Royal Talens

Royal Talens folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Royal Talens

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bax Shop
Game Mania
Christine le Duc
Squla
Zavvi
Disney+
Netflix
Magix
Pathé
Nedgame
Eurojackpot
Royal Talens
Vuurwerkbestelling.nl
Rubro Fireworks
Bankgiroloterij
Boxum vuurwerk
Bunte vuurwerk
Cafferata

Populaire folders

Over Royal Talens

In het jaar 1899 begint Marten Talens met de Nederlandse Fabriek voor Verf, Lak en Inkt. Deze fabriek wordt in Apeldoorn geopend; men richtte zich hierbij met name op inkten en kantoorartikelen. Enkele jaren later ontstaat er opeens een compleet nieuwe markt voor Royal Talens; de Rembrandt olieverven en aquarelverven.

Er komt meer en meer vraag naar deze verven, waardoor Royal Talens al snel hard groeit. Vanaf het jaar 1920 begint het bedrijf met het automatiseren van de productie, terwijl er meer en meer producten aan het assortiment toegevoegd worden. Door de jaren heen heeft het bedrijf een blijvende groei doorgemaakt, terwijl ook het aanbod gaandeweg uitgebreid is.

Ook heeft Royal Talens meerdere winkels in ons land geopend. Dit zijn niet per sé winkels die onder eigen naam geopend zijn, maar zijn verkooppunten van het bedrijf. Als je op de website van Royal Talens op ‘Winkels’ klikt, kun je direct het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.

Ben je benieuwd naar het huidige aanbod van Royal Talens? Ook daarvoor ben je op de website van dit bedrijf aan het juiste merk. Als je op ‘Producten’ klikt, zie je namelijk het uitgebreide aanbod direct naar voren komen. Om dit uitgebreide aanbod enigszins overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Royal Talens gekozen voor 20 verschillende categorieën. Hierbij kun je denken aan ‘Acrylverf’, ‘Inkt’, ‘Olieverf’, ‘Papier & Canvas’ en Spraypaint.

Via de website van Royal Talens is het helaas niet mogelijk om producten te bestellen. Als je producten wilt kopen, dien je hiervoor dus naar één van de verkooppunten toe te gaan. Heb je op dit moment vragen, suggesties of opmerkingen? Via een online contactformulier kun je jouw vragen stellen, maar je kunt ook bellen naar 055 527 4700 of een mailtje sturen naar [email protected].