Makro Reizen

Makro Reizen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Makro Reizen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

TravelBird
Actievandedag
Corendon
Lidl Reizen
Schiphol See Buy Fly
Thomas Cook
TUI
Travelbags
Kras
Sunweb
Center Parcs
Roompot
Fletcher Hotels
Belvilla
Landal GreenParks
VakantieVeilingen
Eliza was here
D-Reizen

Populaire folders

Over Makro Reizen

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantiebestemming? En wil je graag uit meerdere reizen en bestemmingen kunnen kiezen? Dan is Makro Reizen mogelijk ideaal voor je. Dit relatief nieuwe ‘reisbureau’ is tot stand gekomen door een samenwerking van Makro en Stip Reizen. Deze beide bedrijven hebben de handen ineengeslagen en bieden nu allerlei soorten reizen aan.

Als je op de website van Makro Reizen een kijkje neemt, zie je allerlei soorten reizen naar voren komen. Zo kun je voor een autovakantie kiezen, maar ook voor een cruisevakantie, een zonvakantie, voor speciale bungalowparken en voor reispakkers. Tevens kun je via het menu-item ‘Extra aanbiedingen’ de beste aanbiedingen van dit moment inzien.

Heb je de gewenste vakantie gevonden? Je kunt deze direct online boeken bij Makro Reizen. Aangezien Makro hiervoor met Stip Reizen samenwerkt, ben je van een prima service verzekerd. Bovendien beschikt Stip Reizen over alle certificaten en keurmerken. Mocht er onverwacht iets gebeuren, kun je altijd op de gewenste garantie/verzekering/ondersteuning rekenen.

Overigens wordt het aanbod van Makro Reizen continu aangevuld en aangepast. Ongeveer om de twee weken gaat Makro, in samenwerking met Stip Reizen, op zoek naar de beste deals. Deze deals kun je vervolgens via Makro Reizen boeken. Op de website valt daarbij te lezen dat je hierbij geniet van unieke reizen, maar ook van de laagste prijsgarantie. Voor interessante prijskaartjes kun je via Makro Rein jouw droomvakantie boeken.

Heb je vragen over bijvoorbeeld een bepaalde reis? Of wil je meer informatie over alle aanvullende voorwaarden? In dat geval kun je van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor mail je naar [email protected] of bel je naar 088 70 70 677. Wil je op zondag contact opnemen? Dan is de klantenservice van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar!