Bofrost

Bofrost folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bofrost

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Bofrost weetjes en feiten

 1. Bofrost verkoopt verse diepvriesproducten
 2. De oprichter van Bofrost is Josef Boquoi
 3. Bofrost is in 1966 opgericht en is sindsdien hard gegroeid
 4. Het hoofdkantoor van Bofrost is gevestigd in Woudenberg
 5. Bofrost heeft een eigen app
 6. De app van Bofrost kun je downloaden via de Appstore of Google Play
 7. Bij het bezorgen van een bestelling rekent Bofrost geen bezorgkosten
 8. Bofrost heeft een uitstekend productaanbod
 9. Naast het productaanbod biedt Bofrost ook eersteklas service
 10. Als je bij deze keten product wilt bestellen, hoef je geen rekening te houden met een minimale bestelwaarde
 11. Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen om direct te betalen of op het moment van levering bij de verkopers
 12. Je bent helemaal vrij om de datum te kiezen die voor jou het beste uitkomt
 13. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet dan neemt Bofrost het terug en ontvang jij je geld retour
 14. De producten die Bofrost verkoopt, zijn vrij van kunstmatige kunststoffen en andere chemische bestanddelen
 15. Via de website van Bofrost kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief
 16. De klantenservice van Bofrost is van maandag tot en met zaterdag telefonisch te bereiken
 17. De productiebedrijven van Bofrost worden regelmatig door de kwaliteitscontroleurs bezocht en gecontroleerd
 18. De hoofdcatalogus van Bofrost zorgt met meer dan 500 heerlijke diepgevroren kwaliteitsproducten die direct bij je thuis bezorgd kunnen worden
 19. Iedere maand biedt Bofrost nieuwe producten aan
 20. Een nieuwe Bofrost catalogus verschijnt telkens in het voorjaar en najaar
 21. Het zomeraanbod van Bofrost start in Nederland op 1 maart
 22. Het winteraanbod van Bofrost start in Nederland op 1 september
 23. De ondernemingscultuur van Bofrost staat voor ondernemend, partnervriendelijk, praktisch en veilig
 24. De verkopers van Bofrost zijn vaste medewerkers
 25. Alle verkopers van Bofrost zijn goed opgeleid en worden regelmatig verder opgeleid
 26. Bofrost let bij de keuze van de teelt-, kweek- en vangstgebieden en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen op de bescherming van het milieu
 27. In de koeltechniek werkt Bofrost met efficiënte, moderne installaties en besturingen waardoor het stroomverbruik geminimaliseerd wordt
 28. Door opleiding van de medewerkers draagt Bofrost bij aan een geluidsarme en CO2-uitstootverlagende rijstijl
 29. Al sinds 2010 is Bofrost geleidelijk begonnen met het vervangen van palmolie
 30. Binnen de firma draait alles om service, diepvrieswaren, smaak, kwaliteit en versheid
 31. De medewerkers van Bofrost ontvangen 20% personeelskorting op alle producten
 32. Bofrost is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf
 33. Bofrost heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg
 34. Bofrost levert in Nederland diepgevroren kwaliteitsproducten direct aan huis

Tips voor Bofrost korting

Bofrost folder

Het Duitse Bofrost zag in 1966 het levenslicht toen de firma met 3 medewerkers in Issum begonnen. Vanaf de oprichting stond kwaliteit hoog in het vaandel en wilde Bofrost hoogwaardige voedingsmiddelen leveren zodat iedereen een goede basis had voor gezonde voeding. Hiermee kwam het idee naar voren om diepvriesproducten direct bij de klant af te leveren zonder dat er kans was dat de producten zouden ontdooien. Dit was voor Bofrost dé manier om kwaliteitsverlies te voorkomen. Zo blijven de voedingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit en verliezen ze hun vitamines en mineralen niet. Toen al was dit een zeer vooruitstrevende gedachte en tegenwoordig is dit nog steeds de grootste drijfveer achter het bedrijf.

Hoogwaardige kwaliteit

Door ervoor te zorgen dat de diepvriesketen zoals Bofrost dat noemt niet onderbroken wordt, behoudt alle voeding de kwaliteit. Direct na het oogsten, slachten of vangen van de producten worden deze direct verwerkt en ingevroren. Op deze manier blijven de producten zo vers mogelijk en verliezen zo in het proces geen mineralen en vitamines. Dit kun je ook echt aan de producten proeven na de bereiding. Om dit hele onafgebroken diepvries proces te realiseren werden in 1969 speciale bestelwagens gebouwd die als diepvries fungeerden. Toen in 1971 de naam Bofrost ontdekt werd door verschillende klanten, groeide het klantenbestand explosief en begon het bedrijf te groeien.

Speciale bestelbussen

Door de explosieve groei, werden al snel nieuwe vestigingen van Bofrost in heel Duitsland geopend en werd het een zeer succesvolle onderneming. Vandaag de dag is de onderneming uitgegroeid tot een firma met maar liefst 9.600 werknemers die werkzaam zijn in 12 landen in Europa. In totaal heeft het bedrijf in de 12 landen 5.000 de speciale bestelbussen rondrijden om alle producten van Bofrost naar de trouwe klanten te brengen. Ook in Nederland brengt het bedrijf de diepvriesproducten rond. Je kunt er allerlei soorten ijs en diepvriesspecialiteiten bij bestellen.

