Jumbo Foodmarkt

Jumbo Foodmarkt folders

Jumbo Foodmarkt Folder

Jumbo Foodmarkt Folder

Geldig van 20-05 t/m 26-05

Profiteer nog 3 dagen van deze Jumbo Foodmarkt Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jumbo Foodmarkt aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Populaire Jumbo Foodmarkt winkels

Jumbo Foodmarkt weetjes en feiten

 1. Bij Jumbo Foodmarkt vind je het grootste foodassortiment van Nederland
 2. Jumbo is een Nederlandse keten van supermarkten van de Koninklijke Jumbo Food Groep
 3. Alle aandelen van de Koninklijke Jumbo Food Groep worden gehouden door Stichting Administratiekantoor van Eerd Groep Holding
 4. In de Jumbo Foodmarkt staan iedere dag bakkers, slagers, kaasspecialisten en chefkoks voor je klaar
 5. In de Jumbo Foodmarkt worden door de koks en vers specialisten de lekkerste maaltijden bereid
 6. Ook kun je bij de Jumbo Foodmarkt terecht voor je wekelijkse boodschappen
 7. Bij de Jumbo Foodmarkt heb je alles onder één dak
 8. Er zijn in Nederland 8 Jumbo Foodmarkten te vinden
 9. Op de website van Jumbo Foodmarkt vind je een overzicht van deze 8 supermarkten
 10. In de Jumbo Foodmarkt is ook een Jumbo Foodmarkt Café te vinden
 11. Bij de Jumbo Foodmarkt Café kun je kiezen uit allerlei pasta’s, pizza’s, sushi, visje, fruit, brood en gebakjes
 12. In de Jumbo Foodmarkt staan drie keukens centraal; Aziatische keuken, Italiaanse keuken en Sushi keuken
 13. In de Jumbo Foodmarkt is het mogelijk dat de groenten speciaal voor jou schoongemaakt worden
 14. In de Jumbo Foodmarkt is het mogelijk dat de groenten speciaal voor jou op maat gesneden wordt
 15. De groenten en fruit van de Jumbo Foodmarkt komen van lokale telers en specialisten
 16. Er is in de Jumbo Foodmarkt ook een speciale vlees afdeling te vinden
 17. Met het overgebleven brood in de Jumbo Foodmarkt worden de croutons voor in de zelfgemaakte salades gemaakt
 18. De Jumbo Foodmarkt biedt nog interessante extra’s zoals een bloemenafdeling, cosmetica, borrelshop en yoghurttap
 19. Je kunt via Facebook en Twitter contact opnemen met de Jumbo Foodmarkt
 20. Je kunt je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief van de Jumbo Foodmarkt
 21. In de nieuwsbrief van Jumbo Foodmarkt staan de lekkerste recepten, de beste tips en de actuele aanbiedingen
 22. De zeven zekerheden van Jumbo zijn; euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor ál je boodschappen, vers is ook écht vers, vlot winkelen, niet tevreden? Geld terug! En jouw wensen staan centraal
 23. Met de app van Jumbo kun je nog sneller je boodschappen doen in de Jumbo Foodmarkt
 24. Het logo van de Jumbo Foodmarkt is niet anders dan de gewone Jumbo
 25. In 2013 werd de eerste Jumbo Foodmarkt geopend in ons land
 26. De eerste Jumbo Foodmarkt werd geopend in Breda
 27. De Jumbo Foodmarkt is in Breda te vinden naast het stadion van voetbalclub NAC Breda
 28. In Utrecht, Breda, Amsterdam, Goes, Veghel, Groningen, Tilburg en Leidschendam zijn de Jumbo Foodmarkts te vinden

Nieuws

Spaar voor stijlvolle glazen bij Jumbo

Sla je slag bij Jumbo en spaar voor prachtige glazen! Voor maar €1 en een volle spaarkaart krijg je een set van 2 kristalglazen. Kies uit 7 soorten, perfect voor elke drank. Ontvang een glazenzegel bij elke €10 aan boodschappen van 14 februari tot 11 juni 2024, en wissel je volle kaart in tot 25 juni. De collectie omvat bier-, cocktail-, gin-tonicglazen en meer, allemaal vaatwasbestendig en gemaakt in Europa. Spaar sneller met de eerste 3 gratis zegels via Jumbo Extra's en deel je zegels gemakkelijk met anderen. Mis deze kans niet om je keuken te verrijken met stijlvolle glazen van Jumbo!

