Mega

Mega folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Mega

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Mega korting

Folder Mega

Heb je plannen om de badkamer te verbouwen of wil je een nieuwe keuken, toilet of vloer zetten of leggen? Dan kun je bij Mega prima terecht voor alles wat je daarvoor nodig hebt. Een kijkje op de website leert dat je er van alles vindt om te klussen en er tevens voor de nodige inspiratie en advies terecht kunt.

Kijk altijd of er een bepaalde actie loopt

Bij Mega vind je op de website ook verschillende acties en aanbiedingen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kortingsacties voor vloeren, badkamers enzovoort. Als er een actie loopt op het moment dat jij een kijkje neemt en wat nodig hebt, dan kun je er zeker van zijn dat deze altijd op de site vermeld staat. Er staat ook bij waarvoor de actie precies geldig is en hoe lang deze loopt, zodat je weet wanneer je er gebruik van kunt maken.

Ontvang het Inspiratiemagazine met de post

Mocht er een folder uitgegeven worden door Mega dan staat deze ook altijd online. Ze geven in ieder geval regelmatig een magazine uit waarmee je de nodige ideeën kunt opdoen. Dit magazine staat bekend onder de naam Mega Inspiratiemagazine en dat is precies de naam die erbij past. Het inspiratiemagazine is niet online te bekijken maar kun je wel via de website bestellen. Dit kost niks en je kunt het magazine na het doorgeven van je gegevens al snel thuis verwachten met de post. Zo kun je altijd door het magazine bladeren als je op zoek bent naar leuke ideeën.

Volg Mega op social media

Die inspiratie voor de inrichting van keuken, toilet, badkamer en voor vloeren vind je niet enkel in het papieren magazine. Je kunt ook op de site terecht voor inspiratie onder het gelijknamige kopje. Daar vind je artikelen en blogs die je kunt raadplegen als je iets nieuws wilt, maar nog niet goed weet hoe dit eruit moet komen zien of je nog meer ideeën wilt opdoen. Kijk ook eens op social media naar alles wat daarop over Mega te vinden is. Mega is zowel actief op Facebook, Instagram als Pinterest en heeft daar vele volgers. Je kunt er je eigen vragen kwijt en tevens zien wat andere mensen in huis hebben zodat dit jouw badkamer en andere zaken die je wilt aanpakken kan inspireren.

Zo mis je nooit meer wat van Mega

Wil je geen enkel nieuwtje van Mega meer missen? Dan is deze aanbieder volgen op een van de social media kanalen zeker aan te raden want het nieuws doet daar snel de ronde. Zo ben je er zeker van dat je als eerste op de hoogte bent van allerlei acties, nieuwe producten enzovoort. Daarnaast is het aan te raden je aan te melden voor de nieuwsbrief van Mega. Hiervoor hoef je alleen maar je naam en emailadres door te geven en aan te vinken waarin je interesse hebt. Zo krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox en ontvang je tevens de digitale brochure van Mega.

Advies krijgen is mogelijk

Heb je behoefte aan advies bij het ontwerpen en inrichten van de badkamer, het toilet of de keuken? Dan kun je daarvoor bij Mega prima terecht en ook nog eens op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor een online adviesgesprek. Dit plan je in bij een van de vestigingen van Mega. Daarna kan een thuisbezoek volgen als je dat wenst en de nodige begeleiding als je graag online een bestelling wilt plaatsen.

Ga naar een vestiging van Mega

Bij Mega zijn ook fysieke vestigingen te vinden. Dit zijn er vijf in totaal. Op de website vind je waar deze filialen zijn en hoe je ze bereiken kunt. Daar kun je uiteraard altijd terecht met je vragen en voor het nodige advies. Plan daarvoor het beste een afspraak in zodat je alle tijd hebt en er een goed plan voor je gemaakt kan worden. Laat dan ook meteen een offerte maken zodat je weet waar je financieel aan toe bent.

Hoe stel je je vragen aan Mega?

Als je vragen hebt aan Mega dan kun je daarvoor bij een van de vestigingen terecht maar vergeet zeker niet even bij de veelgestelde vragen op de website te kijken. Wellicht staat die van jou er ook tussen en dan heb je het snelste je antwoord. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vrij specifieke vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van Mega. Deze is bereikbaar via de chat, telefoon en het contactformulier dat je op de website vindt.

Over Mega

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, nieuwe tegels aan de muur of nieuwe tegels voor op de vloer? Bij het bedrijf Mega ben je daarvoor aan het juiste adres. Naar eigen zeggen is Mega een ‘professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- en badkamerbranche’. Het bedrijf is al ruim 25 jaar actief en heeft door de jaren heen een flinke groei door weten te maken.

Momenteel heeft het bedrijf meer dan 10 vestigingen in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Meer informatie over deze vestigingen is op de website van het bedrijf te vinden. Via die website kan je ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Mega richt zich op verschillende doelgroepen: particuliere doe-het-zelver, de particuliere totaalklant en de ervaren klussers (aannemers en ZZP’ers). Het bedrijf biedt hiervoor een onwijs uitgebreid aanbod aan. Je hebt bijvoorbeeld keus uit meer dan 1000 verschillende wandtegels, vloertegels en natuurstenen.

Via de website kan je het gehele assortiment van Mega in zien. Je hebt hierbij keus tussen de volgende categorieën: Badkamers, Keukens, Toiletten, Vloeren en Inspiratie. Per categorie vind je een gevarieerd en uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten. Veel van deze producten liggen op voorraad in het magazijn van de vestigingen, waardoor een snelle levering mogelijk is.

Het is helaas niet mogelijk om de producten online te bestellen. Wat je wel kunt doen, is de producten in de winkel te bestellen en gebruik te maken van de bezorgservice. Voor een geringe vergoeding brengt Mega de spullen bij je thuis.

Voor meer informatie over het assortiment en de bezorgservice kan je contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf kent hier géén overkoepelende klantenservice voor. Je dient dus rechtstreeks naar één van de vestigingen te bellen of te mailen; alle gegevens van de vestigingen zijn op de website van Mega te vinden.