Kårlsson

Kårlsson folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kårlsson

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Over Kårlsson

Kårlsson is meer dan een bed; het is een unieke beleving. Met deze woorden wordt het merk Kårlsson eigenlijk perfect omschreven. Dit merk is geen zelfstandig merk, maar is een merk van Beter Bed. Deze beddenketen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot één van de beste en meest veelzijdige aanbieders van bedden.

Binnen het aanbod van Beter Bed is daarbij een belangrijke rol weggelegd voor het merk Kårlsson. Met dit merk probeert Beter Bed het ‘Scandinavische gevoel’ naar jouw slaapkamer te halen. Zo luidt de slogan van Kårlsson ook ‘Scandinavisch slapen’.

De bedden van Kårlsson worden echter niet in Scandinavië geproduceerd, maar in België. In België heeft Beter Bed een eigen fabriek staan, waar de bedden met ultieme precisie vervaardigd worden. Daarbij ligt de focus op een ‘ongekend comfort’ en een ‘fraai design’. Als je een bed van Kårlsson in jouw slaapkamer neerzet, kun je hier jarenlang van genieten.

Met het sub merk Kårlsson weet Beter Bed in ieder geval meerdere interessante bedden aan te bieden. Je hebt de keus uit meerdere varianten, uit meerdere afmetingen en uit meerdere samenstellingen. Op de website van Beter Bed kun je direct de brochure en het aanbod van Kårlsson inzien. Vervolgens kun je via de webshop van Beter Bed ook direct jouw order plaatsen

Let hierbij goed op de verzendkosten; de verzendkosten zijn namelijk van meerdere factoren afhankelijk. Zodra je de bestelling definitief gaat plaatsen, zie je in ieder geval duidelijk vermeld staan wat de exacte verzendkosten zijn.

Heb je vragen over één van de bedden van Kårlsson? Neem daarvoor contact op via telefoonnummer +31 413 33 88 00, via Whatsapp op nummer +31 413 33 88 00 of via een live chat op de website van Beter Bed. Ook kun je nog contact opnemen via de Facebook-, Instagram- en Twitter pagina van Beter Bed.