Tips voor Jumbo Foodmarkt korting

Jumbo Foodmarkt folder

In 2013 opende de eerste Jumbo Foodmarkt in Breda en vandaag de dag zijn er zo’n 8 winkels te vinden in Nederland. De Jumbo Foodmarkt is een idee van Jumbo waarmee het bedrijf boodschappen doen tot een belevenis maakt. De voor Nederland unieke winkel is ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van de klant om vers, gemakkelijk en gezond eten te kunnen kopen tegen een betaalbare prijs. De Jumbo Foodmarkt is te vinden in Breda, Amsterdam, Goes, Groningen, Leidschendam, Leidsche Rijn, Tilburg en Veghel en de verwachting is dat dit er nog wel meer gaan worden. De allereerste winkel werd met veel enthousiasme ontvangen en kent al vele trouwe klanten.

Vers, lekker, gezond en goedkoop

In de Jumbo Foodmarkt ligt het grootste eten aanbod van heel Nederland voor je opgesteld. Er zijn bakkers, slagers, kaasspecialisten en chef koks die elke dag voor je klaar staan. Je kunt bij de Jumbo Foodmarkt naast alle verse producten ook terecht voor de andere wekelijkse boodschappen. Alle producten die in de Jumbo Foodmarkt winkels liggen, zijn tegen de allerlaagste prijs aan te schaffen. De focus ligt bij de Jumbo Foodmarkt op vers, lekker, gezond en ook goedkoop. In de winkels worden dagelijks de lekkerste gerechten gemaakt. Het bedrijf gaat voor 100% tevreden klanten en doet er veel aan om dit te kunnen verwezenlijken.

Belevenis

Elke dag staan de specialisten en koks klaar om de lekkerste gerechten met de ingrediënten uit de winkel te maken. Deze gerechten kun je kant-en-klaar meenemen, maar je kunt ook gewoon de ingrediënten mee naar huis nemen om het gerecht zelf te maken. Hierin ligt de keuze bij jou. De chefs leggen je precies uit hoe je het kunt maken, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Op deze manier wordt winkelen bij Jumbo Foodmarkt een echte belevenis en kun je ook live zien hoe alle gerechten bereid worden. Dit maakt dat een bezoek brengen aan de winkel leuke middag weg geworden is. Voor mensen die minder plezier vinden in het doen van boodschappen, kan naar de Jumbo Foodmarkt gaan een goede uitkomst zijn.

Even gezellig zitten

Naast dat je de bereide gerechten mee naar huis kunt nemen, is het ook mogelijk om deze op te eten in de Jumbo Foodmarkt. Je kunt dus een gerecht bestellen, zien hoe het gemaakt wordt en dit vervolgens in de winkel opeten. Zo wordt boodschappen doen echt een leuk uitje en is boodschappen doen een leuk karweitje. Je kunt ook gewoon een kop koffie krijgen met een lekkernij als je niet een hele maaltijd op wilt eten. Zo kun je er alle tijden van de dag terecht voor zowel ontbijt, lunch, diner als gewoon een tussenstop. Ze hebben bijvoorbeeld ook taarten en gebak en als je dat neemt met een lekkere kop koffie, heb je even gezellig gezeten en kun je weer op weg.

