellen. Hierbij is het wel aan te raden om goed naar de verzendkosten te kijken. De hoogte van de verzendkosten is namelijk van meerdere factoren afhankelijk.

Het retourneren van de items is bij Morres mogelijk binnen 14 dagen. Je kunt de items retourneren in de winkel in Hulst, maar je kunt de items ook per post retourneren. Je moet er in ieder geval rekening mee houden dat de retourneringskosten voor eigen rekening komen. Ook hierbij geldt dat de exacte voorwaarden per artikel verschillend zijn. Check daarom goed de retourvoorwaarden, voordat je een bestelling bij Morres plaatst.

De klantenservice van Morres staat op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur voor je klaar. Vul een online contactformulier in, bel naar +31 (0) 114 388 388 of mail naar [email protected].