Fabory

Fabory folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fabory

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Fabory winkels

Tips voor Fabory korting

Folder Fabory

Fabory is een bedrijf met winkels op verschillende plekken in Nederland die gespecialiseerd zijn in de verkoop van bevestigingsmaterialen. In het assortiment zijn onder andere artikelen te vinden zoals bouten, moeren, schroeven, verankeringsmaterialen en machineonderdelen. Als klant kun je een bezoek brengen aan een winkel in plaatsen zoals Amsterdam, Groningen, Ridderkerk, Duiven, Heerenveen, Rotterdam, Ede, Heerlen, Sittard, Tilburg, Leeuwarden, Eindhoven, Emmen, Nootdorp en Utrecht. Daarnaast heeft Fabory een zeer uitgebreide webwinkel die te bezoeken is via de website van het bedrijf. In deze webshop zijn alle producten en materialen die door het bedrijf verkocht worden te vinden en eenvoudig te bestellen. Kernwaarden die door het bedrijf gehanteerd worden zijn kwaliteit, kennis en gemak.

Producten

De producten die door Fabory in de webwinkel en via de winkels verkocht worden zijn verdeeld in twee hoofdgroepen. De belangrijkste en grootste groep met producten zijn artikelen voor bevestiging. De tweede groep zijn artikelen zoals gereedschap en producten voor onderhoud en reparaties. In de categorie bevestiging kun je bij Fabory terecht voor het kopen van onder andere bouten, stelschroeven, moeren, schroeven, draadstangen, ringen, verankeringsproducten, pennen, bussen, klinknagels, haak- & oogproducten, technische onderdelen, machineonderdelen, opslagsystemen, afstandshouders en afstandsbusjes. Deze artikelen zijn allemaal ruim op voorraad in de winkels en indien dat niet het geval is kan het personeel dit voor je bestellen.

Gereedschap, onderhoud en reparatieproducten

Op het gebied van gereedschap, onderhoud en reparatie worden er ook veel verschillende artikelen verkocht. In deze groep met artikelen zijn veel verschillende soorten gereedschappen te vinden zoals bijvoorbeeld persluchtgereedschap, gereedschap voor het repareren van auto’s en boten, schuurmachines, slijpmachines, snijgereedschappen, lasapparaten, soldeerbouten en boormachines. Het assortiment bestaat verder ook uit andere elektrische gereedschappen die voor de meest uiteenlopende werkzaamheden gebruikt kunnen worden. Uiteraard kun je bij Fabory ook terecht voor het kopen van handgereedschappen, lijm, tape, veiligheidsproducten en technische chemicaliën. Voor het gebruik en informatie met betrekking tot alle producten kun je terecht bij het personeel in de winkels.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sinds jaar en dag staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij Fabory. Het bedrijf heeft hiervoor verschillende doelstellingen waaraan gewerkt worden. In de eerste plaats wordt er bij de productie en de aankoop van artikelen gekeken naar een milieubeleid waarmee zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het behoud van een goed milieu. Andere speerpunten in het beleid van Fabory zijn de reductie van afval die ontstaat door het werk dat uitgevoerd wordt, het zoveel mogelijk recyclen van materialen en producten voor hergebruik en het terugdringen van de CO2 uitstoot van de organisatie.

Divers en onderscheidend

Als organisatie wil Fabory zich onderscheiden van andere bedrijven op verschillende vlakken. Het milieubeleid en de andere doelstellingen met maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn hier een onderdeel van. Daarnaast biedt Fabory een zeer divers en breed assortiment van artikelen en diensten aan om klanten op de best mogelijke manier te kunnen bedienen. Dit zit, zoals ze dat zelf zeggen, in het DNA van het bedrijf verweven. Niet alleen naar buiten, maar ook intern wordt er gewerkt aan de kracht die in de mensen zelf zit. Elke werknemer wordt gerespecteerd, eerlijk behandeld en geleverde prestaties worden erkent. Door de werknemers te binden en samen te zorgen voor een goede balans op de werkvloer en privé, is het mogelijk om de mensen te laten excelleren en het beste in ze naar boven te halen.

Winkels en online verkoop

De winkels van Fabory zijn verspreid over het land te vinden. In het noorden van Nederland kunnen klanten terecht bij filialen in Leeuwarden, Heerenveen, Groningen en Emmen. De winkels van Fabory in het zuiden van Nederland zijn gevestigd in Tilburg, Eindhoven, Sittard en Heerlen. In Ede en Duiven zijn de enige twee filialen van het bedrijf in het oosten van Nederland gevestigd. In de randstad kun je als klant terecht in Amsterdam, Utrecht, Nootdorp, Rotterdam en Ridderkerk. Bij de filialen word je geholpen door vakkundig personeel met kennis van zaken. Je kunt advies krijgen over de artikelen en het gebruik ervan. Het complete assortiment is daarnaast ook online te bestellen via de webwinkel van Fabory.

Nieuwsbrief en folder

Door het brede assortiment van Fabory zijn er regelmatig nieuwe artikelen die aan het aanbod worden toegevoegd. Ook worden er vaak aanbiedingen gegeven op bepaalde producten die vervolgens tegen een aantrekkelijke prijs verkocht kunnen worden. Als je hiervan op de hoogte wilt blijven, dan kun je daarvoor goed een bezoek brengen aan 1Folders.nl. Op deze website vind je de meest recente folders en informatie met betrekking tot de producten die Fabory in het assortiment heeft opgenomen.

Over Fabory

Fabory is naar eigen zeggen de specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen. Ook gerelateerde producten op het gebied van veiligheid zijn in het assortiment van Fabory terug te vinden. Binnen de organisatie zijn de volgende kernwaarden opgesteld: kwaliteit, kennis en gemak. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden, probeert Fabory om een uiteenlopend publiek te voorzien van een perfecte service. De producten zijn bovendien stuk voor stuk van een hoge kwaliteit.

Binnen de webshop van Fabory heb je de keus uit twee hoofdcategorieën: Bevestiging en Onderhoud. Beide categorieën bestaan vervolgens uit allerlei subcategorieën, waarbij de categorie Bevestiging uit onder andere de volgende subcategorieën bestaat: Bouten, Binnenzeskant/T-ster en stelschroeven, Moeren, Schroeven, Draadstangen & studbolts, Ringen, Verankeringsproducten, Haak- en oogproducten, Assortimentskisten en opslagsystemen, Pennen & spieën & bussen, Klinknagels en Afstandhouders & afstandbusjes. Het assortiment is dus ongelooflijk uitgebreid te noemen.

Via de webshop van Fabory is het mogelijk om de producten te bestellen. De enige vereiste daaraan is dat je een Fabory account aanmaakt. Dit account kan je online aanmaken; vervolgens ben je in staat om de producten te bestellen en krijg je ook meer inzicht in de verzendopties en -kosten. Het retourneren van de producten is mogelijk; hiervoor kan je contact opnemen met de klantenservice van Fabory.

Aangezien Fabory de best mogelijke service wilt leveren, hebben zij een professionele klantenservice opgebouwd. De klantenservice is bereikbaar op 088 2253000 en via [email protected]. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 07.30 en 19.00 uur bereikbaar en kunnen je van perfect advies of de juiste informatie voorzien.

Het is overigens ook mogelijk om de producten van Fabory in één van de winkels aan te schaffen. De Fabory winkels zitten in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Emmen, Leeuwarden, Tilburg, Ridderkerk, Utrecht, Sittard en Groningen. Bij deze winkels ben je ook aan het juiste adres voor het ophalen van bestellingen of het afhandelen van de retournering.