UnitedConsumers

UnitedConsumers folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor UnitedConsumers

Vergelijkbare winkels

KPN
Telecombinatie
Phone House
Tele2
Belsimpel
T-Mobile
Youfone
Ziggo
Vodafone
Simyo
GSMWEB
UnitedConsumers
Ritel
Budget Thuis
Odido
50plusmobiel
Algebeld
Ben

Populaire folders

Tips voor UnitedConsumers korting

Folder UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief. Een wat? In principe kun je een verzekering afsluiten voor van alles en nog wat, maar de echte voordelen ontstaan pas als een hele groep mensen dat doet. Vaak gebeurt dit automatisch als je voor een werkgever werkt, of kun je je via je werkgever bij een consumentencollectief aansluiten. Toch vallen dan nog steeds veel mensen buiten de boot, bijvoorbeeld ZZP’ers. Dan kun je het beste eens een kijkje nemen op de website van UnitedConsumers. Zij helpen bij al je vaste lasten en adviseren je op welke manieren je kosten kunt besparen. Zodoende houd je steeds een beetje meer over.

Hoe is UnitedConsumers tot stand gekomen?

Het idee ontstond een dikke 20 jaar geleden toen twee vrienden de brandstofprijzen veel te hoog vonden. Ze besloten om via internet korting aan te bieden. Al snel groeit dit uit tot een heuse business en veel tankstations sluiten zich aan bij het succes. Momenteel zijn er al zo’n half miljoen Nederlanders je voorgegaan en profiteren zij maandelijks van de voordelen die UnitedConsumers haar klanten biedt. Tegenwoordig betreft dit een veel groter bereik dan enkel brandstofprijzen. Denk bijvoorbeeld aan zorg, auto’s, energie, en smartphones.

Waarvoor kun je terecht bij UnitedConsumers?

UnitedConsumers biedt voordelen op vrijwel alle mogelijke verzekeringen die je je kunt bedenken, maar hoe gaat dat nou precies in z’n werk? Stel je voor, je sluit een verzekering af voor je mobiele abonnement van 30 euro per maand. Bij UnitedConsumers is het mogelijk om een korting te krijgen van 10 procent. Dat betekent dat elke maand 3 euro in je digitale spaarpot terecht komt. Op je account wordt overzichtelijk bijgehouden wat je gespaarde korting is en op welke manier je deze wilt gebruiken. Een mogelijkheid is om het bedrag te laten uitbetalen. Dat vraag je met 1 druk op de knop aan en het openstaande tegoed wordt overgeschreven op je persoonlijke bankrekening.

Bekijk de folder van UnitedConsumers

Dit soort kortingen zijn altijd variabel en zijn dus gebonden aan actuele acties en aanbiedingen. UnitedConsumers publiceert regelmatig een folder waar alle recentste acties in staan. Deze folder kun je altijd terugvinden op 1Folders.nl. Er staat ook bij vermeld wanneer en waar de desbetreffende aanbieding precies geldig is en wat de eventuele voorwaarden zijn. Als er momenteel geen folder beschikbaar, kijk dan later nog eens. Door de folders van UnitedConsumers goed in de gaten te houden, ben jij altijd als eerste op de hoogte van de meest aantrekkelijke kortingen en acties.

Op welke manier draagt UnitedConsumers bij aan een duurzame wereld?

UnitedConsumers is een bedrijf dat zich bewust is van de problemen die we mogelijk tegemoet gaan komen in de toekomst als we nu geen veranderingen doorvoeren. Zij vinden het belangrijk om de belangen van haar klanten te waarborgen en rekening te houden met het milieu. Dat doen zij op een aantal manieren. Ten eerste levert UnitedConsumers groene stroom. Die duurzaamheid is een belangrijke factor in veel huishoudens. Ten tweede verloopt de meeste communicatie van het bedrijf online. Doordat ze digitaal georiënteerd zijn, hoeven ze minder papier te gebruiken waardoor onnodig bossen gekapt hoeven worden. Indien zij in zeldzame gevallen toch genoodzaakt zijn gebruik te moeten maken van papier, dan doen zij dat van papier met het FSC keurmerk. Dat betekent dat de gebruikte materialen komen uit duurzaam beheerde bossen. Als laatste is UnitedConsumers aangesloten bij MVO Nederland en Stichting Energy Valley. Samen zorgen zij voor positieve verandering, zodat we allemaal samen kunnen genieten van een mooie duurzame toekomst.

UnitedConsumers in het nieuws en op social media

Het consumentencollectief is altijd in beweging. Groei en ontwikkeling zijn belangrijke aspecten in het bedrijf. Kijk bijvoorbeeld eens op de nieuwspagina van UnitedConsumers. Hier publiceren zij regelmatig artikelen over de laatste trends op het gebied van bijvoorbeeld energielabels, benzineprijzen, en overstappercentages. Ook word je gewaarschuwd als er valse berichten in omloop zijn of als er significante veranderingen plaatsvinden die betrekking zouden kunnen hebben op jouw verzekering. Daarnaast kun je UnitedConsumers bezoeken op haar social media kanalen. Elk account heeft een andere invalshoek en het is dus interessant om hier eens een kijkje te nemen. Op Facebook vind je vooral acties en prijsvragen, op Instagram krijg je bespaaradvies, en op Twitter en LinkedIn volg je de laatste ontwikkelingen over de voordelen van het collectief. Het meest aantrekkelijke medium is misschien wel het YouTube kanaal. Hier publiceert UnitedConsumers korte video’s die je er snel en overzichtelijk van bewust maken van hoe bepaalde initiatieven in elkaar zitten en welke wijzigingen en updates er door gevoerd worden.

Over UnitedConsumers

Ben je op zoek naar besparingen? Wil je bijvoorbeeld op jouw autoverzekering, jouw energierekening of jouw zorgkosten besparen? Dit is mogelijk met dank aan de diensten van UnitedConsumers. Dit bedrijf werd in 2000 opgericht en had vanaf dat moment één duidelijk doel voor ogen: alle mensen in Nederland verlichten op het gebied van vaste lasten. Dat probeert men bij UnitedConsumers te bewerkstelligen door iedereen te laten profiteren van het consumentencollectief. Door dit consumentencollectief is UnitedConsumers in staat om voordeel te bieden op onder meer brandstof, autoverzekeringen, energie en de zorgverzekering.

Op de website van UnitedConsumers vind je hier veel meer informatie over. Sterker nog; via de website kan je direct achterhalen hoeveel geld jij per maand of per jaar kunt gaan besparen. Je hebt daarbij de keus tussen de volgende categorieën: Energie, Auto, Zorg, GSM en Brandstof. Per categorie biedt UnitedConsumers je unieke kansen om van lagere maandlasten te gaan profiteren, waardoor je meer geld overhoudt voor leuke dingen.

Het is daarbij ook mogelijk om direct via UnitedConsumers een nieuw contract af te sluiten. Je geniet hierbij van lage prijzen en gunstige voorwaarden, waardoor je ook daadwerkelijk veel geld kunt gaan besparen. Op de website vind je overigens ook meer informatie over hoe UnitedConsumers dit voor elkaar krijgt en wat het consumentencollectief precies inhoudt. Feit is wel dat deze onderneming sinds 2000 behoorlijk veel mensen blij heeft gemaakt. Lagere vaste lasten zijn immers voor elk huishouden prima meegenomen!

Kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je van passend advies voorzien worden? De klantenservice van UnitedConsumers staat op werkdagen tot 21.00 uur ’s avonds voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar 040 235 05 60 of mailen naar [email protected]. Men geeft aan dat je per mail binnen 1 werkdag een reactie ontvangt.