Bulk

Bulk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bulk

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Coolblue
Expert
MediaMarkt
Kijkshop
BCC
Handyman
Alternate
MyCom
EP
Informatique
Philips
Paradigit
Amac
Charles Vögele
Shoeby
American Apparel
50five
Babista

Populaire folders

Tips voor Bulk korting

Folder Bulk Powders

Sporten is gezond om te doen. Je bent lekker bezig en in beweging. Dit is niet alleen goed voor je conditie en lichaam maar kan ook voor de nodige ontspanning zorgen, zeker als je het druk hebt en nog wel eens stress ondervindt. Als je veel en intensief sport, dan kun je daar soms wel wat extra’s bij gebruiken.

Wat kun je allemaal kopen in de webshop van Bulk Powders?

Kun je wel iets meer gebruiken bij het sporten dan alleen wat drinken en ben je op zoek naar verschillende sportsupplementen? Kijk dan eens op de site van Bulk Powders wat er allemaal op dat gebied te koop is. Je vindt er proteïnes, vitamines, sportvoeding, producten om gezond te blijven, dieetvoeding en ook speciale voeding die je kunt gebruiken tijdens het sporten maar uiteraard ook op andere momenten tot je kunt nemen.

Bij elk artikel staat zoveel mogelijk informatie vermeld

Als je naar een bepaald product op zoek bent maar niet precies weet wat je nodig hebt, dan kun je op de site van Bulk Powders bij elk product lezen wat jet precies is en waarvoor het gebruikt kan worden. Er staat een beschrijving bij, alsmede de gebruiksaanwijzing, voedingswaarde en een beoordeling, indien beschikbaar. Deze laatste is door andere mensen die het product reeds voor jou gekocht en gebruikt hebben achtergelaten. Zo kun jij lezen wat hun ervaringen ermee zijn.

Kijk altijd goed wat je in huis haalt

Het is bij dit soort producten uitermate belangrijk dat je weet wat je koopt. Zo weet je niet alleen goed wat je in huis haalt maar ook waarvoor je het product kunt gebruiken en hoe je dit op de beste manier doet. Zo voorkom je problemen en weet je exact wat de toepassing is en in welke hoeveelheden je het product mag of dient te gebruiken om een goed en veilig effect te krijgen.

Kijk of je korting kunt krijgen op je aankoop

Op bepaalde producten die je bij Bulk Powders aanschaft krijg je korting. Er kunnen verschillende kortingsacties lopen op een zeker moment maar alle voorwaarden die eraan verbonden zijn staan altijd duidelijk op de site. Zo weet je wanneer je van een bepaalde aanbieding gebruik kunt maken en waarop je korting krijgt. Voor bepaalde acties krijg je een kortingscode die je kunt invoeren tijdens het bestellen in de webshop maar deze heb je niet altijd nodig. Zo ja, dan staat dit duidelijk aangegeven. Als je er geen speciale code voor nodig hebt, kun je direct op de site zien wat je nog voor een product betaalt, met de korting al voor je verrekend.

Lees ook eens de blogs op de site

Wil je meer weten over sporten, vitamines, supplementen enzovoort? Kijk dan eens tussen de blogs die je op de site van Bulk Powders vindt of er iets interessants voor je bij staat. De blogs omvatten onderwerpen op het gebied van training en dieetvoeding maar je vindt er ook allerlei recepten die je zelf kunt maken en die gezond voor je zijn. Zo doe je allerlei tips en tricks op en kun je je leven zo gezond mogelijk inrichten als jij maar wilt.

Volg Bulk Powders op social media

Wil je geen enkel nieuwtje meer missen van Bulk Powders? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief die je daarna automatisch in je mailbox ontvangt. Zo gaat er geen enkele korting of tip voor het sporten meer aan je voorbij. Je kunt Bulk Powders ook volgen op diverse social media kanalen. Bulk Powders is actief op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en Spotify. Hier kun je je ervaringen delen en die van anderen lezen. Dit kun je ook doen via een speciale hashtag van Bulk, die je op de site vindt. Zij lezen ook graag wat jij ervan vindt.

Nog meer manieren om korting te krijgen

Nog wat meer korting scoren op je aankoop? Beveel Bulk Powders dan aan je vrienden aan. Zo kunnen niet alleen zij kennismaken met de producten die in de webshop verkocht worden, maar krijg jij ook nog eens €10 korting die je bij een bestelling kunt besteden. Bestel je voor meer dan €50 aan producten bij Bulk Powders? Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen dus dat is altijd leuk meegenomen. Voor aankoopbedragen die eronder zitten betaal je wel verzendkosten maar deze zijn niet altijd hetzelfde. Dit hangt af van voor hoeveel geld je bestelt. Een bestelling die je doet bij Bulk Powders heb je binnen drie tot vier werkdagen al in huis dus lang hoef je er niet op te wachten.

Over Bulk

Bij Bulk vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kwaliteit bodybuilding supplementen. Deze supplementen helpen je om aan een nóg gespierder en krachtiger lichaam te werken. Je bouwt nog meer spiermassa op en kunt zodoende beste sportieve prestaties behalen.

Het bedrijf werd in 2005 in Colchester, Engeland, opgericht. Vanaf het eerste moment stonden drie dingen centraal bij de bedrijfsvoering van Bulk: de gezondheid, fitness en de klant. In de loop der jaren heeft het bedrijf verschillende awards gewonnen, met dank aan de innovatieve producten. Verschillende bekende atleten zijn daarnaast ambassadeur van het merk geworden, waardoor het merk nóg populairder wist te worden.

Via de webshop van Bulk is het mogelijk om de producten te bestellen. Je hebt daarbij de keus uit de volgende productcategorieën: Proteïne, Vitamines, Sportvoeding, Gezondheid & Welzijn, Gewichtsafname en Voeding. Per categorie vind je een uitgebreid en divers aanbod van hoogwaardige supplementen terug. Met deze supplementen kan je op de juiste manier aan jouw spiermassa werken.

Bestel je voor minder dan 20 euro? Dan betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Bestel voor je voor 20 tot 50 euro? Dan betaal je slechts 0,99 euro aan verzendkosten. Als je een bestelling van meer dan 50 euro plaatst, hoef je zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de artikelen moet je een retournering bekend maken aan het bedrijf. Hoe je dit exact kunt doen, is terug te vinden op de website van het bedrijf. De kosten voor deze retournering komen voor eigen rekening en kunnen behoorlijk oplopen. Je dient het product namelijk terug naar Engeland te sturen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de klantenservice van Bulk. Hiervoor kan je een live chat via de webshop starten, een contactformulier invullen of een bericht via Facebook Messenger sturen. Op korte termijn kan je vervolgens een antwoord verwachten van de klantenservice van Bulk.