Boots

Boots folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Boots

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Tips voor Boots korting

Folder Boots

Een lekker geurtje is altijd prettig om op te doen. Dit geldt natuurlijk zowel voor dames als voor heren. Ben je op zoek naar geurtjes, verzorgingsproducten, make-up, vitamines of producten die goed zijn om gezond te blijven? Lijk dan ook eens op de site van Boots wat hiervoor allemaal te koop is. Hier vind je een uitgebreid aanbod waarmee je altijd goed verzorgd voor de dag komt.

Veel informatie bij de producten van Boots beschikbaar

De website van Boots is in het Engels maar dat zal voor de meeste mensen weinig problemen opleveren. Dit betekent dat de informatie bij de artikelen ook in het Engels is maar je kunt altijd foto’s bekijken om te zien wat je koopt. Zoek je een bepaald product, dan kun je uiteraard altijd zelf in het volledige assortiment zoeken maar je kunt ook een productnaam, merk of bepaalde service invoeren om te kijken wat daarvoor verkrijgbaar is.

Alle acties staan op de site van Boots

Boots biedt ook leuke aanbiedingen aan op de website. Deze kunnen bijvoorbeeld voor een bepaalde gelegenheid of feestdag worden aangeboden en staan altijd allemaal op de site vermeld. Er staan verschillende acties op waar jij als klant gebruik van kunt maken. Klik je op een actie, dan kun je precies lezen wat deze inhoudt en wanneer deze geldig is en voor welke artikelen het is. Zo weet je meteen wanneer je er gebruik van kunt maken dus dat is wel zo handig.

Bestellen en leveren in Nederland mogelijk

Als je iets wilt bestellen bij Boots dan klik je op het artikel naar keuze en doe je dit in het winkelmandje. Boots levert ook op adressen in Nederland dus dat is makkelijk zat. Je betaalt voor bestellingen met een aankoopwaarde vanaf £30 geen extra verzendkosten. Reken wel altijd even de prijzen om naar euro’s zodat je beter ziet wat het kost. Er zijn verschillende manieren van verzenden mogelijk waarbij ook de levertijd wat uiteen kan lopen. Kijk altijd even wat er voor jouw adres mogelijk is, zodat je een idee hebt wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Boots

Als je een bepaald product liever eerst in het echt wilt zien of er meer informatie over wilt hebben, dan kun je daarvoor ook in een van de vestigingen van Boots terecht, ware het niet dat deze er niet zijn in Nederland. Wil je meer weten over een bepaald product of over je bestelling? Dan neem je het beste contact op met de klantenservice van Boots. Bellen kan maar kijk wel even of je de juiste afdeling te pakken hebt want dit kan per soort artikel verschillen. Stuur anders gewoon een mailtje of chat met de virtuele assistent van Boots.

Schrijf je in voor de newsletter en volg Boots op social media

Als je geen enkel nieuwtje omtrent Boots wilt missen dan kun je je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Schrijf je in voor de newsletter en mis niks meer over nieuwe producten in het assortiment, acties en ontvang allerlei tips en informatie automatisch in je mailbox. Boots is ook actief op social media en kun je volgen op Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram en Twitter. Hier kun je terecht met je vragen en lees je de ervaringen van andere klanten die je reeds voorgingen. Tevens lees je er altijd het laatste nieuws. Weet je meteen zeker dat je altijd als eerste overal van op de hoogte bent.

Meer lezen over Boots

Op de site van Boots vind je ook veelgestelde vragen. Vergeet zeker niet daar even te kijken als je iets weten wilt. Er staan ook diverse artikelen op die je lezen kunt. Deze handelen over verschillende onderwerpen zoals de werkwijze van het bedrijf, het verkopen van maatschappelijk verantwoorde producten. Daarnaast vind je er alle voorwaarden die gelden als je een bestelling plaatst.

Punten sparen bij Boots doe je met de Advantage Card

Bij Boots kun je ook punten sparen bij elke aankoop die je doet. Deze kun je op een later tijdstip verzilveren bij een aankoop. Als je punten wilt sparen doe je dat met de zogenaamde Boots Advantage Card. Deze kun je aanvragen zodat je altijd mee spaart. Er zijn bepaalde manieren waarop je sneller punten spaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanmelden voor de nieuwsbrief of de app van Boots downloaden maar er zijn nog meer manieren. Kijk even op de site hoe je nog sneller spaart en dit niet alleen bij je aankopen bij Boots doet. Hoe sneller en hoe meer punten je nu eenmaal spaart, hoe meer voordeel ermee te behalen valt.

Over Boots

Boots UK Limited, opererend onder de handelsnaam Boots, is een van origine Brits bedrijf. Het bedrijf werd al in 1849 in Nottingham opgericht door de heer John Boot. Het bedrijf begon als een kleine apotheek en is hedendaags een gigantische keten van apotheken, gezondheidswinkels en schoonheidswinkels. Het bedrijf is niet alleen in het Verenigd Koninkrijk actief, maar ook in Nederland, Thailand, Noorwegen en Ierland.

Het bedrijf heeft hedendaags meer dan 60 apotheken in ons land. Deze apotheken zijn via de store locator op de website vinden. Voer je postcode of woonplaats in en deze tool toont direct waar je de dichtstbijzijnde keten kunt vinden. Je vindt online ook direct de openingstijden en adresgegevens.

Je kunt echter ook online shoppen bij Boots. Via de online webshop heb je toegang tot het uitgebreide assortiment van deze keten. Je kunt hierbij kiezen tussen de volgende productcategorieën: Gezondheid, Verzorging, Make-up, Cadeau en Boots apotheek. Per categorie vind je een divers aanbod van producten. Onder de noemer Gezondheid vind je onder meer supplementen, vitaminen, medische hulpmiddelen, middelen tegen huidproblemen en seizoensgebonden middelen.

Als je online voor meer dan 35 euro een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen betaal je 3,95 euro aan verzendkosten. Niet tevreden met de ontvangen artikelen? Je hebt 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient hiervoor het online retourformulier in te vullen, waarna je de retourinstructies en het retouradres toegestuurd krijgt. De kosten voor de retournering komen voor eigen rekening.

Voor vragen kan je terecht bij één van de Boots winkels of bij de klantenservice van de webshop. Voor het contact met de klantenservice kan je mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen. Via een online nieuwsbrief, Facebook en Twitter kan je op de hoogte blijven van de nieuwe aanbiedingen en pormoties.