Penny Duitsland

Penny Duitsland folders

Penny Duitsland Folder

Penny Duitsland Folder

Geldig van 15-04 t/m 20-04

Profiteer nog 2 dagen van deze Penny Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Penny Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Penny Duitsland Folder

Penny Duitsland Folder

Geldig van 20-03 t/m 20-04

Profiteer nog 2 dagen van deze Penny Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Penny Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Penny Duitsland Folder

Penny Duitsland Folder

Geldig van 07-04 t/m 12-05

Profiteer nog 24 dagen van deze Penny Duitsland Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Penny Duitsland aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Nieuws

Maak kans op fantastische prijzen bij Penny Duitsland

Bij Penny Duitsland maak je kans op fantastische prijzen tijdens het grootste voetbal event van het jaar. De actie wordt mogelijk gemaakt door Doritos! Win een Las Vegas reisvoucher van €2.500, één van de drie Canon camera's, of Penny winkelvouchers van €50. Kies je favoriete Doritos smaak, doe mee met het spel door fouten in een afbeelding te vinden en vul het formulier in. Maak je voetbal-avond legendarisch met Penny en Doritos!

Tips voor Penny Duitsland korting

Folder Penny(.de)

Als je boodschappen gaat doen dan wil je natuurlijk het liefste naar een winkel waar ze een uitgebreid assortiment hebben. Woon je nu in de grensstreek met Duitsland en wil je wel eens een keertje wat anders in huis halen? Dan kun je natuurlijk ook bij onze oosterburen gaan shoppen. Een van de supermarkten waar je dan terecht kunt is Penny.

Kijk of er een folder van Penny is

Als je bij een Nederlandse supermarkt boodschappen gaat doen, dan bestaat de kans dat deze een folder heeft uitgebracht met actieartikelen. Deze vind je doorgaans tussen de folders die wekelijks bij je in de brievenbus vallen maar staan ook altijd online. Op 1Folders.nl staat een groot aanbod aan folders, van allerlei verschillende winkels, zowel online als fysieke winkels. Dit geldt tevens voor diverse winkels in Duitsland. Daarom vind je hier ook de folder van supermarkt Penny.

Kijk altijd goed wanneer welke aanbiedingen geldig zijn

Je kunt op de website gewoon door de folder heen bladeren of scrollen zodat je geen enkele aanbieding meer mist. Bij Penny Duitsland staan in de folder aanbiedingen die nog wel eens op verschillende dagen willen ingaan. Dit zie je bij bepaalde folders hier in Nederland ook wel eens. De looptijd van de folder staat er altijd bij vermeld maar kijk altijd even goed bovenaan elke pagina of daar een datum bij staat want deze kan wel eens afwijken. Zo weet je precies wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken.

Verschillend aanbod in de winkels en webshop

Als je boodschappen wilt doen bij Penny in Duitsland dan ga je daarvoor het beste naar een van de vestigingen van deze supermarkt. Daarnaast heeft Penny een webshop waar je terecht kunt voor allerlei speciale artikelen die niet standaard in het winkelassortiment zitten. Kijk daar eens als je naar iets bijzonders op zoek bent. Voor veel producten, ook levensmiddelen, geldt dat de prijzen daarvan heel anders liggen dan bij ons dus als je dicht bij de grens woont, loont het echt wel de moeite een keertje boodschappen in Duitsland te gaan doen.

