Mitsubishi

Mitsubishi folders

Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 30-03 t/m 30-03

Profiteer nog 256 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 24-04 t/m 24-04

Profiteer nog 281 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 29-06 t/m 29-06

Profiteer nog 347 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 17-11 t/m 17-11

Profiteer nog 123 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 17-11 t/m 17-11

Profiteer nog 123 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 07-12 t/m 07-12

Profiteer nog 143 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 17-11 t/m 17-11

Profiteer nog 123 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
Mitsubishi Folder

Mitsubishi Folder

Geldig van 17-11 t/m 31-12

Profiteer nog 167 dagen van deze Mitsubishi Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitsubishi aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor Mitsubishi korting

Folder Mitsubishi

Ben je wel toe aan een nieuwe auto? Dan heb je daarbij natuurlijk de keuze uit een groot aantal merken. Ben je wel fan van Mitsubishi? Kijk dan eens op de site van deze autofabrikant wat er zoal wordt aangeboden. Zo weet je meteen wat voor modellen er allemaal zijn en kun je kijken of er wat voor jou bij zit, voordat je naar een erkende dealer of garage gaat.

Bekijk eerst een folder van Mitsubishi

Als je eerst op je gemak wilt rondkijken wat er zoal te koop is bij Mitsubishi dan kun je daarvoor de folder bekijken die ze uitbrengen. Deze folder is een jaar geldig en vind je terug op sites waarop folders van meer aanbieders staan, dus niet alleen van autofabrikanten. In de folder staan verschillende modellen met alle mogelijke informatie zodat je vast goed kunt inlezen wat er zoal mogelijk is en kunt bekijken of een Mitsubishi wat voor jou is.

Brochures zijn ook verkrijgbaar via de post

Op de site van Mitsubishi zelf je vind je uiteraard ook veel informatie. Wil je graag meer weten over een specifiek model van Mitsubishi? Dan kun je op de site van de autofabrikant een brochure downloaden over een model naar keuze. Ben je toch meer van door een brochure op papier bladeren? Dan is het mogelijk een brochure via de post te krijgen. Deze kun je aanvragen via de website van Mitsubishi.

Kijk op de site waar de dichtstbijzijnde Mitsubishi dealer is

Heb je nu online of in de brochure een model gezien dat je wel aanstaat? Dan wil je deze uiteraard wel in het echt bewonderen en er een proefrit mee maken. Een proefrit kun je online alvast reserveren maar als je wilt weten waar je de dichtstbijzijnde erkende Mitsubishi dealer vindt, kijk je het beste even op de site. Hiervoor vul je je postcode in en laat je een paar persoonlijke gegevens achter. Antwoord krijg je via de mail of telefonisch en je kunt zo ook meteen de nieuwsbrief aanvragen die je dan automatisch in je mailbox krijgt.

Kijk of er bepaalde acties geldig zijn

Nu is een auto aanschaffen geen voordelige kwestie. Kijk daarom altijd goed of er bepaalde acties of aanbiedingen gelden op het moment dat jij een Mitsubishi wilt kopen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan acties waarbij je korting krijgt op een bepaald model of waar je accessoires gratis bij krijgt. Kijk altijd even wat je graag wilt, wat je verlangt dat erop de auto zit en wat het beschikbare budget is. Zo vind je met wat geluk de auto naar je zin. Alle geldende acties vind je altijd op de website van Mitsubishi.

Kies voor een wat ouder model of een occasion

Je kunt op de aankoop van een auto besparen door een andere in te ruilen. Daar krijg je doorgaans nog wel wat voor terug en zo wordt de aanschafprijs van de nieuwe wagen ook meteen lager. Je kunt ook voor een wat ouder model gaan. Als je niet persé het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben, dan is er helemaal niks mis met een net even wat ouder model maar betaal je daar wel aanzienlijk minder voor. Ook met een tweedehands model kun je geld besparen. Deze occasions vind je op de site van Mitsubishi maar uiteraard ook bij de erkende dealers en garages.

Kopen of leasen?

Een auto kun je kopen maar ook leasen. Kijk voor de mogelijkheden voor het leasen ook eens bij Mitsubishi. Soms is leasen mogelijk via de werkgever maar als dat niet kan, dan is Private Lease ook een oplossing. Dan kun je daar bij kiezen wat je zelf wilt en betaal je per maand een vastgesteld bedrag. Zo weet je meteen waar je iedere maand aan toe bent en hoef je niet in één keer een groot bedrag voor een nieuwe auto neer te leggen. Kijk en vergelijk altijd goed of leasen of kopen voor jou gunstiger is zodat je de beste methode kiest.

Mis niks meer als je Mitsubishi volgt op social media

Om geen enkel nieuwtje van Mitsubishi te hoeven missen kun je Mitsubishi volgen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en weet je meteen wanneer er een nieuw model op de markt is of als er speciale acties lopen. Je kunt er tevens met vragen terecht maar die mag je uiteraard ook stellen bij de dealer of ervoor contact opnemen met Mitsubishi zelf.

Over Mitsubishi

Een van de grootste bedrijven op de aardbol is Mitsubishi Group. Deze holding bestaat uit allerlei verschillende bedrijven en vindt zijn oorsprong in Japan. In de hoofdstad Tokio werd in 1870 het bedrijf Mitsubishi opgestart. In 1917 begon het bedrijf met een speciale automobielen afdeling. Deze afdeling, Mitsubishi genoemd, begon met één model; de Model A. Deze zevenzitter was alles behalve populair; in de periode 1917-1921 waren er slechts 21 exemplaren van gebouwd.

In de jaren daarna ging het echter hard met het merk. Zij ontwikkelden namelijk als eerste een dieselmotor in Japan, ze wisten een prototype met vierwielaandrijving te ontwikkelen en ze ontwikkelden zelfs een vrachtwagen en een bus. Door de jaren heen werd het merk steeds populairder; niet alleen in eigen land, maar ook in Europa. In Nederland zie je het merk momenteel mondjesmaat rijden. Dit heeft onder meer met het relatief beperkte modellengamma van Mitsubishi te maken. In vergelijking met verschillende Europese merken worden er simpelweg minder modellen aangeboden. In eigen land is Mitsubishi overigens wel onwijs populair, terwijl ook in andere Aziatische landen het merk goede zaken doet.

Als je in Nederland een Mitsubishi wenst te kopen, dien je daarvoor naar één van de dealers te gaan. Deze dealers bevinden zich door het gehele land en zijn te vinden via de online dealer locator. Bij deze dealers ben je ook aan het juiste adres voor service aan je auto, voor het aanschaffen van een Mitsubishi occasion en voor alle vragen omtrent je auto.

Via de website van Mitsubishi is het overigens mogelijk om zelf een auto te configureren. Deze configuratie kan je vervolgens naar één van de dealers meenemen en de auto vervolgens direct bestellen. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur staat de online klantenservice van Mitsubishi graag voor je klaar. Je kunt via één van de social media kanalen een bericht sturen, maar je kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 020 405 6800.