Website

Op de website van Bofrost is het gehele assortiment te vinden en hier kun je alles dan ook eenvoudig online bestellen. Door op producten te klikken, krijg je alle artikelen in het assortiment te zien. Als je dan een keuze maakt voor een categorie krijg je alles uit deze categorie te zien. Je kunt dan weer een selectie maken op basis van allergenen, speciale ingrediënten, nutri-score en bereidingswijze. Zo komen enkel de producten naar voren, die jij zoekt. Door een product aan te klikken krijg je een kleine omschrijving te zien en kun je het artikel of op je verlanglijstje zetten of in je winkelmandje doen.

Afrekenen bij aflevering

Zodra je besteld hebt, wordt je bestelling bevestigd en kun je ook een afspraak maken welk tijdstip Bofrost langs komt. Wanneer je je bestelling thuis hebt, hoef je pas af te rekenen bij de bezorger. Voor de bezorging zelf hoef je niets te betalen, ongeacht voor hoeveel je besteld hebt. 2 dagen voordat de Bofrost verkoper bij je langskomt krijg je een SMS met de precieze datum en tijd dat je je bestelling kunt verwachten. Dit is wel zo makkelijk, dan weet je ook zeker dat je thuis bent. Ze komen op werkdagen bij je langs tussen 11.00-20.00uur dus ook als je overdag werkt, kan je gewoon bij Bofrost bestellen en het na het werk laten bezorgen.

Informatie op de site

Op de website van Bofrost vind je allerlei handige informatie. Zo staat het hele assortiment er natuurlijk op, maar kun je ook voedingsinformatie vinden. Als je bijvoorbeeld een bepaalde intolerantie hebt, dan kun je op de website meer informatie hierover vinden hoe je er bijvoorbeeld mee om kunt gaan. Je kunt ze ook gewoon even bellen voor voedingsadvies als je dat makkelijker vindt. Op de webpagina kun je precies vinden hoe je contact met ze op kunt nemen. Tevens staan er hele leuke recepten op die makkelijk te maken zijn, ook als je geen keukenprins of prinses bent. Er staat precies bij wat je nodig bent, wat de voedingswaarden van het gerecht zijn en hoe je het moet maken.

Nieuwsbrief en folder

Mocht je graag op de hoogte gehouden willen worden van alles omtrent Bofrost, dan kun je je op de site eenvoudig aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo krijg je altijd het laatste nieuws, de leukste aanbiedingen en nieuwe artikelen als eerste in je inbox. Voor de folder van Bofrost kun je even naar 1Folders.nl gaan en kun je de laatste acties bekijken. Het bedrijf heeft vaak hele leuke acties lopen waar je mooi wat geld mee kunt besparen. Bekijk dus even de folder voor je gaat bestellen. Ook op de site staan de meest actuele acties die je kunt gebruiken.

Over Bofrost

Wil je allerlei soorten diepvriesproducten aanschaffen? Dan ben je bij Bofrost aan het juiste adres. Dit bedrijf is reeds in 1966 opgericht door Josef Boquoi. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van diepvriesspecialiteiten.

In Nederland zijn meerdere vestigingen van Bofrost te vinden. Deze vestigingen bevinden zich in Woudenberg, in Beringe en in Breda. IN deze vestigingen kan je de meest uiteenlopende diepvriesproducten bestellen. Dat geldt ook voor de webshop. De online webshop van Bofrost is onwijs uitgebreid te noemen. Als je daar een kijkje neemt, kan je de volgende productcategorieën bekijken: IJs & Sorbet, Vruchten & Groenten, Aardappelen, Vis & zeevruchten, Gevogelte & vlees & sauzen, Kant-en-klaar gerechten, Pasta & Pizza, Snacks, Brood & Gebak en Keukenhulpjes & Wijnen. Dankzij het uitgebreide assortiment kan je altijd de beste diepvriesspecialiteiten bij Bofrost aanschaffen. Bovendien kan je afspraken maken over standaardleveringen van bepaalde producten; uitermate handig voor restaurants, hotels en dergelijke.

Via de webshop is het mogelijk om alle producten te bestellen. Je profiteert daarbij van kosteloze levering. Bovendien hoef je pas te betalen bij de levering, indien jouw voorkeur daar naar uit gaat. Als laatste voordeel biedt het bedrijf ook nog een omruilgarantie. Het bestellen van de producten gaat snel en veilig via je Mijn Bofrost Account.

Via het Facebook- en Instagram account van Bofrost kan je meer ontdekken van dit interessante bedrijf. Op deze accounts komen de vijf pijlers van het merk continue naar voren: versheid, kwaliteit, service, smaak en diepvrieswaren. Wil je graag in contact komen met dit bedrijf? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met één van de drie vestigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Als je inzicht in het gehele assortiment wilt krijgen, kan je online ook een catalogus bestellen. Deze catalogus is tevens online in te zien.