Wildkamp

Wildkamp folders

Wildkamp Folder

Wildkamp Folder

Geldig van 10-05 t/m 31-05

Profiteer nog 11 dagen van deze Wildkamp Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Wildkamp aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire Wildkamp winkels

Tips voor Wildkamp korting

Folder Wildkamp

Wildkamp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van gereedschappen en andere producten voor de bouw en om te klussen. Het bedrijf werd in 1972 opgericht door Jan Wildkamp als handel in buizen en installatiematerialen. Vanwege het succes wordt er in 1974 al een tweede vestiging geopend en in 1977 opent een derde filiaal zijn deuren. Vandaag de dag is Wildkamp een organisatie waarbij meer dan 350 mensen werkzaam zijn bij wel meer dan 45 filialen verspreid over heel Nederland. Het bedrijf heeft een assortiment met meer dan 100.000 producten waaruit klanten kunnen kiezen voor het uitvoeren van klussen en andere werkzaamheden.

Aanbod

Als bedrijf is Wildkamp gericht op de verkoop van producten voor zogenaamde technische professionals. In het assortiment zijn dan ook artikelen te vinden voor installatiewerkzaamheden zoals buizen, sanitair, riolering, elektra, verlichting, dakbedekking, verwarming, pvc buizen en nog veel meer. De artikelen die verkocht worden zijn voornamelijk bedoeld voor zakelijke klanten. Deze kunnen in de winkels worden gekocht en ook via de webwinkel van het bedrijf. De nieuwste producten en het gebruik van materialen wordt door het bedrijf vaak gepromoot op beurzen die bedoeld zijn voor installateurs en elektriciens. Om relevant te blijven wordt er door het bedrijf altijd gewerkt aan vernieuwing en innovatie met betrekking tot de producten die verkocht worden.

Artikelen

Het assortiment van Wildkamp is zeer breed en is voornamelijk gericht op de zakelijke markt. Klanten zoals installatiebedrijven en elektriciens kunnen bij Wildkamp terecht voor materialen, producten en gereedschappen die bedoeld zijn voor in de bouw. Het assortiment bestaat uit artikelen die onderverdeeld zijn in verschillende groepen. Deze productgroepen zijn beregening, agro, bevestiging & onderhoud, bouw & dakbedekking, drukleidingen & fittingen, elektra & verlichting, gereedschappen, hemelwaterafvoer, lucht & ventilatie, persoonlijke bescherming, pompen, riolering, sanitair, slangen & koppelingen, tuin & vijvers en verwarming.

Kwaliteit

De kwaliteit van de producten die verkocht worden is van groot belang voor Wildkamp en voor de klanten. Het is belangrijk dat materialen en gereedschappen van hoogstaande kwaliteit zijn zodat deze een lange levensduur hebben. Er worden veel verschillende soorten artikelen en honderden merken aangeboden zodat de klant hierin zelf een ruime keuze heeft. Ook de dienstverlening is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het is mogelijk om artikelen te bestellen via de website van het bedrijf en deze op locatie te laten bezorgen en klanten hebben ook de mogelijkheid om dit telefonisch of in de winkel te doen.

Dienstverlening

Bij kwaliteit hoort ook kwaliteit van dienstverlening. Klanten worden in de winkel, telefonisch en via de website op de best mogelijke manier geholpen aan adviezen en bij het plaatsen van bestellingen. Het is ook mogelijk om bepaalde artikelen op maat te laten maken. Zo kunnen bijvoorbeeld buizen op maat gemaakt worden voor installatie of kunnen speciale bestellingen zonder moeite worden aangevraagd. Klanten kunnen ook adviezen krijgen en informatie over nieuwe artikelen en materialen. Zo kan er door de werknemers van Wildkamp uitleg gegeven worden over het gebruik van bepaalde producten en nieuwe technieken. De werknemers worden hiervoor regelmatig bijgeschoold om de juiste kennis in huis te hebben over alle producten en artikelen die in de filialen van het bedrijf verkocht worden.

Vestigingen

De vestigingen van Wildkamp zijn op meer dan 45 plekken in Nederland te bezoeken. Bij deze filialen kunnen klanten terecht voor het kopen van alle artikelen die ook in het online assortiment te vinden zijn. Het voordeel van een bezoek aan een filiaal is dat je als klant de juiste adviezen en informatie kunt krijgen met betrekking tot de producten en het gebruik ervan. De meeste filialen zijn te vinden op industrieterreinen en hebben een groot winkeloppervlak. Dat is nodig om het aanbod van artikelen zo compleet mogelijk te maken. Indien een product niet voorradig is, kan dit voor de klant worden bijbesteld.

Nieuwsbrief en folder

Vanwege het ruime assortiment van materialen en gereedschappen voor installatietechnieken zijn er ook vaak nieuwe ontwikkelingen omtrent producten. Als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwe artikelen die in het assortiment van Wildkamp zijn opgenomen, dan kun je daarvoor naar de website van het bedrijf. Je kunt je dan bijvoorbeeld aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Een andere manier is door te kijken op 1Folders.nl. Via deze website kun je de recente folders en informatie vinden met betrekking tot Wildkamp en de producten die er door het bedrijf verkocht worden. Als klant kun je dan direct inzicht krijgen in acties, aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het assortiment en het bedrijf.

Over Wildkamp

Wildkamp is een technische groothandel die zich specifiek op de vakman en handige doe-het-zelvers richt. Met ruim 100.000 artikelen in het assortiment heeft Wildkamp altijd de juiste producten in huis voor elke klus.

Voor het kopen van deze producten kan je terecht in de uitgebreide webshop. Deze webshop bevat meerdere categorieën, waaronder Beregening, Elektra & Verlichting, Lucht & Ventilatie, Persoonlijke bescherming, Sanitair en Tuin & Vijvers. Per categorie vind je onwijs veel soorten producten terug. De kans dat je bij Wildkamp niet het gewenste product kunt vinden, is bijzonder klein te noemen.

Door het gehele land heeft Wildkamp ook nog meerdere vestigingen. In het noorden, het zuiden, het westen, het oosten én het midden van het land zijn meerdere vestigingen te vinden. Via de Store Locator op de website van Wildkamp kan je gemakkelijk de dichtstbijzijnde vestiging opzoeken. Onder andere in Deventer, Emmen, Goes, Purmerend, Sneek en Zaltbommel zijn de winkels te vinden. Het hoofdkantoor van Wildkamp is overigens gevestigd in Lutten (provincie Overijssel).

Als je een bestelling in de webshop op maandag t/m donderdag vóór 20.00 uur plaatst, krijg je de artikelen de volgende dag al thuisbezorgd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 4,50 indien je voor minder dan 50 euro een order plaatst. Het is eveneens mogelijk om de bestellingen gratis af te halen bij één van de vestigingen; dit kan al vanaf 07.00 uur ’s ochtends. Voor vrachtzendingen bedragen de verzendkosten € 30 euro, behalve als je voor meer dan 150 euro een bestelling plaatst. In dat geval zijn de verzendkosten gratis.

Het retourneren van de artikelen is mogelijk indien er voldaan wordt aan de leveringsvoorwaarden. Voor het retourneren dien je een retourformulier in te vullen en het product terug te sturen naar Wildkamp. Het is ook mogelijk om de artikelen in één van de Wildkamp winkels te retourneren.

De klantenservice is bereikbaar via [email protected], via 0523 687500 (Whatsapp), via 0523 68 75 10 (Telefoon) en via een live chat op de website.