AnyTyme

AnyTyme folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AnyTyme

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor AnyTyme korting

Folder AnyTyme

Lekkere trek heeft iedereen nu eenmaal wel eens. Als je dan zin hebt om ergens een snack te gaan eten of iets smakelijks af te halen kun je daarvoor bij tal van horecagelegenheden terecht. Een voorbeeld van een keten waarbij verschillende cafetaria’s zijn aangesloten is AnyTyme.

Kijk wat je kunt snacken bij AnyTyme

Als je een kijkje op de site van deze horecaondernemer neemt, zie je snel wat er allemaal in het aanbod zit. Je kunt kijken wat ze in het assortiment hebben om te zien of er wat voor je bij zit. Nu zijn er weinig mensen die geen frietjes of snacks lusten dus grote kans dat je daar iets vindt dat je graag eet. AnyTyme heeft aardig wat vestigingen door het land heen dus er zit er waarschijnlijk ook wel eentje bij jou in de buurt.

Kijk waar de dichtstbijzijnde AnyTyme bij jou in de buurt is

Om te weten te komen waar er een vestiging van AnyTyme bij jou in de buurt zit, kun je het beste even op de website kijken. Je vindt er een lijst gerangschikt per provincie waarbinnen je kunt zoeken maar even op het kaartje kijken kan natuurlijk ook. Je kunt tevens je postcode of woonplaats invoeren zodat er voor jou gezocht wordt. Alle resultaten worden weergegeven op een kaartje waarbij staat vermeld hoe je er vanaf jouw adres komt. Ook de naam en adresgegevens van de vestiging staan erbij zodat je weet waar je dient te zijn. Bij elke gelegenheid staat wat extra informatie over de horecagelegenheid in kwestie die je kunt raadplegen.

Tweemaandelijkse folder met aanbiedingen

Reclame maken is iets dat cafetaria’s regelmatig doen. Dit kan bijvoorbeeld in een lokaal krantje zijn maar er worden ook folders uitgebracht. Woon je in de buurt van een vestiging van AnyTyme? Dan bestaat de kans dat je een folder op papier in de bus krijgt, samen met tal van andere reclamefolders. Is dit niet het geval? Niet getreurd want AnyTyme brengt iedere twee maanden een nieuwe reclamefolder uit die je op de eigen website vinden kunt. Hierin staan alle aanbiedingen waar je op dat moment gebruik van kunt maken. De aanbiedingen vind je overigens ook los op de site zodat je er meteen een kijkje tussen kunt nemen.

Hapje eten afhalen of op locatie opeten

Als er een folder geldig is, dan kun je er zeker van zijn dat deze online altijd te vinden is op sites waarop veel folders van allerlei aanbieders staan. Er staat duidelijk bij vermeld hoe lang de looptijd van een bepaalde folder is en wanneer dit precies is. Zo kun jij een bestelling doen om eten af te halen of een hapje in een van de cafetaria’s gaan eten met korting. Bestellen kan bij nagenoeg elke vestiging telefonisch maar ook vaak online. Kijk even bij de vestiging van jouw keuze wat er mogelijk is.

Mis niks meer met de nieuwbrief of op social media

Dol op snacken en wil je geen enkele actie of aanbieding van AnyTyme missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Hiervoor hoef je alleen maar je naam en emailadres door te geven via de site. Zo ontvang je iedere twee maanden de nieuwsbrief van AnyTyme en blijf je altijd goed op de hoogte van alle nieuwtjes. Zeker weten dat er geen enkel nieuwtje omtrent acties of nieuwe producten in het assortiment meer aan je voorbij gaat? Dan kun je AnyTyme ook volgen op social media. De snackaanbieder is actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Download altijd even de menukaart

In principe hebben alle cafetaria’s die bij de keten zijn aangesloten dezelfde menukaart. Er kunnen natuurlijk wel wat afwijkingen zijn, bijvoorbeeld als het gaat om producten die uit een bepaalde streek komen en daar populair zijn om te serveren. Bij elke vestiging kun je daarom via de site de menukaart downloaden om te kijken wat zij in het assortiment hebben.

Sparen voor korting of cadeaus

Bij AnyTyme kun je ook sparen voor leuke cadeautjes en cheques die je kunt verzilveren bij een latere aankoop. Vraag in het cafetaria waar jij regelmatig komt wat je zoal sparen kunt en wat de voorwaarden daarvoor zijn. Kom je er best wel eens een keertje dan loont punten sparen wel de moeite. De acties voor het sparen zijn niet altijd precies hetzelfde bij elke vestiging dus informeer daar even. Dit kun je uiteraard ook doen als je andere vragen aan AnyTyme hebt. Gewoon even binnenlopen en je vraag stellen mag altijd, ook als je niets wilt bestellen of meenemen naar huis.

Over AnyTyme

Vind je het heerlijk om tussen de middag een lekkere snack, een gezond broodje of een lekkere burger te eten? Daarvoor kan je in Nederland terecht bij behoorlijk veel cafetaria’s die gebruik maken van de AnyTyme franchiseformule. AnyTyme heeft een innovatieve fastfood franchiseformule ontwikkeld voor onder meer cafetaria’s en lunchrooms. Binnen deze formule staat alles in het teken van het leveren van de beste kwaliteit, de beste servies en de beste hygiëne. Uiteindelijk draait alles om de gasten en om de kwaliteit van het eten.

AnyTyme biedt eigenlijk een volledig franchiseconcept. Daaronder vallen onder meer de marketing, het assortiment, de prijsstellingen en de aanbiedingen van de week. Via de website van AnyTyme kan je de wekelijkse aanbiedingen vinden. Ook valt op deze website te lezen dat de aangesloten franchisenemers louter gebruik maken van verse producten. Bovendien werken al deze cafetaria’s en lunchrooms volgens het verantwoord frituren keurmerk. Onder aan de streep levert AnyTyme, naar eigen zeggen, de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ben je benieuwd naar een cafetaria of lunchroom bij jou in de buurt die gebruik maakt van de franchiseformule van AnyTyme? Daarvoor kan je gebruik maken van de online winkel locator. Daarbij zie je direct dat AnyTyme in nagenoeg alle provincies actief is: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Overijssel.

Via de website van AnyTyme is het ook mogelijk om de huidige aanbiedingen te bekijken. Tevens kan je het gehele assortiment bekijken. Dit assortiment is onderverdeeld in de volgende categorieën: Burgers, Stokbroden, IJs en milkshakes, Frites specials en Geniet Frietjes.

Via Twitter, Facebook en YouTube kan je AnyTyme volgen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks met het hoofdkantoor contact op te nemen, maar uiteraard kan je wel contact opnemen met één van de aangesloten franchisenemers. De contactgegevens daarvan zijn ook op de website te vinden.