Kipling

Kipling folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kipling

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Populaire Kipling winkels

Tips voor Kipling korting

Kwalitatief hoogwaardig bij Kipling

Het Kipling Concept werd jaren terug door drie Europese ondernemers in elkaar gezet. Het uitgangspunt van Kipling is de positieve kijk op de wereld en de overtuiging dat vertrouwen in jezelf zowel een mentale als een fysieke doorgroei betekent. Een ieder kan succesvol zijn als hij dat innerlijke licht en het gevoel van optimisme laat branden. Aan deze overtuiging geven wij onze bijdrage door binnen jouw eigen persoonlijke levensstijl een plaats te bemachtigen met onze tassen, bagage en uitzonderlijke accessoires die elk een deel van jouw ‘eigen ik’ ondersteunen en aan de omgeving verklappen.

Een doorslaggevend merk

Als een wereldwijd merk voor tassen zijn wij in deze branche niet meer weg te denken. Met de expressieve kleuren en het geweldig goed materiaal gelukt het ons om goede producten op de markt te brengen en toonaangevend te zijn en te blijven. Deze hoogwaardige en kwalitatief goede tassen zijn op basis van de duurzaamheidsgedachte vervaardigd en vinden bij elke klant wel een plekje op de schouder of in de hand.

Groen denken bij Kipling

Vanuit onze missie en visie propageren wij voortdurend de verantwoordelijkheid die wij hebben naar de context waarbinnen wij opereren. Ons beleid is erop gericht om waste te voorkomen en voortdurend te denken aan de herinrichting van processen die kunnen bijdragen aan behoud van ons milieu. Het beleid ten aanzien hiervan richt zich nu op een stukje: Re-imagine, Rethink, Reuse en Re-connect. Vanuit deze vier beleidsonderdelen wordt er zichtbaar bezuinigd op water, energie en materiaal en is de nieuwe gerecycleerde polyester stof een belangrijk onderdeel van het verwerkingsproces geworden. Waste voorkomen we natuurlijk ook hiermee.

Onze ideale crossbody tassen

Onze crossbody tassen zijn ideaal voor diverse activiteiten en kunnen op elk moment van de dag meegenomen worden op een zakenreis of een luchtige bijeenkomst met vrienden. De zakken met een rits en verstelbare banden en zakken aan de voorkant vergemakkelijken het reizen en het opbergen van jouw mobiel en andere waardevolle eigendommen. Rugtassen, schoudertassen zijn zeker ook opgenomen in dit assortiment en de kleuren die aan deze items zijn gegeven maken de tassen nog passender bij elk pak.

Kipling tassen onderhouden

Kipling heeft verschillende verzorgingsinstructies voor haar tassen. Onze leren tassen zijn van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig vervaardigd. De lederen producten dien je zo droog als mogelijk te houden en te vermijden dat die in aanraking komen met natte oppervlakken. Het product kan bespaard worden door een waterproof middel aan te brengen in overeenstemming met het advies van de fabrikant. Kipling kent ook de soft tassen die gecombineerd zijn met leer en niet besprenkeld mogen worden tijdens reiniging. Indien jouw softcase geen leer bevat is het in dit geval handig het reinigen van diepe vlekken te houden op eenvoudige lichte bewegingen met een doek of een zachte borstel met water en neutrale zeep.

Bestellen via een Kipling online account

Indien jij ervoor kiest om een bestelling te plaatsen, maak dan liever jouw Kipling online – account, zodat je kan profiteren van de snelle procedures en het gemak dat met dit account als voordeel aangeboden wordt. Bestellen op basis van de informatie op 1Folders.nl is natuurlijk ook een alternatief.

Bezorgmogelijkheden

Wij bieden een verzameling van diverse leveringsopties zodat jij de producten van Kipling zo snel als mogelijk kunt ontvangen. De voorwaarden waaronder deze bezorging geschiedt staan aangegeven op onze website en het is daarom aan te raden deze nader te bekijken op de website.

Meer betaalmogelijkheden bij Kipling

Voor aankopen die op de site worden gedaan hebben wij de volgende betalingsopties; VISA creditcard/betaalpas, MASTERCARD creditcard/betaalpas , AMERICAN EXPRESS,VISA ELECTRON, MAESTRO, PAYPAL,IDEAL, die allen jouw wens om er te willen kopen goed ondersteunen. Voor wat betreft het geheimhoudingsbeleid, is er ruime aandacht besteed aan regelgeving die de informatie die je met ons deelt veiligstelt. Ook bij de stappen voor deze betaalmogelijkheden waarborgen we dit.

Retourneren

Bij ontevredenheid over een ontvangen product kun je dit retourneren binnen 30 kalenderdagen. Voor het retourneren zijn er enkele voorwaarden aangegeven die het proces van terugzenden breedvoerig beschrijven. Met deze voorwaarden is het niet moeilijk te weten wat de verwachtingen zijn en hoe eventuele retourzendingen snel afgehandeld kunnen worden.

Wil jij meer informatie?

Nadere informatie kan je zeker vinden bij de veelgestelde vragen. Deze FAQ’s zijn opgesteld aan de hand van de feedback uit onze klantenkring en netjes voor jou op een rij gezet. Wij hopen dat het antwoord op jouw vraag er dus tussen zit. Mocht het dan nog niet geheel duidelijk zijn wat het aanbod of de regeling van Kipling is, dan mag je altijd contact met ons maken. Dit contact kan per mail of telefonisch, maar meer nog via het aangegeven formulier op de Kipling website.

Over Kipling

In het jaar 1987 werd in de modehoofstad van België, Antwerpen, gestart met het bedrijf Kipling. Dit bedrijf startte destijds met het ontwerpen en fabriceren van speciale nylontassen. Die nylontassen waren vanaf het begin onwijs populair en hebben in grote mate bijgedragen aan de groei van dit bedrijf. Hedendaags is Kipling is meer dan 400 landen actief, heeft het meer dan 7500 winkels wereldwijd en is het bedrijf ook in ons land goed vertegenwoordigd.

Op de website van Kipling kan je klikken op ‘Aangesloten winkels’. Je ziet dan direct dat Kipling in ons land twee officiële winkels heeft: in Amsterdam en in Roermond. Je kunt echter de tassen van Kipling ook bij allerlei wederverkopers, retailers en webshops in ons land aanschaffen.

Het is echter ook mogelijk om de tassen van Kipling via de webshop aan te schaffen. In de webshop van Kipling heb je de keuze tussen de volgende categorieën: Schooltas, Nieuw, Rugzakken, Tassen, Reistassen, Accessoires en Outlet. Het mag duidelijk zijn wat de hoofdmoot voert in het assortiment van Kipling; prachtige én unieke tassen.

Wil je online tassen bestellen? Dan geniet je van een gratis verzending. De bestelde artikelen worden geheel kosteloos op elk gewenst adres bezorgd; je moet daarbij rekening houden met 1 á 2 werkdagen aan levertijd. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Je hebt 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Om de producten te retourneren, dien je een retouretiket via de webshop van Kipling aan te maken. Met dat retouretiket is de retournering direct goed geregeld én volledig kosteloos voor jou!

Voor vragen kan je op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Kipling. Je kunt een online contactformulier invullen, je kunt bellen naar 0800 394 90 60 of je kunt een bericht via Facebook/Twitter/Instagram sturen. Via die social media kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste collecties en aanbiedingen!