Oil & Vinegar

Oil & Vinegar folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Oil & Vinegar

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Tips voor Oil & Vinegar korting

Folder Oil and Vinegar

Als je graag salades maakt en eet kun je deze op veel manieren extra lekker maken. Voor allerlei dressings, olijfolie, smaakmakers, kruiden en nog veel meer kun je dan terecht bij Oil and Vinegar. De naam zegt eigenlijk al wat ze aanbieden maar het is zeker aan te raden ook eens op de site te kijken zodat je precies weet wat er allemaal in het assortiment zit.

Kijk of er een folder van Oil and Vinegar te vinden is

Bij Oil and Vinegar wordt ook een folder uitgebracht. Hierin kun je producten vinden die zij verkopen en leuke acties. Mits er op het moment dat jij online kijkt een folder is die geldig is, dan kun je er zeker van zijn dat deze erop staat. Je vindt de folder zowel op de eigen website van Oil and Vinegar als op sites waarop allerlei folders van verschillende aanbieders bij elkaar verzameld zijn. Er staat altijd bij wat de looptijd van de folder is, zodat je weet wanneer je van bepaalde acties en aanbiedingen gebruik kunt maken.

Neem een kijkje in de Sale op de site van Oil and Vinegar

Even geen folder te vinden van Oil and Vinegar? Dan wilt dat zeker niet zeggen dat je geen gebruik kunt maken van aanbiedingen. Je kijkt hiervoor in de webshop het beste even onder het kopje Sale. Hierin zijn tal van producten te vinden die zijn afgeprijsd, zowel food als non food. Je kunt alle artikelen bekijken als je dat wilt maar ook zoeken in speciale categorieën zodat je sneller iets vindt. Er staat bij wat het artikel nog kost (en wat het eerder kostte) zodat je direct weet wat je er nu nog voor betaalt en hoeveel je erop bespaart.

Online bestellen is zo gepiept

Als je iets gezien hebt op de website van Oil and Vinegar dat je graag wilt hebben, dan kun je dit artikel eenvoudig en veilig bestellen in de webshop. Klik op het artikel naar keuze en plaats dit in het winkelkarretje. Bij elk artikel vind je veel informatie zodat je eerst kunt lezen wat het is en je weet wat je in huis haalt. Je kunt een bestelling bij Oil and Vinegar laten thuisbezorgen maar ophalen is ook mogelijk.

Ga naar de fysieke winkel

Wil je de artikelen die worden aangeboden door Oil and Vinegar liever eerst in het echt zien of ben je op zoek naar een leuk cadeautje dat je graag zelf wilt uitzoeken? Dan kun je daarvoor terecht in een van de fysieke winkels van Oil and Vinegar. Om te weten te komen waar de dichtstbijzijnde vestiging is kun je op de website je postcode invullen en hoe ver de winkel weg mag zijn. Zo krijg je de resultaten automatisch in beeld en weet je waar je dient te zijn. De producten worden verkocht in de eigen winkels maar je vindt ze ook bij andere dealers, bijvoorbeeld waar allerlei foodartikelen worden verkocht of in speciaalzaken. Zo is de kans dat jij een handelaar in deze producten dicht bij je in de buurt vindt alleen maar groter.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Oil and Vinegar

Heb je veel interesse in de producten die Oil and Vinegar verkoopt, dan is het altijd handig regelmatig op de website te kijken. Zo weet je het meteen als er acties zijn of als er nieuwe producten in het assortiment zijn bijgekomen. Je kunt dit ook op een andere manier doen, namelijk door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Geef je emailadres door via de website en je krijgt de nieuwsbrief automatisch in je mailbox zonder daar verder iets voor te hoeven doen. Je kunt Oil and Vinegar op de voet volgen op Facebook en Instagram zodat er geen enkel nieuwtje meer aan je neus voorbij gaat.

Hier kun je terecht als je een vraag hebt

Heb je vragen aan Oil and Vinegar, bijvoorbeeld over een bepaald product of een bestelling die je hebt geplaatst? Dan kun je deze stellen op social media maar als je liever persoonlijk contact hebt, benader je beter de klantenservice van het bedrijf. Deze is op werkdagen telefonisch bereikbaar en een mailtje sturen kan uiteraard altijd. Vergeet niet eerst een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen op de website. Grote kans dat die van jou er tussen staat en zo heb je het snelste je antwoord zonder daar extra moeite voor te hoeven doen. Je vragen kun je uiteraard ook stellen aan een medewerker in een van de winkels.

Over Oil & Vinegar

De oprichters van Oil and Vinegar hadden een verregaande passie voor lekker eten en daarvoor gebruik te maken van hoogwaardige ingrediënten. Deze passie is uiteindelijk in de vorm van een bedrijf gegoten; Oil and Vinegar werd in 1999 in Nederland opgericht. Het bedrijf wist echter al snel uit te groeien tot een internationale keten; in onder meer België, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Portugal, Amerika en Brazilië is het bedrijf ook actief.

Wat vind je zoal terug in het assortiment van Oil and Vinegar? Nou, eigenlijk allerlei soorten ingrediënten waarmee je gerechten nog lekkerder kunt maken. Men heeft besloten om in de webshop de volgende productcategorieën te hanteren: Olijfolie, Voor de salade, Smaakmakers, BBQ, Azijn, Voor de borrel, Voor pasta & Pizza en Sale. Onder de categorie Voor de borrel vind je onder meer snacks, crackers, olijven, dips, tapenades en spreads.

Bestel je voor minder dan 20 euro? Dan betaal je 6,95 euro aan verzendkosten. Bestel je tussen de 20 en 40 euro? Dan betaal je 1,99 euro aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan 40 euro? Dan betaal je helemaal geen verzendkosten. Het retourneren van de artikelen is mogelijk; daarvoor dien je contact op te nemen met de klantenservice van Oil and Vinegar. Je dient wel binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen. Je kunt hiervoor bellen naar 0162 472060 of mailen naar [email protected].

Shop je liever in een fysieke winkel? Ook dat is mogelijk. Het bedrijf heeft namelijk meerdere winkels in ons land; in Utrecht, Amstelveen, Den Bosch, Nijmegen, Leiden, Den Haag, Breda, Eindhoven, Enschede, Middelburg en Maastricht zijn deze winkels te vinden. Voor de echte fijnproevers voelen deze winkels als een ware snoepwinkel aan.

Voor vragen kan je naar één van de vestigingen toe gaan, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor kan je de bovenstaande contactgegevens hanteren.