Rode Pilaren

Rode Pilaren folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Rode Pilaren

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Kruidvat
Etos
Trekpleister
Lucovitaal
Body & Fitshop
De Online Drogist
Vitaminstore
DA
Drogisterij.net
Datum Voordeelshop
Holland & Barrett
D.I.O.
Gezond & Wel
Pour Vous
Flinndal
Voordeeldrogisterij.nl
Bloem Gezondheidsproducten
Hit Duitsland

Populaire folders

Tips voor Rode Pilaren korting

Folder Rode Pilaren

Drogisterij artikelen zijn spulletjes die wel allemaal wel eens nodig hebben. Hiervoor kun je terecht in een fysieke winkel maar ook in veel online shops. De Rode Pilaren is drogisterij waar je zowel in de webshop als in een van de vier fysieke winkels de producten uit het assortiment kunt aanschaffen.

De Rode Pilaren online en fysieke winkels

De Rode Pilaren heeft een uitgebreid assortiment als het op kruiden, biologische en natuurlijke producten op drogisterij gebied aankomt. Voor het totale aanbod kun je het beste een kijkje nemen op de website of in een van de winkels. Op de site vind je waar de filialen zijn en wanneer deze geopend zijn. Zo weet je waar je dient te zijn en wanneer je er terecht kunt. Het telefoonnummer en het emailadres staan er ook bij. Mocht je vragen hebben, dan kun je een van winkelfilialen op een van deze manieren benaderen.

Neem een kijkje in de folder van de Rode Pilaren

De Rode Pilaren brengt met regelmaat een folder met actieartikelen uit. Hierin vind je verschillende artikelen die je met korting kunt aanschaffen en lees je er de nodige informatie over. De artikelen die in de actie zijn kun je zowel in de webshop als in de winkels kopen. Er staat altijd bij hoelang een bepaalde folder geldig is zodat je weet wanneer je korting krijgt. De folder vind je zowel op de site van De Rode Pilaren zelf terug als op sites waarop folders van verschillende aanbieders bij elkaar verzameld staan.

Korting krijgen op verschillende manieren mogelijk

Als je geen producten kunt vinden in de folder die je wilt hebben en die je met korting koopt, weet dan dat er regelmatig een nieuwe folder wordt uitgebracht met andere artikelen die in de aanbieding zijn. Als je een bestelling doet boven een bepaald aankoopbedrag krijg je bij De Rode Pilaren standaard korting dus dat is leuk meegenomen. Koop je online voor meer dan €75? Dan krijg je 10% korting die automatisch voor je berekend wordt. Bij bestellingen met een waarde van €150 of meer krijg je zelfs 15% korting.

Meld je aan voor de nieuwbrief van De Rode Pilaren

Als je niet steeds zelf wilt kijken of er een folder beschikbaar is, of er acties lopen of dat er nieuwe producten in het assortiment van De Rode Pilaren zitten, kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkel nieuwtje meer en je hoeft er alleen maar je emailadres voor door te geven. Dit doe je via de site van De Rode Pilaren en daarna krijg je de nieuwsbrief automatisch in je mailbox, net zo vaak als deze verschijnt.

Volg De Rode Pilaren op social media

Wil je er zeker van zijn dat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuws van De Rode Pilaren? Volg de drogisterij dan op social media. De Rode Pilaren is actief op zowel Facebook, Instagram en Google+ en kun je ook altijd bereiken via de mail. Heb je vragen aan De Rode Pilaren? Dan kun je daarvoor ook terecht op een van deze kanalen en de recensies lezen die andere mensen die je reeds voorgingen hebben achtergelaten. Zo kom je meer te weten over hun ervaringen met De Rode Pilaren en over allerlei producten die zij verkopen.

Doe leuke ideeën op de website op

Als je een product wilt bestellen via de webshop van De Rode Pilaren dan staat daar altijd zoveel mogelijk beschikbare informatie bij. Zo kun jij lezen wat er precies in zit en waarvoor het product gebruikt kan worden. Wil je eerst wat meer weten over bepaalde producten, bestanddelen of inspiratie opdoen omdat je een leuk en geschikt cadeautje voor iemand anders wilt bestellen? Kijk dan ook eens onder de Tips die je op de website vindt. Hieronder worden tal van onderwerpen behandeld en wie weet doe jij er wel leuke en goede ideeën op.

Kijk voor alle voorwaarden over bestellingen op de website

Als je een online bestelling doet bij De Rode Pilaren dan kan deze zowel in Nederland, België als in andere landen in Europa bezorgd worden. De verzendkosten kunnen variëren, mede afhankelijk van het gewicht van de bestelling, de bestemming en de aankoopwaarde. Als je wilt weten wat je ervoor betaalt kijk je daarvoor het beste even op de website. Hier vind je namelijk alle informatie. Je bestelling heb je doorgaans binnen vier werkdagen in huis maar als het langer duurt, word je daarover geïnformeerd. Betalen kan op verschillende manieren en is altijd veilig voor jou als klant.

Over Rode Pilaren

Drogisterij De Rode Pilaren biedt een uitgebreid assortiment van verzorgings- en gezondheidsproducten aan. Deze producten worden via de online webshop verkocht, maar het bedrijf heeft ook meerdere vestigingen. Deze vestigingen zijn in onder meer Middelburg, Vlissingen, Goed en Bergen op Zoom te vinden. Deze drogisterijketen is dus volledig in Zeeland gevestigd, maar de webshop is uiteraard voor iedereen bereikbaar.

Via de webshop is het mogelijk om allerlei soorten producten aan te schaffen. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Aanbiedingen, Gezondheid, Uiterlijke Verzorging, Ontgiften, Gezonde Voeding, Oliën, Cadeau & Style en Salon. Per productcategorie vind je een uitgebreid aanbod van diverse producten terug.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten; de Rode Pilaren hanteert namelijk verschillende soorten verzendkosten. Is jouw bestelling maximaal 3 kilo? Dan betaal je 4,95 euro aan verzendkosten. Is jouw bestelling maximaal 3 kilo én is de orderwaarde meer dan 40 euro? Dan is de verzending gratis. Pakketten van 3 tot 10 kilo hebben verzendkosten van 7,95 euro en pakketten van meer dan 10 kilo hebben verzendkosten van 14,95 euro.

Ben je niet tevreden met de producten die je ontvangen hebt? Dan kan je dit binnen 14 dagen kenbaar maken aan de klantenservice van De Rode Pilaren. Je moet er wel rekening mee houden dat je zélf voor de kosten voor de retournering op moet draaien. De klantenservice van deze drogisterijketen is te bereiken op telefoonnummer 0113 25 05 15. Het is ook mogelijk om een mailtje naar [email protected]. Wil je graag advies c.q. informatie over bepaalde producten? Daarvoor kan je uiteraard ook een bezoekje brengen aan één van de vestigingen van De Rode Pilaren. Via de website kan je de contact- en adresgegevens van alle winkels vinden.