Jamin

Jamin folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Jamin

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Jamin korting

Folder Jamin

Een keertje snoepen doet iedereen natuurlijk graag eens op zijn tijd. Snoepjes, koekjes, wie lust dat nu niet? Je kunt deze natuurlijk altijd bij de supermarkt kopen maar ook bij een speciaalzaak zoals Jamin. Daar vind je een uitgebreid aanbod aan lekkernijen waar jij als klant een keuze uit kunt maken. Je kunt er zowel in de webshop als in een van de fysieke winkels terecht als je zin hebt om wat te snoepen in huis te halen. Altijd lekker en natuurlijk belangrijk als je een feestje hebt of gewoon zomaar.

Als er een folder is, vind je deze zeker online

Als Jamin een folder uitbrengt, dan kun je er zeker van zijn dat je deze online vindt. Dat kan zowel op de eigen website als op een site waarop meer folders e vinden zijn, gebeuren. Kijk altijd goed of er op een bepaald moment een folder wordt uitgegeven zodat jij gebruik kunt maken van leuke aanbiedingen en korting krijgt. Is er een folder beschikbaar, dan staat altijd de looptijd erbij vermeld zodat je weet wanneer je artikelen met korting kunt aanschaffen.

Kijk ook op de site voor de geldende aanbiedingen

Geen folder beschikbaar? Geen nood want dan kijk je gewoon op de website van Jamin of in een van de winkels of er aanleidingen te vinden zijn. Als ze er zijn dan kun je er zeker van zijn dat ze op de website of in de winkel zelf te vinden zijn. Altijd leuk als je iets bijzonders voor bijvoorbeeld de feestdagen zoekt of iemand een smakelijk cadeautje wilt geven. Jamin heeft voor speciale gelegenheden ook leuke cadeaus dus daarvoor kun je er ook goed terecht.

Bestellingen kun je op verschillende manieren plaatsen

Als je een bestelling wilt doen in de webshop van Jamin dan kun je dat via de website doen. Via de app is ook mogelijk en zelfs telefonisch kan als je dat liever doet. Als je een kijkje neemt op de website, dan dien je eerst je postcode in te voeren zodat het dichtstbijzijnde filiaal voor jou gezocht wordt waar je terecht kunt. Je kunt dit filiaal selecteren en je krijgt dan de adresgegevens en openingstijden te zien zodat je weet waar en wanneer je er terecht kunt. Als je een telefonische bestelling plaatst, doe je dit uiteraard bij het filiaal dat je zelf gekozen hebt.

Thuis laten bezorgen of zelf afhalen?

Houd er rekening mee dat je voor minimaal €15 dient te bestellen als je ervoor kiest dit via de site, app of telefonisch te doen. Je kunt de bestelling altijd veilig en op verschillende manieren betalen zodat je een wijze kunt kiezen die jouw voorkeur heeft. Ben je een bestelling aan het doen? Dan kun je daarbij kiezen tussen thuisbezorgen of zelf afhalen. Dit geef je aan tijdens het bestelproces. Er zijn mogelijk plaatsen in Nederland waar niet thuisbezorgd kan worden maar zelf ophalen is uiteraard altijd mogelijk. Heb je het van tevoren besteld dan ben je ook lekker snel klaar in de winkel en weet je zeker dat je hebt wat je wilt.

Laat een cadeautje bij iemand bezorgen

Wil je een bestelling doen die voor iemand anders bestemd is, bijvoorbeeld als cadeautje? Dan is het ook mogelijk deze daar te laten bezorgen en kan er een gratis kaartje bij gedaan worden indien gewenst. Dan weet de ontvanger meteen van wie het cadeau afkomstig is. Wil je wat cadeau doen maar weet je niet zo goed waar degene waarvoor het bedoeld is van houdt? Geef dan een Jamin cadeaubon. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende waardes zodat je voor iedereen een geschikt cadeau kunt vinden. De cadeaukaart wordt verpakt in een hoesje en kan door de ontvanger bij elke Jamin winkel gebruikt worden.

Hoe stel je je vraag het beste aan Jamin?

Heb je een vraag aan Jamin? Dan kun je deze altijd stellen via social media. Jamin is actief op zowel Facebook, Instagram, YouTube als TikTok dus keuze genoeg. Je vindt er ook recensies van andere mensen over bepaalde artikelen en hun ervaringen met Jamin dus dat is handig om te lezen. Kom je er dan nog niet helemaal uit of heb je een vraag over een bestelling? Neem dan contact met Jamin op. Kijk wel altijd even goed of het een vraag over iets in de winkel betreft of een online bestelling. Grote kans dat je je antwoord al op de site vindt en niet meer verder hoeft te zoeken. Er staat veel informatie op de website die jij als klant kunt raadplegen als je iets wilt weten.

Over Jamin

Rond 1870 begon Cornelis Jamin met zijn eigen straathandel in Rotterdam. Hij verkocht hierbij allerlei zoetwaren; al snel werd zijn handel behoorlijk populair. Hij zorgde er daarom al snel voor dat hij een eigen suikerwerkfabriekje op kon starten. Al na 10 jaar had hij twee van deze fabriekjes, waarna uiteindelijk in 1883 de eerste officiële Jamin winkel in Nederland geopend werd. In deze winkel werden de eigen gemaakte zoetwaren verkocht.

Al in 1907 had Jamin meer dan 50 winkels in heel het land. Cornelis Jamin was destijds reeds overleden, maar zijn zoons wisten het bedrijf in volle glorie te laten groeien. In de jaren dertig van de vorige eeuw had Jamin al meer dan 300 winkels in Nederland. Op het hoogtepunt – in de jaren vijftig en zestig – had Jamin meer dan 600 winkels in Nederland. Door de jaren heen is het bedrijf dus behoorlijk gegroeid; dat geldt ook voor het assortiment. Hedendaags vind je in het assortiment niet alleen maar zelfgemaakte snoepwaren, maar ook bijzonder snoepgoed uit bijvoorbeeld Amerika en Japan.

Via de website van Jamin kan je een groot deel van het assortiment in zien. Bovendien is het mogelijk om het snoepgoed direct online te bestellen. Daarbij kan je rekening houden met 4,95 euro aan verzendkosten. De verzending wordt vervolgens door de Jamin winkel bij jou in de buurt geregeld. Via de website is het ook mogelijk om te achterhalen waar de dichtstbijzijnde Jamin winkel gevestigd is. Het is altijd een feestje om door een dergelijke winkel heen te lopen en te genieten van het uitgebreide assortiment.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om naar het hoofdkantoor van Jamin te bellen; 0162 47 41 11. Heb je liever persoonlijk contact? Dan staan de medewerkers in de Jamin winkels voor jou klaar. Via de website is het mogelijk om te achterhalen waar de dichtstbijzijnde Jamin winkel gevestigd is.