Specialisten

Bij de Jumbo Foodmarkt ligt seizoensfruit en vele soorten vergeten groenten welke bij lokale telers en specialisten weg komen. Als je graag wil dat dit voor je gesneden en schoongemaakt wordt, kun je dit gewoon aangeven en wordt dit direct voor je geregeld. Op de vis- en vleesafdeling ligt het aanbod van verse vis en vlees op ijs en kun je een stuk af laten snijden naar jouw voorkeur. Je kunt je ook laten adviseren door de visboer. Voor heerlijke broden en meer moet je bij de bakkerij afdeling zijn. Deze broden worden allemaal vers gemaakt en in de steenoven gebakken. Als je een bepaald brood wilt hebben en is deze op, kun je dit gewoon aangeven. Tijdens het winkelen wordt dit brood vervolgens voor je gebakken.

Website

Op de website van de Jumbo Foodmarkt kun je alles vinden over de winkel. Zo staat er een uitleg van de 4 keukens op, de Aziatische, de Italiaanse, de Sushi en de Hollandse keuken. Daarnaast staan de koks producten ook online. Deze zijn gemaakt om lekker en gemakkelijk mee te koken en zijn gewoon in de winkel te koop. Tevens kun je op de webpagina de winkels bekijken. De adresgegevens en contactgegevens staan erbij en ook de openingstijden staan hierop. Zo kom je in ieder geval niet voor een dichte deur te staan.

Plattegrond en folder

Er staat ook een plattegrond op van de winkels zodat je makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Op de site vind je ook het foodmarkt magazine. Dit magazine staat bomvol recepten en tips van de koks van Jumbo Foodmarkt. Met deze recepten kun je overheerlijke gerechten op tafel zetten met een klein beetje hulp van de Jumbo chefs. Deze folder van Jumbo Foodmarkt is ook op 1Folders.nl te bekijken.

Over Jumbo Foodmarkt

Vele jaren lang was de Albert Heijn verreweg de grootste supermarkt in Nederland. In de afgelopen jaren heeft de Jumbo echter een gigantische groei meegemaakt. Enerzijds komt dat door verschillende overnames en anderzijds heeft Jumbo meerdere nieuwe concepten gelanceerd. Eén van die nieuwe concepten is de zogeheten Jumbo Foodmarkt.

De Jumbo Foodmarkt is een nieuw concept van de Jumbo waarbij het doen van boodschappen een geheel nieuwe dimensie heeft gekregen. Je kunt bij een Jumbo Foodmarkt eten vers klaar laten maken, het ter plekke op eten of mee naar huis nemen. In de Jumbo Foodmarkt in Breda kan je bijvoorbeeld een groot restaurant vinden.

Met de Jumbo Foodmarkt probeert de supermarktketen om mensen te verrassen. Het doen van boodschappen was altijd een standaard concept, maar daar komt steeds meer verandering in. De Jumbo Foodmarkt is daar het meest treffende voorbeeld van.

Tegenwoordig vind je de Foodmarkten van Jumbo terug in Breda, Amsterdam, Goes, Groningen, Leidschendam, Leidsche Rijn, Tilburg en Veghel. Eigenlijk door het hele land vind je deze vestigingen van de Jumbo dus. De Jumbo omschrijft een Foodmarkt overigens als ‘De grootste versmarkt van Nederland’.

Wil je graag meer informatie over de Jumbo Foodmarkt? Dan kan je het beste contact opnemen met het hoofdkantoor van Jumbo. Zij zijn te bereiken via Facebook, via Twitter, via een online contactformulier of via 0800-0220161.

Een dagje uit naar een Jumbo Foodmarkt is een waanzinnig leuke activiteit. Voordat je dit gaat plannen, is het aan te raden om naar de openingstijden te kijken. De Foodmarkt in Breda is bijvoorbeeld dagelijks (maandag tot en met zaterdag) van 08.00 tot 22.00 uur open. Ook op zondag is de Foodmarkt van 09.00 tot 22.00 uur open. De exacte openingstijden kunnen echter per Foodmarkt verschillen. Houd dit dus goed in de gaten, voordat je een bezoekje gaat brengen aan dit unieke en nieuwe concept van de Jumbo.