Brugman

Brugman folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Brugman

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sanitairkamer
Sanitairwinkel
Novy
Megadump Tiel
Berden
Keuken Kampioen
Sightful
Saniweb
Superkeukens
Badkamerwinkel
KeukenConcurrent
Sanidirect
Tegeldepot
Tegelmegashop
Kvik
Sani-Dump
Bruynzeel Keukens
Sanisale

Populaire folders

Tips voor Brugman korting

Folder Brugman

Brugman is nu langer dan 50 jaren jou ‘go to’ winkel voor het verkrijgen van al de nodige artikelen en accessoires voor jouw keuken en badkamer. Met de mooiste kleuren en materialen, biedt Brugman jou niet alleen een ruim assortiment waarvan je niet genoeg krijgt, maar ook veiligheid, duurzaamheid en vooral het gemak tijdens het winkelen. Ze hebben geven met hun leuke combinaties voldoende inspiratie en er is altijd hulp aanwezig om het heel koopproces vertrouwelijk en persoonlijk te laten aanvoelen. Voor topkwaliteitsvolle artikelen en de beste service moet je zeker bij Brugman wezen!

Een complete keuken set die past bij jou

Brugman biedt een keukenassortiment vol variatie. Zij hebben talloze keuken designs, dus al het denkwerk is reeds voor jou gedaan. Uiteraard mag je ook zelf kiezen uit leuke items om zelf jouw keuken samen te stellen. Met wereldbekende keukenmerken zoals AEG, Bauknecht en Bertazzoni maak je heel gauw geweldige combinaties die passen bij elke interieur. Ook merken zoals Bora, Boretti, Bosch,Falcon, Itho en Novy kom je tegen binnen de ruime speciaal voor jou geselecteerde items van Brugman. De verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen zijn landelijk, modern en industrieel en je mag gerust aannemen dat zij voor genoeg modellen gezorgd hebben, waarvan zij zeker weten dat één jou vast aantrekt. Je kunt jouw keuken ook zelf personaliseren met jouw eigen keuze uit keukenaccessoires, aanrechtbladen, keukenapparatuur, keukengrepen en nog veel meer.

Meer leven in jouw badkamer

De badkamer is een ruimte binnenshuis die je elke dag bezoekt, dus Brugman wil graag helpen om ook deze ruimte zeer mooi en met leuke afgewerkte snufjes eruit te laten zien. Ook hier hebben zij genoeg complete badkamers beschikbaar gemaakt, maar je mag zeker ook zelf te werk gaan en van begin tot eind jouw eigen unieke badkamer ontwerpen. De stijlen waaruit je kunt kiezen zijn landelijk, betonlook, industrieel, klassiek, hout, mozaïek, lux en modern. Bij het personaliseren kun je zelf kiezen uit de kleur en andere artikelen zoals de wastafel, de kraan, de douche, de tegels en de badmeubels. Het is ook super belangrijk om hier te weten welke badkamer het beste past in de ruimte en wat hiervoor beschikbaar is. Heb je hiermee hulp nodig? Brugman staat klaar om je met al jouw vragen te helpen en te adviseren.

Zelf aan de slag met het 3D-ontwerp

Het is altijd leuk om alvast een beeld te hebben over hetgeen dat je in gedachten hebt over jouw keuken of badkamer. Hier komt dan het Brugman 3D-ontwerp bij kijken. Met het 3D-ontwerp van Brugman krijg je de gelegenheid om alle mogelijkheden uit te proberen, jouw wensen in kaart te brengen en alvast het eigenaars gevoel te krijgen. De wijze waarop zij door middel van het 3D-ontwerp zo veel mogelijk jouw wensen in realiteit laten zien, is altijd een van de diensten waar de meeste klanten gebruik maken. Deze vraag je aan door volledig het formulier hiervoor in te vullen, jouw indeling aan te geven en vervolgens mag je zelf aan de slag met jouw origineel ontwerp. Indien je hierover meer vragen hebt, mag je altijd persoonlijk bij één van hun vestigingen langslopen.

