Stokke

Stokke folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Stokke

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Prénatal
Babypark
Baby & Tiener
Baby-Dump
Dirck III
Van Asten BabySuperstore
Pink or Blue
Name It
Blije Doos
Kleertjes.com
Babyveilig
Ik Ben Zo Mooi
Noppies
BabyBjörn
Kixx Online
BabyPlanet
Cottonbaby
MamaLoes

Populaire folders

Over Stokke

In 1932 zag het bedrijf Stokke aan de westkust van Noorwegen het levenslicht. In die regio begon de heer Georg Stokke met het ontwikkelen van hoogwaardig meubilair. Hij liet zich hierbij inspireren door de Scandinavische leefstijl. Al snel wist Georg Stokke een flinke naam in de regio op te bouwen. Ook wist hij voor baanbrekende ontwikkelingen te zorgen; zo was hij de eerste die vrouwelijke meubelmakers in dienst nam.

Eigenlijk vanaf 1932 heeft het bedrijf Stokke een ongekende groei door weten te maken. Dit is terug te zien in de naamsbekendheid van het bedrijf, maar ook zéker in het assortiment van Stokke. Het bedrijf levert nu onwijs veel verschillende meubelstukken, waarbij de focus nog steeds op de Scandinavische leefstijl ligt.

Via de webshop van Stokke kun je direct de gewenste producten bestellen. Je hebt hiervoor de keus tussen zes verschillende categorieën: Kinderwagens, Kinderstoelen, Kinderkamer, Badje, Draagzakken & Autostoelen en Op Reis. Zoals je al kunt zien, is de focus van Stokke meer en meer op kinderen en baby’s komen te liggen.

Bestel je via de webshop voor meer dan 99 euro? Dan geniet je van een gratis verzending. Alleen als je voor een kleiner bedraag een bestelling plaatst, betaal je enkele euro’s aan verzendkosten. Heb je de producten ontvangen, maar ben je hier niet tevreden over? Bij Stokke profiteer je hierbij ook van een gratis retournering. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd én je moet eerst contact met de klantenservice van Stokke opnemen.

Als je vragen of suggesties hebt, kun je op verschillende manieren in contact komen met de klantenservice. Zo kun je een online contactformulier invullen, kun je mailen naar [email protected] of kun je contact opnemen via één van de social media kanalen. Via de webshop van Stokke kun je ook de dichtstbijzijnde verkooppunten bij jou in de buurt vinden; bij deze wederverkopers kun je ook het uitgebreide én interessante aanbod vinden!