A.S. Adventure

A.S. Adventure folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor A.S. Adventure

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor A.S. Adventure korting

Folder A.S. Adventure

Ben je wel een ondernemend type en doe je graag aan buitenactiviteiten? Dan heb je daar wel een goede en passende uitrusting voor nodig. Bij A.S. Adventure ben je daarvoor aan het juiste adres want je vindt er alles wat je maar nodig hebt voor buitenactiviteiten zoals geschikte kleding, schoeisel en allerlei nuttige en handige accessoires. Om te zien wat ze zoal verkopen is het beslist aan te raden een kijkje te nemen op de site van deze aanbieder.

Kijk of er een folder te vinden is

Bij A.S. Adventure kun je ook aankopen doen met korting. Deze vind je in de folder mits er op het moment dat jij kijkt een geldig exemplaar te vinden is. Is dat het geval, dan kun je er zeker van zijn dat je deze folder op de website van A.S. Adventure zelf vindt maar ook op sites waarop folders van diverse aanbieders bij elkaar staan. Er staat altijd bij vermeld hoe lang een bepaalde folder geldig is zodat je weet wanneer je van een actie gebruik kunt maken en korting krijgt.

Ga voor korting in de Sale

Je kunt bij A.S. Adventure ook nog op andere manieren profiteren van leuke acties en korting. Hiervoor kijk je het beste op de website in de Sale. Hierin vind je tal van afgeprijsde artikelen. De nieuwe prijs staat erbij vermeld zodat je weet wat je er nu nog voor betaalt. Deze kun je vergelijken met de oude prijs zodat je weet hoeveel voordeel het je oplevert. Met de producten in de Sale is niks mis maar ze gaan veelal uit het assortiment om plaats te maken voor de nieuwe collectie.

Mis niks meer met de nieuwsbrief en op social media

Wil je geen enkel nieuwtje van A.S. Adventure missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe collectie en nieuwe producten? Dan kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Als je daarvoor via de website je emailadres doorgeeft, krijg je de nieuwsbrief net zo vaak als deze verschijnt automatisch in je mailbox. Echt helemaal niks meer missen? Volg A.S. Adventure dan ook op social media. De aanbieder is actief op zowel Facebook, Instagram, Twitter als LinkedIn.

Bestellen, leveren en retourneren

Alles wat A.S. Adventure in het assortiment heeft kun je bestellen in de webshop. Je hoeft alleen maar op het artikel naar keuze te klikken en dit in het winkelkarretje te plaatsen. Niet vergeten de juiste maat en kleur aan te geven mocht dit van toepassing zijn. Je bestelling wordt bij je thuis bezorgd en kun je al snel in huis hebben. Voor bestellingen met een aankoopbedrag van €30 of meer betaal je geen extra verzendkosten. Elke bestelling krijg je dertig dagen op zicht en mag je binnen deze tijd retourneren, mocht het niet bevallen.

Geen fysieke winkels van A.S. Adventure in Nederland

Wil je nu liever in de webshop bestellen maar bepaalde producten eerst in het echt zien of toch eens passen? Dan kun je daarvoor terecht bij een van de fysieke winkels van A.S. Adventure. Een nadeel als je een klant bent die in Nederland woont, is dat er hier geen vestigingen van deze outdoor aanbieder te vinden zijn. De dichtstbijzijnde filialen vind je in België maar er zijn er ook in Luxemburg en Frankrijk. Wel handig als je daar in de buurt op vakantie bent en graag buiten van alles onderneemt. Bestellingen kunnen overigens wel altijd gewoon naar Nederland worden verzonden.

Waar en hoe kun je met je vragen terecht?

Heb je een bestelling geplaatst bij A.S. Adventure en heb je daar een vraag over of wil je iets anders weten? Dan neem je het beste even contact op met de klantenservice van het bedrijf. Dit kun je op tal van manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen een mailtje te sturen maar bellen kan ook. Daarnaast kun je met een medewerker chatten, appen en berichtjes sturen via Messenger. Voor de juiste nummers en de tijden waarop dit mogelijk is kijk je het beste eerst even op de site van A.S. Adventure.

Kijk eerst even tussen de veelgestelde vragen

Vergeet zeker ook niet om eerst even op de site te kijken tussen de veelgestelde vragen. Mogelijk is jouw vraag al vaker en eerder gesteld en staat deze, inclusief antwoord, daar gewoon al tussen. Zo hoef je geen nader contact te leggen en ben je meteen geholpen. Je vragen mag je uiteraard ook altijd stellen in een van de winkels mocht je daar toevallig in de buurt zijn.

Over A.S. Adventure

In de jaren 50 van de vorige eeuw werd in België het bedrijf A.S. Adventure opgericht. Dit bedrijf werd door de familie Lathouwers opgericht en wist al snel behoorlijk te groeien. Het bedrijf is momenteel in handen van Retail Concepts NV. Deze winkelketen heeft niet alleen het merk A.S. Adventure in beheer, maar ook Bever (in Nederland) en Cotsworld Outdoor (in het Verenigd Koninkrijk).

Bij A.S. Adventure ben je aan het juiste adres voor alle producten die met outdoor te maken hebben. In het assortiment vind je onder meer de volgende productcategorieën: Fashion, Outdoor, Fietsen, Kamperen, Activewear, Wandelen, Badmode en Reizen. Per categorie vind je vervolgens passende producten waarmee je nóg meer genieten van de tijd die je buiten door brengt. Op de website kan je ook allerlei advies en inspiratie vinden over uiteenlopende categorieën. Daarmee bereid je je goed voor op outdoor-activiteiten of outdoor-vakanties.

Het gehele assortiment is via de webshop inzichtelijk. Via de webshop kan je de gewenste producten ook direct bestellen. Als je een order met een waarde van minimaal 30 euro hebt, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. In andere gevallen dien je slechts 4,95 euro aan verzendkosten te betalen.

Ben je uiteindelijk niet tevreden over de bestelde artikelen? Dan heb je 30 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. Je kunt deze artikelen retourneren naar een adres in België. De kosten die hierbij om de hoek komen kijken, zijn wel voor eigen rekening. Houd daar dus goed rekening mee!

Voor al je vragen, suggesties en opmerkingen staat de klantenservice van A.S. Adventure voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar 085 8885 165, een live chat via de website starten, via Whatsapp een bericht sturen (+32 3 808 46 32), via Facebook Messenger een bericht sturen of een mail sturen naar [email protected].