Coffeecompany

Coffeecompany folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Coffeecompany

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Coffeecompany winkels

Tips voor Coffeecompany korting

Folder Coffeecompany

Koffie drinken doen de meeste mensen graag. Het is dan niet voor niks dat er zoveel soorten bestaan zodat je als koffie fan een grote keuze hebt. Gewoon snel een normaal kopje koffie zetten is allang verleden tijd want je hebt tegenwoordig zoveel smaken en zoveel manieren om een bakkie te maken, dat er voor iedereen wel iets bij zit dat goed bevalt en er veel te kiezen valt. Ook online kun je koffie kopen, zoals bijvoorbeeld bij Coffeecompany.

Waarvoor kun je zoal bij Coffeecompany terecht?

De koffie kan besteld worden in de webshop van Coffeecompany. Dit kan zowel door particulieren als bedrijven gedaan worden. Bij Coffeecompany heb je de keuze uit de volgende koffieproducten in de webshop: bonen, filterkoffie, koffiecapsules en voor de niet koffieliefhebber is er natuurlijk ook gewoon thee te koop. Let wel: geen thee in zakjes maar losse thee. Naast de koffie en thee vind je bij Coffeecompany allerlei hulpmiddelen om koffie en thee mee te maken, zoals filterzakjes, bonenmalers maar ook leuke en praktische kopjes. Zo wordt je koffiebeleving echt helemaal compleet als je zelf vanaf het prille begin je bakje troost maakt.

Ook om koffie te gaan drinken of af te halen

Liever een bakje koffie buiten de deur doen in plaats van deze zelf zetten? Dan kun je bij Coffeecompany ook terecht bij een van de vestigingen van de keten om dit te doen. De meeste vestigingen vind je in Amsterdam maar ze zitten ook nog in andere steden zoals Delft, Den Haag, Groningen, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Voor alle adressen en de openingstijden kijk je het beste even op de website van Coffeecompany. Voor iets lekkers erbij zoals een ontbijtje, broodje of gebak kun je er ook altijd terecht. Liever iets mee voor onderweg of voor op het werk? Dan is afhalen tevens mogelijk.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Coffeecompany

In de webshop van Coffeecompany kun je meteen zien wat een bepaald product kost. Geldt er een speciale aanbiedingsprijs voor, dan staat dat duidelijk vermeld zodat je weet wat je ervoor betaalt. Wil je niks missen van acties, informatie krijgen over nieuwe producten en het assortiment en alles als eerste weten over Coffeecompany? Dan schrijf je je via de website het beste in voor de nieuwsbrief van de koffieschenker. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes op koffie- en theegebied.

Waar en hoe stel je je vragen?

Coffeecompany is tevens actief op social media zodat je ze daar volgen kunt. Ze zitten op Facebook, Twitter en Instagram zodat je ze altijd wel ergens kunt volgen en meteen weet wat er speelt. En ook je vragen kunt stellen als je die hebt. Je leest er de ervaringen van andere mensen dus daar kun je je voordeel mee doen. Wil je iets vragen of meer informatie over bijvoorbeeld een bepaald product? Dan kun je Coffeecompany ook mailen of bellen om contact te leggen.

Alles over koffie en thee

Als je wel dol bent op koffie maar nog niet zo goed weet hoe je deze het beste kunt maken, dan kun je voor het nodige advies eveneens op de website van Coffeecompany terecht. Je vindt er namelijk allerlei informatie over de oorsprong van koffie en thee, het malen van de bonen, het zetten van koffie en wat voor drankjes er allemaal voor je gemaakt worden. En er wordt ook meteen uitgelegd hoe je deze zelf kunt bereiden. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor koffie maar tevens voor thee.

Leer zelf de beste koffie zetten

Ben je wel dol op koffie en thee en wil je graag leren hoe je deze het beste kunt zetten en kunt presenteren aan andere mensen? Dan kun je er bij Coffeecompany ook voor kiezen te leren om barista te worden. Je kunt er gaan werken, wordt opgeleid tot barista en krijgt zo de kans om in de horeca te gaan werken. En voor veel mensen geldt dat een goede bak koffie aan het begin van de dag bijzonder belangrijk is. Dus waarom zou jij niet degene zijn die ervoor zorgt dat hun dag goed begint met een lekker bakkie?

Als je graag barista worden wilt

Op de website van Coffeecompany vind je een aanmeldformulier als je interesse hebt om barista te worden. Dit is een algemeen formulier maar dat wordt verzonden naar verschillende vestigingen. Jij kunt natuurlijk ook je voorkeur voor een bepaalde plaats aangeven en wanneer je wilt en kunt werken. Zien ze bij Coffeecompany wel wat in jou? Dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en kun je zien of en hoe het balletje verder rolt.

Over Coffeecompany

In Nederland drinken we dagelijks onwijs veel kopjes koffie. Wereldwijd zijn wij zelfs het volk dat het meeste koffie drinkt. Dat is onder andere te danken aan de Coffeecompany. Dit bedrijf opende in 1996 de deuren van de allereerste Coffeecompany. In de jaren daaropvolgend zijn vele vestigingen gevolgd; tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 30 vestigingen in het gehele land.

Het doel van Coffeecompany is om heerlijke koffie te kunnen bieden. Daarbij draait het niet alleen om de koffie, maar om de hele beleving van het drinken van een heerlijk kopje koffie. De vestigingen zijn daarom op een unieke wijze ingericht en maken gebruik van speciaal gebouwde espressomachines. Coffeecompany is een zelfstandig bedrijf, maar valt tegenwoordig wel onder de Douwe Egberts Groep.

In Amsterdam, Delft, Groningen, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Utrecht zijn de filialen van de Coffeecompany te vinden. In Amsterdam vind je zelfs meer dan 20 vestigingen van de Coffeecompany terug. In al deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor het drinken van een heerlijk kopje koffie. Coffeecompany gebruikt hiervoor hoogwaardige koffiebonen en zelf ontwikkelde espressomachines. Deze espressomachines worden bediend door barista’s; via Coffeecompany kan je zelfs een opleiding tot barista volgen.

In de webshop van de Coffeecompany kan je ook verschillende attributen aanschaffen. Denk hierbij aan verschillende accessoires en aan verschillende machines om zélf koffie te zetten. De Coffeecompany wil je graag de mogelijkheid bieden om zelf thuis ook heerlijke koffie te bereiden. Bij elke bestelling betaal je 6,50 euro aan verzendkosten.

De klantenservice van de Coffeecompany is te bereiken via [email protected] en op telefoonnummer 020 428 22 48. Via de klantenservice kan je ook een afspraak maken bij de Coffeecompany Branderij. In deze branderij kan je precies zien hoe de lekkerste koffie tot stand komt.