Ivana

Ivana folders

Ivana Folder

Ivana Folder

Geldig van 01-06 t/m 30-06

Profiteer nog 17 dagen van deze Ivana Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Ivana aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Ivana weetjes en feiten

 1. Het bedrijf Ivana werd al in 1948 opgericht
 2. Ivana is aanbieder van producten voor groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang- & sluitwerk, verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen
 3. De visie van Ivana is door kennis en betrokkenheid meerwaarde en innovatie in het assortiment te realiseren
 4. De ervaring en vakkennis van de aangesloten verkooppunten dienen als basis voor klantgerichte ontwikkeling van het Ivana-assortiment
 5. De missie van Ivana is om het betrouwbare en professionele merk te zijn dat het verschil maakt met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen
 6. De kernbegrippen van Ivana zijn deskundigheid, innovatie, betrouwbaarheid en betrokkenheid
 7. De oprichter Ivana is Isaac van Alten; hij heeft het bedrijf naar zichzelf vernoemd
 8. Isaac van Aalten was ijzerwarenhandelaar, architect, ontwerper en uitvinder
 9. De eerste Ivana-catalogus verscheen al in 1966; hedendaags worden ook nog steeds catalogi uitgegeven
 10. Inmiddels is het Ivana assortiment verkrijgbaar bij 80 vestigingen door heel Nederland en België
 11. Het hoofdkantoor van Ivana is gevestigd in Woerden, in de provincie Utrecht
 12. Via de website van Ivana kun je een vraag of een opmerking middels een formulier versturen
 13. Via website van Ivana kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief
 14. De nieuwsbrief van Ivana bevat de laatste ontwikkelingen, de laatste trends en het laatste nieuws
 15. De kleuren in het logo van Ivana zijn blauw en oranje
 16. Via de website kun je het dichtstbijzijnde verkooppunt van Ivana ontdekken
 17. De meer dan 1.000 medewerkers van de groothandels en speciaalzaken die Ivana verkopen zijn technisch goed opgeleid
 18. De medewerkers denken bij Ivana mee over kwalitatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen
 19. Ivana heeft drie verschillende beslag lijnen; Necosteel, Economy en Basic
 20. De beveiliging strips van Ivana zijn uniek omdat deze eenvoudig blind gemonteerd worden
 21. Op de website van Ivana kun je eenvoudig en snel de meest recente productinformatie raadplegen
 22. Op de website van Ivana zijn alle nieuwe producten te vinden, evenals de nieuwste aanbiedingen
 23. Ivana maakt gebruik van Twitter, LinkedIn en YouTube
 24. Op de website van Ivana staat een volledige kennisdatabank
 25. Ivana heeft in Woerden een team van zes personen
 26. Op de website van Ivana vind je alle contactgegevens
 27. Je kunt via 085 071 83 70 of [email protected] contact opnemen met de klantenservice van Ivana
 28. In het assortiment van Ivana zijn ook allerlei gereedschappen voor professionals te vinden
 29. Via de website van Ivana kun je allerlei technische databladen en technische tekeningen downloaden
 30. Ivana biedt ook oplossingen voor alle Verenigingen van Eigenaren en woningbouwcorporaties in ons land

Tips voor Ivana korting

Ivana folder

Het merk Ivana is opgericht in 1948 door Isaac van Aalten. Deze man was een manusje van alles en was naast ijzerwarenhandelaar ook architect, ontwerper en uitvinder. Het merk komt voor het eerst in 1948 op de markt en kreeg in 1966 haar eerste catalogus. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een zeer bekend en betrouwbaar merk en zijn de producten van Ivana in meer dan 80 vestigingen in Nederland en België te vinden. Het assortiment is zo ruim dat er altijd wel iets voor je tussen zit en je, doordat het een goed merk is, snel opnieuw voor de producten van Ivana zult kiezen.

Innovatie

Tegenwoordig is het merk er vooral op gericht om groothandels en speciaalzaken te voorzien in verschillende soorten ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, verf, gereedschap, machines en meer. Het bedrijf heeft onderhand dus al een behoorlijke kennis en ervaring opgebouwd en zorgen daarmee voor innovatie in het assortiment om jou als klant te kunnen voorzien in dat wat je nodig bent. Het team achter Ivana houdt constant de markt in de gaten en kan zo haar assortiment steeds up-to-date houden door nieuwe innovatie toe te passen. Alle verkooppunten waar het merk te vinden is, zijn winkels met veel vakkennis en ervaring en zijn daarom een verlengde van Ivana als merk.

Gebruiksvriendelijk

De missie van Ivana is simpelweg dat ze kwaliteitsvolle producten willen aanbieden aan jou en zo te boek komen te staan als een professioneel en betrouwbaar merk. Ze willen graag dat als je aan een bepaald artikel denkt, je direct de connectie met Ivana legt als de plek waar je ervoor heen moet. Het multifunctionele merk wil graag het verschil maken op gebied van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De producten van Ivana zijn van goede materialen gemaakt en zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig te hanteren zijn voor iedereen. Geen ingewikkelde artikelen, gewoon gebruiksvriendelijke oplossingen voor elk probleem of uitdaging die je tegenkomt.

