Stahlwille

Stahlwille folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Stahlwille

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Tips voor Stahlwille korting

Folder Stahlwille

Goed gereedschap is altijd handig om te hebben. Daar heb je niet alleen veel plezier van maar je kunt er ook flink mee klussen. Als je veel klussen zelf doet, dan kun je je gereedschap in een bouwmarkt halen maar ook online zijn er mogelijkheden genoeg te vinden om het benodigde materiaal in huis te halen. Werk je graag met gereedschap van Stahlwille? Kijk dan eens op de site van dit merk gereedschap wat er allemaal in het assortiment zit.

Kijk op de site wat Stahlwille aanbiedt

Stahlwille heeft een site waarop veel informatie te vinden is over alles waarvoor je bij het merk terecht kunt. Je vindt er een overzicht van alle producten die op dat moment in de collectie zitten, maar ook informatie over diensten die mogelijk zijn als je dergelijk gereedschap in huis hebt, scholing om ermee te werken en het laatste nieuws staat er ook op. Als je meer wilt weten over het assortiment kun je altijd de meest recente catalogus van Stahlwille raadplegen.

Raadpleeg de online catalogus en folders

De catalogus vind je ook op 1Folders.nl. Deze is een jaar geldig en staat altijd hier zodat je deze net zo vaak als je maar wilt kunt raadplegen. Daarnaast vind je hier diverse folders van Stahlwille die op dit moment geldig zijn. Hierin vind je veel informatie over diverse modellen gereedschap en kun je goed zien wat er allemaal te koop is, verschillende producten met elkaar vergelijken en te weten komen wat de eigenschappen ervan zijn. Zo maak jij eerder de beste keuze als het om gereedschap gaat. Bij alle folders (ook bij de catalogus) staat de looptijd vermeld zodat je weet wanneer bepaalde producten verkrijgbaar zijn.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Stahlwille meer

Wil je geen enkel nieuwtje, diensten, de komst van nieuwe producten of promoties van Stahlwille missen? Meld je dan via de website aan voor de nieuwsbrief. Geef je emailadres door en je ontvangt de nieuwsbrief net zo vaak als deze verschijnt automatisch in je mailbox. Je kunt Stahlwille daarnaast volgen op Facebook en YouTube dus op die manier weet je zeker dat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en er niks meer aan je neus voorbijgaat.

Groot aanbod aan informatie via de website

Via de site van Stahlwille zelf is het mogelijk diverse documenten te downloaden zodat je deze kunt raadplegen en lezen. Zo kun je catalogi downloaden maar ook kiezen voor brochures & folders, actieflyers, certificaten, gebruiksaanwijzingen, software en corporate design. Het aanbod is groot zodat de kans dat het document waar jij naar op zoek bent er tussen staan, aanzienlijk is.

Kijk waar de producten van Stahlwille verkocht worden

Als je meer informatie wilt over een bepaald product kun je hiervoor bij de mogelijke downloads kijken maar ook veel op de site zelf vinden. Wil je nu graag eerst wat meer te weten komen over diensten of producten van Stahlwille of iets eerst in het echt zien? Dan kun je daarvoor ook terecht bij de dealer van deze producten. Als je op de site je postcode invoert wordt er voor je gezocht naar dealers die het dichtst bij jou in de buurt zijn.

Zelf dealer worden van Stahlwille producten

Dit zijn dealers die onder de eigen naam werken en waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan winkeliers in automaterialen, doe-het-zelf zaken of bedrijven die in bepaalde (technische) onderdelen doen. Wil je zelf dealer worden van Stahlwille producten? Dan is dat ook mogelijk. Hiervoor neem je het beste telefonisch contact op met Stahlwille of stuur je een mailtje als je interesse hebt. Je kunt dan informatie krijgen over wat mogelijk is en te weten komen of jij in aanmerking komt om dit merk op te nemen in het assortiment.

Zo neem je het makkelijkste contact op met Stahlwille

Om de producten van Stahlwille aan te schaffen dien je overigens toch altijd naar een dealer te gaan of aldaar op de webshop te kijken want bij Stahlwille zelf kun je geen artikelen in een eigen webwinkel bestellen omdat deze er simpelweg niet is. Je kunt wel heel veel informatie opdoen op de site dus daar een kijkje nemen is zeker altijd aan te raden als je meer wilt weten over producten en diensten van dit merk gereedschap. Heb je dan nog vragen aan Stahlwille? Dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf door ze te bellen of een mailtje te sturen. Op de website vind je de telefoonnummers en het emailadres, voor zowel klanten in Nederland als België.

Over Stahlwille

In het jaar 1862 wist de Duitser Eduard Wille zijn eigen onderneming op te richten. Hij had in een vroegtijdig stadium door dat alleen met de beste gereedschappen de beste resultaten behaald konden worden. Hij startte daarom in Duitsland met zijn eigen gereedschappenfabriek. Een keuze die behoorlijk goed uitpakte, aangezien zijn onderneming Stahlwille uit wist te groeien tot een internationaal opererend bedrijf.

In het assortiment van Stahlwille zijn tegenwoordig allerlei soorten producten te vinden. Als je op de website van deze onderneming een kijkje neemt, kan je klikken op ‘Producten’. Je krijgt vervolgens een compleet overzicht te zien met allerlei producten die door Stahlwille gefabriceerd en geleverd worden. In dit aanbod vind je onder meer schroevendraaiers terug, maar ook momentsleutels, VDE-gereedschappen, speciale gereedschappen voor motoren & auto’s en complete werkplaatsinrichtingen.

Mocht je online de gewenste producten gevonden hebben, kan je deze aanschaffen bij één van de dealers van Stahlwille. Als je op de website op ‘Dealers’ klikt, krijg je een kaart te zien met daarop alle dealers. Je ziet direct dat het aanbod van dealers in ons land bijzonder uitgebreid te noemen is. Vul jouw woonplaats in en de tool toont direct waar de dichtstbijzijnde vestiging gevestigd zit. Bij die vestiging kan je vervolgens alle producten van Stahlwille bekijken en direct aanschaffen.

Het is helaas niet mogelijk om de producten via de webshop van Stahlwille aan te schaffen. Bij de dealers ben je echter ook aan het juiste adres voor het krijgen van vakkundig advies, waardoor je uiteindelijk de juiste keuzes gaat maken.

Mocht je vragen hebben, kan je contact opnemen met de klantenservice van Stahlwille Nederland. Je belt daarvoor naar +31 0 162 58 771, mailt naar [email protected] of vult een online contactformulier in. Uiteraard kan je ook bij één van de vele Stahlwille dealers in ons land al jouw vragen stellen.