Bagels & Beans

Bagels & Beans folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bagels & Beans

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Bagels & Beans korting

Folder Bagels & Beans

Ben je onderweg of heb je wel trek gekregen tijdens het shoppen? Dan wordt het tijd om te stoppen voor een bakje koffie of thee met wat lekkers. Dit kun je doen bij Bagels & Beans waar je terecht kunt voor een drankje met wat erbij. Liever iets afhalen om mee te nemen of het thuis laten bezorgen? Dat is bij Bagels & Beans ook mogelijk.

Neem eerst een kijkje op de online menukaart

Als je op de site van Bagels & Beans kijkt dan vind je daar de menukaart zodat je weet waarvoor je er terecht kunt. Deze menukaart is ook online beschikbaar op sites waarop folders van allerlei aanbieders bij elkaar staan, dus niet enkel van eetgelegenheden. De looptijd staat erbij vermeld zodat je weet wanneer bepaalde gerechten en drankjes op het menu staan en je ervoor bij Bagels & Beans terecht kunt.

Kijk waar en waarvoor je bij Bagels & Beans terecht kunt

Wil je graag een bezoekje brengen aan een vestiging of iets afhalen of thuis laten bezorgen? Zoek dan eerst op de website naar een vestiging bij jou in de buurt. Deze staan gerangschikt op alfabetische volgorde zodat je er snel eentje vinden kunt. Je kunt er overigens ook terecht om producten zoals koffie voor gebruik thuis en niet alleen voor een drankje en een hapje. Klik je op een bepaald filiaal dan kun je direct zien waarvoor je er terecht kunt en een bestelling plaatsen. Houd er wel rekening mee dat er niet overal bezorgd wordt dus het is wel zaak dat je dit even goed checkt. Bestellingen die je via de webshop kunt doen worden uiteraard wel altijd thuisbezorgd of kun je zelf op een locatie naar keuze afhalen.

Zo mis je geen enkel nieuwtje meer

Geen enkel nieuwtje van Bagels & Beans meer missen? Volg het bedrijf dan op social media. Bagels & Beans is actief op Facebook, Twitter, Instagram en heeft een eigen podcast en kanaal. Daar mis je nooit meer wat en kun je de ervaringen van andere mensen lezen die je reeds voorgingen of die van jezelf achterlaten. Heb je een vraag aan Bagels & Beans? Dan kun je deze uiteraard altijd stellen op een van de kanalen op social media.

Neem met vragen altijd contact op met Bagels & Beans

Kom je er dan nog niet helemaal uit of kun je niets met het antwoord? Neem dan contact op met Bagels & Beans. Je kunt uiteraard je vraag stellen in een van de vestigingen (mits geopend) maar bellen is ook mogelijk. Op de website staan de telefoonnummers waarop ze bereikbaar zijn. Kijk even dat je het juiste nummer kiest, mede afhankelijk van wat je wilt vragen. Je kunt ook het contactformulier invullen en versturen dat je op de site vindt. Na ontvangst krijg je zo snel mogelijk antwoord. Je kunt ook via de site een reservering plaatsen.

Kijk altijd eerst even tussen de (veel)gestelde vragen op de site

Op de site van Bagels & Beans vind je uiteraard de veelgestelde vragen zoals bij eigenlijk elke website wel het geval is. Je vindt er echter ook vragen die wat minder vaak gesteld worden of misschien nog nooit gesteld zijn. Het loont dus zeker de moeite daar eens te kijken als je iets wilt weten. Misschien denk je dat je vraag wel super bijzonder of uitzonderlijk is maar hij zou er toch maar eens bij staan. Alles mag en kan gevraagd worden dus schroom zeker niet dit te doen.

Ook leuke cadeautjes te koop

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand en wil je wat bij Bagels & Beans kopen maar weet je niet zo goed wat? Kijk dan eens goed rond wat ze allemaal in het assortiment hebben. Grote kans dat je wat leuks vindt en wie houdt er nu eigenlijk niet van een lekker bakje koffie of thee, bij voorkeur met wat extra erbij. Bagels & Beans gebruikt een speciaal servies dat je zelf kunt kopen voor thuis.

Doe inspiratie op en maak een recept van Bagels & Beans

Op de site van Bagels & Beans kun je leuke en lekkere recepten vinden die je thuis zelf kunt maken. Wel trek in wat lekkers? Kijk dan eens bij de recepten voor gebak of een speciale warme dranken om te maken. Er staat precies bij wat je nodig hebt zodat je alles daarvoor in huis kunt halen. De beschrijving vind je ook online zodat je weet wat te doen en iets lekkers op tafel kunt zetten.

Over Bagels & Beans

De Nederlandse horecaketen Bagels & Beans werd al in 1996 opgericht. In dat jaar startten de oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio met het eerste filiaal in Amsterdam. De focus lag vanaf het allereerste moment op de in Amerika onwijs populaire bagel; dit is een speciaal broodsoort.

Al snel bleek dat dit concept goed aansloeg. Het bedrijf heeft een gigantische groei door weten te maken en heeft hedendaags meer dan 80 vestigingen. In deze vestigingen worden verschillende etens- en drinkenswaren aangeboden. De koffie die door Bagels & Beans geschonken wordt, is gemaakt van koffiebonen uit Panama. Het bedrijf werkt hiervoor samen met één vaste familie/plantage.

Via de website van Bagels & Beans kan je direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden. Met ruim 80 vestigingen in ons land is de kans groot dat er óók bij jou in de buurt een vestiging te vinden is. Overigens maken al deze vestigingen gebruik van de franchise formule van Bagels & Beans. Indien jij aan alle voorwaarden kan voldoen, kan ook jij een eigen vestiging openen.

Op de website van het bedrijf kan je bovendien het gehele assortiment terugvinden. Je ziet daarbij onder meer de volgende etens- en drinkenswaren naar voren komen: Chreamcheese bagels, Warme bagels, Special bagels, Bagelvaart, Lunchbags, Koffie, Thee, Zoet, Verse sappen, Koude Dranken en Warme Dranken. Per categorie vind je een aanbod van verschillende lekkere producten. Ook is het mogelijk om een compleet menu in één van de vestigingen te bestellen.

Het hoofdkantoor van Bagels & Beans is op dit moment in Utrecht gevestigd. Indien je graag in contact met het hoofdkantoor wenst te komen, kan je daarvoor bellen naar 030 240 90 90. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected]. Middels deze kanalen kan je ook meer informatie aanvragen over bijvoorbeeld de franchise formule of samenstelling van de menu’s. Via Facebook, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.