Betrouwbaar

De kernbegrippen voor Ivana zijn deskundigheid, innovatie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Voor haar klanten biedt het merk goede producten waar je op kunt vertrouwen. Het team van ontwikkelaars en ontwerpers blijven alle ontwikkelingen op de voet volgen om dit toe te passen op de eigen producten. Daarnaast ontwikkelen ze zelf ook nieuwe technieken en systemen en hebben ze op deze manier producten voor je die goed geoptimaliseerd zijn. Daarnaast werkt Ivana enkel met verkooppunten die het vak ook echt verstaan en precies de deskundigheid hebben die ook bij Ivana aansluit. Je weet ook als je een artikel van het merk Ivana koopt dat je erop kunt vertrouwen dat het werkt en goed gemaakt is.

Deskundig advies

In de groothandels waar Ivana aan levert, kun je erop vertrouwen dat medewerkers met ruime vakkennis werken. Deze verkoopadviseurs kunnen je goed helpen vinden wat je zoekt. Ze weten precies wat er in het assortiment van Ivana te vinden is. Daarnaast weten ze ook hoe de producten van het merk werken. Als je een machine koopt, kun je ze bijvoorbeeld om uitleg vragen. Ze weten hoe alle machines werken en kunnen je precies laten zien hoe je deze het beste en veiligst kunt gebruiken. Als je niet helemaal weet wat je zoekt, kun je ze ook gewoon om hulp vragen. Ze kunnen dan het juiste product helpen vinden en je ook meerdere opties laten zien wanneer mogelijk.

Website

Naast een bezoek aan de verkooppunten kun je ook gewoon Ivana online bezoeken. Op de website kun je gewoon alles bekijken wat het bedrijf te bieden heeft. Zo kun je voor je bezoek aan 1 van de verkooppunten alvast bekijken wat ze hebben. Er staat ook een complete omschrijving bij alle producten zodat je weet of het wat is. Door het artikelnummer op te schrijven, kun je makkelijker in de winkel vinden wat je zoekt, of desnoods de medewerkers om hulp vragen. Je kunt na een productcategorie gekozen te hebben de resultaten filteren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welk materiaal of welke kleur je wilt en zo komen enkel deze artikelen in beeld.

Nieuws en folder

Om op de hoogte te blijven van Ivana is het het makkelijkst om gewoon de nieuwspagina in de gaten te houden. Hier plaatst het merk de nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste collecties. Om te weten welk verkooppunt het dichtst bij je in de buurt zit, kun je ook even op de website van het merk kijken. Daar staan de adresgegevens en contactgegevens zodat je contact kunt opnemen met de winkel wanneer nodig. Het bedrijf brengt ook een folder uit met de actuele kortingen en deze folder kun je ook bekijken op 1Folders.nl.

Over Ivana

Als inkooporganisatie voor groothandels en speciaalzaken voor onder andere ijzerwaren en gereedschappen heeft Ivana een belangrijke positie binnen de bouwbranche ingenomen. Allerlei soorten gereedschappen, materialen en bouwaccessoires zijn bij Ivana te verkrijgen.

Al sinds 1948 is Ivana in Nederland actief binnen de bouwbranche. Allerlei groothandels en speciaalzaken kunnen ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen bij Ivana kopen. Door de jaren heen is het assortiment van Ivana alleen maar uitgebreider geworden. Leuk detail: Ivana heeft de naam te danken aan de oprichter Isaac van Alten. Dhr. Van Alten was architect, ontwerper, uitvinder en ijzerwarenhandelaar. Deze beroepen heeft hij uiteindelijk gecombineerd in de vorm van Ivana.

Het assortiment van Ivana is ondertussen op meer dan 80 locaties in Nederland én België verkrijgbaar. Deze locaties bevinden zich door heel Nederland en België verspreid. In deze filialen kan je allerlei producten van Ivana bekijken en aanschaffen.

Op de website van Ivana kan je ook het gehele assortiment bekijken. Daarbij valt direct op hoe ontzettend uitgebreid het assortiment is. Kies voor één van de volgende categorieën en je kunt direct alle producten bekijken: Bevestigingsmaterialen, Bouwproducten, Bouwbeslag, Hang- en sluitwerk, Gereedschap en Bouwchemie.

Dat het assortiment uitgebreid is, blijkt direct als je voor bijvoorbeeld de categorie bouwproducten kiest. Je krijgt dan allerlei subcategorieën te zien: Afdekmaterialen, Folies, Afvalverzameling, Stofzuiger toebehoren, Afbakeningsmiddelen, Afdichtingsbanden, Klimmaterialen, Intern Transport, Extern Transport, Ankerwerk, Installatietechniek en Verlichting.

Heb je vragen over bepaalde producten? Of wil je graag geadviseerd worden? De specialistische klantenservice van Ivana staat graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via [email protected] of via 0252 220940. Het hoofdkantoor van Ivana is overigens gevestigd in Sassenheim (Wasbeekerlaan 24).