De vestigingen van Brugman

Met meer dan tien vestigingen heeft Brugman als doel om altijd bij jou in de buurt te zijn. In alen van hun vestigingen zorgen zij ervoor dat je de volledige ambiance ervaart door middel van hun showroom en de service van de winkelmedewerkers. In de showroom kun je eigenlijk meteen jouw ideale keuken of badkamer tegenkomen en daar en op dat moment de vragen over te stellen. Het winkelpersoneel zorgt ervoor dat jij je vanaf dat moment thuis voelt en wakkert alvast het eigenaars gevoel bij jou aan. Om gemakkelijk bij één van de vestigingen binnen te vallen, kun je vanuit de website van Brugman jouw huidige plaats of postcode opzoeken en wordt je heel makkelijk naar de dichtstbijzijnde vestiging geleid via de map die voor jou wordt klaargezet.

Extra service en diensten

Behalve uit het stijlvol assortiment, biedt Brugman jou ook hele scherpe portemonnee vriendelijke prijzen. Het verkrijgen van een complete keuken of badkamer zal vast wel prijzig uitkomen en omdat zij hiervan op de hoogte zijn, bieden zij wel 10% korting op badkamerartikelen, 20% korting op keukenartikelen en er komt eventueel een leuke verrassing bij kijken. Ook op deze website van 1Folders.nl vind je meer over de aantrekkelijke aanbiedingen die aangeboden worden. Los van de aanbiedingen kun je op de website van Brugman ook budgetplanners aantreffen, die graag al het werk voor jou doen als het om de financiën gaat. Jij kunt hier dus zelf aangeven wat je wenst aan te schaffen en de budgetplanner maakt een inschatting voor jou. Tot slot tref je op de website ook voldoende inspiratie om jouw keuken en/of badkamer samen te stellen en kun je altijd gebruik maken van aanvullende publicaties om jouw reeds leuke ideeën uiteindelijk te implementeren.

Over Brugman

Ben je ook zo toe aan een Brugman? Dat is de slogan waar Brugman al jarenlang succes mee weet te behalen. Deze gigantische onderneming heeft zich gespecialiseerd in de wereld van zowel badkamers als van keukens. Met de hierboven genoemde slogan heeft Brugman het daarom niet over één specifiek product, maar met name over producten die kwaliteit met zich mee brengen. Met het uitgebreide assortiment tracht Brugman de woningen voor een ieder een stuk aangenamer en fraaier te maken.

Door de jaren heen heeft Brugman een ongekende groei door weten te maken. Dat is duidelijk terug te zien aan de hoeveelheid winkels van deze keten in ons land. Op de website van Brugman kan je op ‘Winkels’ klikken, waarna je direct een complete lijst van alle winkels te zien krijgt. Per winkel zie je ook direct aanvullende informatie vermeld staan, waaronder de adresgegevens.

Via de website kan je ook direct het assortiment inzien. Je kunt daarvoor in de menubalk kiezen tussen ‘Keukens’ en ‘Badkamers’. Ongeacht voor welke categorie je kiest, krijg je een uitgebreid assortiment van prachtige producten te zien. Je kunt hiermee direct inspiratie op doen. Heb je uiteindelijk een gewenste keuken of badkamer gevonden? Dan is het aan te raden om via de website direct een afspraak te maken. Op het afgesproken tijdstip staat in de betreffende winkel een medewerker voor je klaar, waarbij je direct de keuken/badkamer kunt bestellen.

Het is via de website ook mogelijk om zelf een volledig 3D ontwerp te maken. Daarvoor kan je klikken op ‘3D ontwerp’, waarna je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Mocht je vragen hebben, kan je daarvoor bellen naar 0416 675 400, een bericht via Facebook sturen, een online contactformulier invullen of langsgaan bij één van de vestigingen van Brugman.