Bestellen met je persoonlijke account

Op de website vind je ook tal van producten in de Sale of als aanbieding. Deze zijn in de webshop te bestellen maar kijk ook in de winkels wat daar wordt aangeboden. Kijk altijd goed of bestellingen verzenden naar andere landen dan Duitsland mogelijk is want dat is uiteraard wel zo handig als je een bestelling vanuit Nederland doet. Als je iets wilt bestellen in de webshop van Penny, dan kun je daarvoor een account aanmaken maar je mag ook bestellen als gast. Maak je een account aan, dan hoef je dat slechts eenmalig te doen en kun je bij latere bestellingen inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Zo stel je je vraag aan Penny

Heb je een vraag aan Penny? Dan kun je deze uiteraard stellen aan een van de medewerkers in een van de filialen. De vestigingen vind je op de site van Penny. Als je je postcode of woonplaats invoert (dat mag ook in Nederland zijn) dan krijg je de dichtstbijzijnde vestiging te zien op de kaart en staan er tevens de adresgegevens en openingstijden bij. Je kunt dan meteen doorklikken naar de weekfolder die er geldig is. Ben je op vakantie in Duitsland en zoek je een supermarkt? Dan kun je natuurlijk daar op zoek gaan naar een Penny filiaal. Je kunt je vraag aan Penny ook kwijt bij de klantenservice van deze supermarktketen. Je kunt deze van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereiken. Een mailtje sturen of het contactformulier invullen dat je op de site vindt is eveneens mogelijk.

Zo mis je nooit geen nieuwtje van Penny meer

Penny is ook actief op Facebook, Twitter en Instagram dus daar kun je terecht met je vragen en de aanbieder op de voet volgen om geen enkel nieuwtje of actie meer te missen. Je kunt je daarvoor ook inschrijven voor de newsletter. Zo mis je echt geen enkele aanbieding meer en kom je in aanmerking om deel te nemen aan wedstrijden, door Penny georganiseerd en waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Als je je mailadres doorgeeft via de website van Penny krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en hoef je daar verder niets voor te doen. Zo ben je ervan verzekerd dat er geen aanbieding meer aan je neus voorbijgaat en weet je wanneer het handig is een bezoekje aan een Penny winkel bij de oosterburen te brengen om te profiteren van flinke kortingen.

Over Penny Duitsland

De onderneming Penny Market werd al in 1973 opgericht in Duitsland. De Leibrand Gruppe startte met deze internationale supermarktketen, waarna het bedrijf in 1989 overgenomen werd door de Rewe Group. Met name sinds die overname heeft het bedrijf een gigantische groei door weten te maken.

Die groei is overigens ook te danken aan de prijsstelling van Penny. Deze supermarktketen richt zich voornamelijk op het aanbieden van goedkope producten. Wat dat betreft is Penny zeker vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Lidl en de Aldi. Ook die supermarktketens richten zich op het aanbieden van voordelige producten.

Op de – Duitstalige – website van Penny vind je veel meer informatie over de producten, over de historie van het bedrijf en over de winkels. Deze winkels vind je eigenlijk door heel Duitsland terug, waarbij sommige winkels ook nét over de grens te vinden zijn. Voor inwoners van bijvoorbeeld Limburg, Gelderland en Overijssel is het daarom zeer interessant om eens naar Duitsland af te reizen voor het doen van boodschappen bij Penny.

Sinds enige tijd heeft Penny ook een online webshop. In deze webshop zijn de volgende productcategorieën te vinden: Koken & Bakken, Huishouden, Multimedia & Elektronica, Gezondheidszorg, Tuin & Gereedschap, Kinderwereld, Sport & Vrije tijd, Huisdieren, Wijnen & Sterke dranken en Liefde. Per categorie vind je een divers aanbod van – voordelig geprijsde – artikelen terug.

Het is vanuit Nederland óók mogelijk om deze artikelen te bestellen en thuis te laten bezorgen. Je dient hiervoor bij het afrekenen jouw adres in te voeren; let hierbij goed op de verzendkosten. Deze verzendkosten worden duidelijk weergegeven in het winkelmandje.

Het retourneren van de producten is mogelijk, maar kent wel de nodige haken en ogen. Mocht je de ontvangen producten willen retourneren, kan je het beste contact opnemen met de klantenservice van Penny. Voor deze klantenservice kan je een online contactformulier invullen, een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0221 467 08 525. Hou er wel rekening mee dat deze klantenservice in het Duits communiceert.