Vodafone

Vodafone folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vodafone

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor Vodafone korting

Folder Vodafone

Wil je een abonnement afsluiten bij Vodafone? Dan kan dit voor zowel telefoon (mobiel en vast), televisie en internet gedaan worden. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar zodat je het beste altijd even goed dient te kijken wat het beste bij jou en je situatie past. Alles wat mogelijk is vind je op de site van Vodafone.

Diverse mogelijkheden bij Vodafone

Bij provider Vodafone kun je kiezen uit diverse abonnementen. Dit is bij iedere provider mogelijk omdat natuurlijk niet iedereen altijd precies hetzelfde wil. Kies je enkel voor een abonnement om te kunnen bellen met je mobiele telefoon dan doe je dat via Vodafone zelf. Televisie en internet erbij is ook mogelijk maar daar komt aanbieder Ziggo bij om de hoek kijken omdat daarmee wordt samengewerkt.

Kijk altijd goed wat je in totaal betaalt voor een abonnement

Voor alle providers, dus ook voor Vodafone, geldt dat je met een Alles in 1 pakket vaak het voordeligste uit bent. Dit is ook handig want dan heb je alles bij één provider en weet je direct waar je dient te zijn als je een vraag of problemen hebt. Voor een Alles in 1 pakket betaal je een van tevoren vastgesteld bedrag per maand. Dit is de eerste maanden vaak voordeliger dan daarna, dus kijk altijd goed wat je na de introductieperiode betaalt en of het totaalbedrag je nog wel voordeel oplevert.

Zoek een pakket uit dat bij je past

Als je een abonnement bij Vodafone wilt afsluiten is het altijd slim eerst goed alles met elkaar te vergelijken zodat je het juiste kiest. Veranderen kan vaak tussentijds nog wel indien nodig maar probeer toch de juiste keuze te maken. Vodafone werkt met Vodafone Deals dus kijk altijd of daar een goed pakket voor jou tussen zit. Er staat altijd bij vermeld wat het kost en hoe lang je er aan vast zit dus dat is zeker wel belangrijk om te weten.

Ga altijd op zoek naar aanbiedingen

Ben je nu nog bij een andere provider en wil je de overstap naar Vodafone maken? Dan kunnen zij dit voor je regelen zodat je zelf nergens geen omkijken meer naar hebt. Dit is handig want zo hoef je daar zelf geen speciale actie voor te ondernemen. Je kunt op de site van Vodafone zelf alle aanbiedingen zien en als je voor een Vodafone Runner kiest krijg je vaak ook de nodige korting of extra voordelen.

De mogelijkheid een winkel van Vodafone te bezoeken

Wil je een abonnement bij Vodafone afsluiten dan gebeurt dit het snelst via de site. Zie je dit niet zo zitten en wil je liever iemand van Vodafone spreken en je vragen stellen? Dan kun je daarvoor altijd terecht in een van de winkels van Vodafone. Heb je ook een nieuwe smartphone nodig? Dan kun je die er meteen bij aanschaffen en eerst bekijken wat voor model je wilt hebben en het beste bij je past.

Word lid van de Vodafone Community

Je kunt ook lid worden van de Vodafone Community. Hierin vind je meer mensen die een Vodafone abonnement hebben en kun je je vragen stellen, ervaringen kwijt en die van andere mensen lezen. Vodafone zelf neemt er ook deel aan dus zij kunnen je daar verder helpen als je problemen ondervindt.

Als je vragen hebt aan Vodafone

Vodafone is tevens bereikbaar via de klantenservice. Deze kun je dagelijks tot 20 uur telefonisch bereiken. De nummers staan op de site en in een mobiele telefoon met Vodafone abonnement staan deze al standaard in de lijst met contacten. Chatten met Vodafone kan 24/7. Kijk altijd eerst of je vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen op de website staat.

Abonnement afsluiten via de site werkt snel en simpel

Heb je een abonnement gezien bij Vodafone dat je wilt afsluiten en er ook een toestel bij gezien dat je wilt hebben? Dan kun je dit via de webshop aanschaffen. Doe de producten naar keuze in het winkelmandje en je kunt ze veilig betalen. Om een bestelling te doen dien je wel eerst je gegevens door te geven. Logisch want Vodafone wil weten met wie ze te maken hebben en zal je gegevens ook nodig hebben om je abonnement te kunnen registreren en activeren. De gegevens hoef je maar eenmalig door te geven en als je dan wilt inloggen bij Vodafone doe je dat met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kom je direct in My Vodafone en kun je daar alles zien en regelen wat voor jou belangrijk is.

Over Vodafone

Na de oprichting 1982 ging het al snel met het bedrijf Vodafone. Dit van origine Engelse bedrijf heeft vanaf 1985 een groot aandeel gehad in de mobiele telefonie in eigen land, maar ook in andere landen. Door de jaren heen heeft Vodafone zich verder en verder uit weten te breiden, waardoor het bedrijf momenteel in meer dan 40 landen actief is. Ook in Nederland heeft het bedrijf een fors marktaandeel in weten te nemen. Sterker nog; na de Nederlandse fusie met Ziggo is het bedrijf één van de grootste providers binnen Nederland.

In de eerste jaren richtte Vodafone zich met name op de mobiele telefonie. Na verloop van tijd zag het bedrijf echter in dat zij ook in andere markten een meerwaarde zouden hebben. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat je momenteel voor meerdere soorten diensten en producten bij Vodafone aan kunt kloppen. Via de website kan je een duidelijke indruk krijgen van de producten zie ze zoal aanbieden. Deze producten zijn namelijk in twee categorieën onderverdeeld: Mobiel en Ziggo Tv & Internet. Dat laatste is te danken aan de fusie met Ziggo, waardoor je momenteel ook van interessante bundelkortingen kunt profiteren.

Via de website van Vodafone kan je een nieuwe telefoon kopen, een nieuw telefoonabonnement afsluiten of een nieuwe tv & internet abonnement afsluiten. Het voordeel bij deze abonnementen is dat je grotendeels zelf de samenstelling kunt bepalen. Je bepaalt dus grotendeels zelf hoe je abonnement er uit komt te zien. Mocht je daarbij hulp kunnen gebruiken, kan je naar één van de vele Vodafone winkels gaan. Op de website van Vodafone kan je met de ‘Vind de Winkel’ tool achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel gevestigd is.

Het is uiteraard ook mogelijk om contact met de klantenservice van Vodafone op te nemen. Daarvoor kan je een live chat starten, een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 0094. Via Facebook, Twitter en YouTube blijf je op de hoogste van de nieuwe diensten/producten en aanbiedingen.