Parfumado

Parfumado folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Parfumado

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Douglas
ICI PARIS XL
Hocras
The Body Shop
Oriflame
Mylène
Rituals
Lush
MOOI Parfumerie
Yves Rocher
Parfumado
Sabon
Florale Haircare
Sephora
Parfumswinkel
L'OCCITANE
Mac Cosmetics
Dior

Populaire folders

Tips voor Parfumado korting

Folder Parfumado

Dol op lekkere geurtjes en wil je zo nu en dan wel eens wat anders uitproberen? Dan ben je bij de webshop van Parfumado aan het juiste adres. Zij zorgen er namelijk voor dat je elke maand een ander flesje parfum krijgt toegestuurd zodat je allerlei geuren kunt uitproberen. Zo kun je niet alleen regelmatig een ander geurtje opdoen maar weet je ook wat er zoal te koop is en welke parfums bij je passen.

Hoe werkt het?

Als je gebruik wilt maken van deze service van Parfumado dan meld je je daarvoor eerst aan via de website van deze aanbieder. Omdat natuurlijk iedereen een andere smaak heeft, kun je een keuze maken uit tal van geuren. Kies uit meer dan 350 soorten parfums en maak een persoonlijke parfumkalender aan. Hierop wordt vermeld wat je een fijne geur vindt en zo ontdek je zelf steeds meer wat je smaak is.

Iedere maand aan ander geurtje

Je betaalt iedere maand €14,95 voor een nieuw parfum dat je automatisch krijgt toegestuurd. Je hoeft er geen extra verzendkosten voor te betalen en er ook niet speciaal voor thuis te blijven want het past door de brievenbus. Het is altijd een flesje met een inhoud van 8ml waarmee je voor een maand genoeg hebt en wel vier keer per dag kunt sprayen. Een fijn parfum wil je natuurlijk graag altijd bij je hebben dus je krijgt er een speciale travelcase bij. Deze is verkrijgbaar in allerlei kleuren dus grote kans dat je lievelingskleur er ook bij zit.

Tussentijds pauzeren of stoppen mogelijk

Heb je een bepaalde maand minder nodig of wil je even pauzeren met de service? Dan is dat mogelijk. Er helemaal mee stoppen kan natuurlijk ook als je dat liever wilt. Heb je vragen over de service, over producten of iets heel anders? Dan kun je met Parfumado contact opnemen via de mail. Even bij de veelgestelde vragen op de site kijken kan ook handig zijn, want wie weet staat jouw vraag daar wel tussen.

Volg Parfumado op social media en lees de blogs

Niets meer missen van alle nieuwtjes en trends op parfumgebied? Volg Parfumado dan via de volgende kanalen op social media: Instagram, Facebook en YouTube. Je kunt op de website ook terecht voor allerlei tips en informatie over parfums in de blogs. Alle blogs die beschikbaar zijn lees je daar en ze gaan over tal van onderwerpen die gerelateerd zijn aan parfum. Zo steek je meteen nog eens wat op.

Lees altijd de reviews van anderen door

Lees ook altijd de reviews die andere mensen achtergelaten hebben op de site eens door. Zij gingen je reeds voor als klant en kunnen je precies vertellen wat ze van de service vinden en wat hun ervaringen zijn. In tegenstelling tot veel andere webwinkels werkt Parfumado niet met speciale aanbiedingen maar betaal je gewoon een lage prijs om een fijn parfum (ook van exclusieve merken) uit te proberen. Er wordt geen speciale folder uitgebracht maar je kunt wel altijd in de webshop kijken wat er allemaal te koop is en wat dit kost.

Laat een persoonlijk parfumadvies maken

Als je het zelf moeilijk vindt te bepalen welke geur het beste bij je past kun je daarvoor eerst de nodige informatie lezen in de blogs en een speciaal parfumadvies op maat krijgen. Hiervoor ga je naar het parfumadvies op de website. Klik je daarop, dan word je doorgelinkt naar de mail. Je kunt je vraag hier stellen en uitleggen wat je wilt en prettig vindt en of er bijvoorbeeld bepaalde stoffen zijn waar je niet tegen kunt. Op basis hiervan kan een passend parfumadvies voor je gemaakt worden zodat de keuze voor het juiste geurtje alleen maar makkelijker wordt.

Meer weten over een bepaald parfum

Heb je een parfum gevonden dat je wel wat lijkt? Meld je dan aan voor de service en je hebt het gekozen product snel in huis. Bij elk product staat een omschrijving van de hoofdakkoorden en de associaties. Bij de hoofdakkoorden kun je denken aan een omschrijving van de geur van het parfum terwijl de associaties aangeven bij welke stijl, welke gelegenheid en bij welk seizoen de geur het beste past. Groot voordeel van deze service is dat je iedere keer een andere geur kunt kiezen en dat de flesjes niet zo groot zijn. Je betaalt per flesje niet zoveel als wanneer je voor een normale fles zou kiezen in de winkel. Bovendien hoef je niet zoveel weg te doen mocht de geur je echt niet bevallen. Weggooien is natuurlijk altijd zonde.

Over Parfumado

Parfumado is een nieuwe hit binnen de parfumerie wereld. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om je aan te melden voor een parfumkalender. Je krijgt dan iedere maand een nieuw parfum thuis geleverd. Welk parfum je thuis geleverd krijgt? Dat is afhankelijk van de favorieten die je zelf aan jouw persoonlijke parfumkalender toegevoegd hebt. Je kunt er ook voor kiezen om Parfumado volledig vrij te laten; in dat geval zoekt het bedrijf maandelijks een geschikt parfum voor jou uit.

Door een dergelijke dienst aan te bieden, probeert Parfumado de toch wel ouderwetse markt van parfumeries te veranderen. Als je tegenwoordig een parfumerie binnen stapt, weet je niet waar je moet kijken. Je ziet zo onwijs veel parfums en luchtjes staan, waardoor het lastig is om te kiezen. Veel mensen gaan dan voor de veilige weg en kiezen een luchtje dat ze reeds kennen. Dankzij Parfumado maak je kennis met nieuwe luchtjes en kan je elke dag een ander luchtje dragen. Bovendien ben je dankzij Parfumado in staat om elk seizoen andere luchtjes te dragen; je krijgt immers elke maand een luchtje thuis geleverd.

In het assortiment van Parfumado zijn meer dan 350 parfums te vinden. Dit zijn parfums van bekende merken, zoals Paco Rabanne, JP Gaultier en Prada. Nadat je bij Parfumado een account aangemaakt hebt, krijg je toegang tot het volledige aanbod van parfums. Je kunt dan jouw favorieten aan jouw persoonlijke parfumkalender toevoegen en zodoende dagelijks van een heerlijk geurtje genieten. Parfumado biedt tevens een unieke parfumquiz aan; dankzij deze quiz kan jij achterhalen wat jouw persoonlijke geurprofiel is.

Wil je je aanmelden? Dat kan rechtstreeks via de website van Parfumado. Wil je graag meer informatie? Daarvoor kan je bellen naar 020 261 96 76 of een mailtje sturen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om Parfumado te volgen via Facebook en Instagram; via deze kanalen kan je uiteraard óók je vragen stellen.