Nissan

Nissan folders

Nissan Folder

Nissan Folder

Geldig van 16-07 t/m 16-07

Profiteer nog 27 dagen van deze Nissan Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Nissan aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Nissan Folder

Nissan Folder

Geldig van 16-09 t/m 16-09

Profiteer nog 89 dagen van deze Nissan Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Nissan aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Nissan korting

Folder Nissan

Een nieuwe auto aanschaffen is leuk en spannend om te doen maar het is uiteraard wel een flinke aankoop die je niet even binnen een paar minuten geregeld hebt. Een auto dient wel aan al je eisen te voldoen maar ook nog eens binnen het budget te passen. Als je een voorkeur hebt voor Nissan, is het dan zeker aan te raden eerst eens rustig rond te kijken wat voor modellen er zoal te koop zijn en of daar wat voor jou tussen zit.

Brochures en prijslijsten downloaden

Op de website van Nissan vind je alle modellen die in de collectie zitten. Je kunt daarbij van alles lezen over elk model en daarbij voor jezelf bepalen of dit al dan niet geschikt is voor jou. Als je op een bepaald model klikt (ongeacht of dit een luxe wagen of bedrijfsauto betreft) kun je de beschikbare brochures downloaden zodat je daar eenvoudig doorheen kunt bladeren. Niet geheel onbelangrijk is dat je daar ook de prijslijsten bij kunt downloaden. Een auto is nu eenmaal geen goedkope aanschaf en je wilt immers wel zien wat deze je gaat kosten en of dat binnen het beschikbare budget valt.

Kijk of er kortingsacties lopen

Als je bij een bepaald model Nissan kijkt, kun je daarbij ook zien of er bepaalde aanbiedingen of acties gelden op dat moment. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan korting op bepaalde modellen of accessoires of zitten die er gewoon bij als je een nieuwe Nissan aanschaft. De acties wisselen nog wel eens dus kijk altijd goed of er iets bij zit dat je aanspreekt. Is dat op een bepaald moment niet het geval? Kijk dan later nog eens wat er mogelijk is. Wie weet vind je dan wel net die aanbieding die perfect bij jouw wensen past. Nissan brengt met regelmaat een E-magazine uit dat je online kunt bekijken.

Maak altijd eerst een proefrit

Als je een nieuwe Nissan wilt kopen, dan kun je prima online bekijken wat er verkrijgbaar is maar een auto wil je natuurlijk wel in het echt zien voordat je deze aanschaft. En laten we vooral niet vergeten dat je er een proefrit mee wilt maken. Stel, je hebt een model gevonden dat je helemaal aanstaat maar deze blijkt bij nader inzien toch niet zo te bevallen als je deze probeert. Dan kun je bij een dealer ook nog altijd een proefrit met een andere auto maken. Een proefrit maken kun je aanvragen via de website maar een bezoek brengen aan een dealer kan uiteraard ook altijd.

Zoek de Nissan dealer die het dichtstbij jou in de buurt zit

Het is altijd slim bij een erkende dealer te gaan kijken naar een nieuwe auto. Zo weet je zeker dat je iets goeds aanschaft en mocht er onverhoopt wat mee mis zijn, dan kun je daar ook altijd weer terecht. Zoek je een Nissan dealer bij jou in de buurt? Vul dan je postcode of woonplaats in op de site en er wordt voor jou gezocht naar de dichtstbijzijnde dealers. Zo vind je snel een erkende dealer waar je een afspraak kunt maken, auto’s kunt bekijken en al je vragen kunt stellen.

Kies voor een occasion of net wat ouder model

Heb je een auto nodig maar is het beschikbare budget niet zo groot? Kijk dan eens bij de occasions. Deze kun je particulier kopen maar ook bij garages en autohandelaren. Op de site van Nissan vind je reeds een uitgebreid aanbod waaruit je een keuze kunt maken. Dan ben je er ook meteen van verzekerd dat je een goede auto koopt die volledig is nagekeken en netjes en volledig rijklaar wordt afgeleverd als jij deze kiest. Een net even wat ouder model kiezen kan je ook het nodige voordeel opleveren. Als je niet persé het nieuwste van het nieuwste wilt hebben kan een net even wat ouder model, waar niks mis mee is, een stuk voordeliger uitvallen.

Een Nissan kopen of leasen?

Wil je graag een nieuwe Nissan kopen maar heb je niet in één keer het volledige bedrag beschikbaar? Dan kun je vaak ook in termijnen betalen of er een lening voor afsluiten. Denk ook eens aan een auto leasen. Soms kan dit via je werk maar als dat niet mogelijk is, kijk dan eens of Private Lease wellicht gunstig voor jou is. Op die manier betaal je iedere maand een vast bedrag en weet je waar je aan toe bent. Vergelijk wel altijd eerst kopen of leasen goed met elkaar zodat je weet wat voor jou financieel gezien het beste uitpakt.

Over Nissan

In 1911 werd in Tokio (Japan) het bedrijf Kwaishinisha Motorcar Works opgericht. Dit bedrijf startte in 1914 met de productie van de eerste auto. Na meerdere fusies en overnames ontstond uiteindelijk in 1933 het bedrijf Nissan Motor Company. Onder de namen Nissan en Datsun werden vervolgens in Azië meerdere modellen uitgebracht. Deze modellen werden buiten Japan ook uitgebracht, maar dan louter onder de naam Nissan.

Hedendaags bestaat Nissan nog steeds, maar wordt de naam ‘Datsun’ niet meer gebruikt. In ons land zie je met enige regelmaat de modellen van Nissan rijden. Dat is deels te danken aan de variatie binnen het modellengamma, maar ook aan de elektrificatie van de modellen. Het bekendste model daarvan is de Nissan Leaf; hoogstwaarschijnlijk volgen in de komende jaren meer en meer elektrische modellen van Nissan.

Om tegenwoordig een Nissan te kunnen kopen, moet je naar één van de Nissan dealers gaan. Deze dealers zitten door het gehele land verspreid. Wil je graag de dichtstbijzijnde dealer vinden? Dat is mogelijk middels de dealer locator op de website van Nissan Nederland. Op deze website kan je ook het uitgebreide modellengamma vinden en kan je de modellen naar eigen wens configureren. Ook is op deze website meer informatie over bijvoorbeeld private lease en financiering te vinden.

Bij de dealers kan je de nieuwe Nissan modellen bestellen, maar je kunt daar ook occasions kopen. Verder ben je bij deze dealers aan het juiste adres voor het onderhoud aan je huidige Nissan. Voor al je vragen kan je terecht bij deze dealers. Het is echter ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Nissan Nederland. Daarvoor kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen naar 0800 023 1513. Het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube kan je op de hoogte blijven van nieuwe modellen en aanbiedingen van Nissan!